[quote=muse+,2010 02 13, 22:27]
Na,baigiau dazyti savo "pintinaite"(rytoj iskeliaus pas drauge )
Puikus darbas, muse+. Mano draugės irgi prašo krepšių, bet dabar niekaip..., o ir pati jau pasiilgau rimto pynimo. Tokius mažiukus daiktelius (laisvalaikiu) Kaziuko mugei, kuri kasmet būna mūsų mokykloje, panarplioju ir viskas. Sėkmės
Muse+ nu malacius mergiote
QUOTE(Terra2 @ 2010 02 14, 15:37)
Daili pintinė. Labai "akuratniai" dangtis padarytas. O kaip užbaigta pati pintinė? Atskirai priklijuota ar pintinės vytelės taip dailiai sukaišiotos?
Aciu visoms Pintine pabaigiau taip uzkaisiodama vyteles,cia paskutinius savo visus darbus taip pabaigiu.
Drauge laaaabai nustebo,nes nezinojo is ko as ta pintine pyniau Siaip tai man paciai mano darbai nelabai ir idealus,bet stengiuos
QUOTE(muse+ @ 2010 02 14, 17:55)
Aciu visoms Pintine pabaigiau taip uzkaisiodama vyteles,cia paskutinius savo visus darbus taip pabaigiu.
Drauge laaaabai nustebo,nes nezinojo is ko as ta pintine pyniau Siaip tai man paciai mano darbai nelabai ir idealus,bet stengiuos
Niekas gi negime viska idealiai mokedamas. Svarbiausia, kad yra noras tobuleti
As va pradejau rankomis siuti uztiesala ant darbo kedes, bet va numeciau... Nepavyko taip kaip noriu Ryt vel is naujo pradesiu, gal is kokio n-tojo karto pavyks
Muse+ cia tavo akiotes pakreivao rodo bent jau krepsius tai mano akiom idealus
QUOTE(muse+ @ 2010 02 13, 21:27)
Na,baigiau dazyti savo "pintinaite"(rytoj iskeliaus pas drauge )
super darbelis
dabar sakyk su kelintu nr beicavai? man patiko spalva, naturaliai atrodo.
QUOTE(laimiene @ 2010 02 17, 15:24)
super darbelis
aciu Daziau su 10 numeriu
Bandau ikelti darbelius kuriuos jau rodziau,tik nebuvo iki galo pabaigti,o dabar laukiu jusu teismo
http://img192.images...?g=nuotr019.jpg
As irgi daziau nr 10,bet pas mane visai kitokia spalva
http://img192.images...?g=nuotr019.jpg
As irgi daziau nr 10,bet pas mane visai kitokia spalva
ausree, kitas reikalas dabar, fainai atrodo,lygiai,graziai O dar turint galvoj, kad cia pirmieji darbukai
Na,is tikruju, ta spalva kitokia-bet cia gal apsvietimas kaltas ir atsiblizga lakas,nes tikrai nr.10 daziau. O tu lakavai ant virsaus?Nes man labai nepatiko, kad nulakavus blizga(pusiau blizgus ).Bet spalva tai isryskeja Nezinau,ka kitasyk darysiu,nes dideli tai noris tirstesniu laku nulakuot,teks, matyt,kita pirkt
QUOTE(muse+ @ 2010 02 17, 22:08)
Na,is tikruju, ta spalva kitokia-bet cia gal apsvietimas kaltas ir atsiblizga lakas,nes tikrai nr.10 daziau. O tu lakavai ant virsaus?Nes man labai nepatiko, kad nulakavus blizga(pusiau blizgus ).Bet spalva tai isryskeja Nezinau,ka kitasyk darysiu,nes dideli tai noris tirstesniu laku nulakuot,teks, matyt,kita pirkt
As daziau sumaisiusi beica ir laka,o po to dar antra karta pakartojau su beicu ir laku(aisku siek tiek vandeniu praskiedziau).Na o man tai visai grazu kai blizga
Aciu uz ivertinima
QUOTE(ausree @ 2010 02 17, 21:42)
Bandau ikelti darbelius kuriuos jau rodziau,tik nebuvo iki galo pabaigti,o dabar laukiu jusu teismo
Labai faina.... labai grazu, .... ypac smagiai ziurisi idekliukas. Tik noreciau pasmalsauti... o po tuo audekliuku yra pynimas ar ....ne
QUOTE(1juraciukas @ 2010 02 17, 22:15)
Labai faina.... labai grazu, .... ypac smagiai ziurisi idekliukas. Tik noreciau pasmalsauti... o po tuo audekliuku yra pynimas ar ....ne
Taip yra ,gali paziureti pirmame psl. yra neuzbaigti darbai.Bet cia gera minti pametei...juk vistiek virsus uzsidengia tai galima ir nepinti