Įkraunama...
Įkraunama...

Pynimas iš laikraščių - 5

[quote=muse+,2010 02 13, 22:27]
Na,baigiau dazyti savo "pintinaite"(rytoj iskeliaus pas drauge biggrin.gif )

Puikus darbas, muse+. Mano draugės irgi prašo krepšių, bet dabar niekaip..., o ir pati jau pasiilgau rimto pynimo. Tokius mažiukus daiktelius (laisvalaikiu) Kaziuko mugei, kuri kasmet būna mūsų mokykloje, panarplioju ir viskas. Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Muse+ nu malacius mergiote 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Terra2 @ 2010 02 14, 15:37)
Daili pintinė. Labai  "akuratniai" dangtis padarytas. O kaip užbaigta pati pintinė? Atskirai priklijuota ar pintinės vytelės taip dailiai sukaišiotos?

Aciu visoms biggrin.gif Pintine pabaigiau taip uzkaisiodama vyteles,cia paskutinius savo visus darbus taip pabaigiu.
Drauge laaaabai nustebo,nes nezinojo is ko as ta pintine pyniau hah.gif lotuliukas.gif Siaip tai man paciai mano darbai nelabai ir idealus,bet stengiuos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(muse+ @ 2010 02 14, 17:55)
Aciu visoms  biggrin.gif  Pintine pabaigiau taip uzkaisiodama vyteles,cia paskutinius savo visus darbus taip pabaigiu.
Drauge laaaabai nustebo,nes nezinojo is ko as ta pintine pyniau hah.gif  lotuliukas.gif Siaip tai man paciai mano darbai nelabai ir idealus,bet stengiuos mirksiukas.gif

Niekas gi negime viska idealiai mokedamas. Svarbiausia, kad yra noras tobuleti 4u.gif
As va pradejau rankomis siuti uztiesala ant darbo kedes, bet va numeciau... Nepavyko taip kaip noriu verysad.gif Ryt vel is naujo pradesiu, gal is kokio n-tojo karto pavyks lotuliukas.gif
Muse+ cia tavo akiotes pakreivao rodo tongue.gif bent jau krepsius tai mano akiom idealus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(muse+ @ 2010 02 13, 21:27)
Na,baigiau dazyti savo "pintinaite"(rytoj iskeliaus pas drauge biggrin.gif )

thumbup.gif super darbelis

dabar sakyk su kelintu nr beicavai? man patiko spalva, naturaliai atrodo.
Atsakyti
QUOTE(laimiene @ 2010 02 17, 15:24)
thumbup.gif  super darbelis

dabar sakyk su kelintu nr beicavai? man patiko spalva, naturaliai atrodo.

aciu biggrin.gif Daziau su 10 numeriu rolleyes.gif
Atsakyti
Bandau ikelti darbelius kuriuos jau rodziau,tik nebuvo iki galo pabaigti,o dabar laukiu jusu teismo ax.gif
http://img192.images...?g=nuotr019.jpg
As irgi daziau nr 10,bet pas mane visai kitokia spalva blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausree: 17 vasario 2010 - 20:44
ausree, kitas reikalas dabar, fainai atrodo,lygiai,graziai 4u.gif O dar turint galvoj, kad cia pirmieji darbukai thumbup.gif
Atsakyti

Na,is tikruju, ta spalva kitokia-bet cia gal apsvietimas kaltas ir atsiblizga lakas,nes tikrai nr.10 daziau. O tu lakavai ant virsaus?Nes man labai nepatiko, kad nulakavus blizga(pusiau blizgus g.gif ).Bet spalva tai isryskeja bigsmile.gif Nezinau,ka kitasyk darysiu,nes dideli tai noris tirstesniu laku nulakuot,teks, matyt,kita pirkt g.gif
Atsakyti
QUOTE(muse+ @ 2010 02 17, 22:08)
Na,is tikruju, ta spalva kitokia-bet cia gal apsvietimas kaltas ir atsiblizga lakas,nes tikrai nr.10 daziau. O tu lakavai ant virsaus?Nes man labai nepatiko, kad nulakavus blizga(pusiau blizgus g.gif ).Bet spalva tai isryskeja bigsmile.gif Nezinau,ka kitasyk darysiu,nes dideli tai noris tirstesniu laku nulakuot,teks, matyt,kita pirkt  g.gif

As daziau sumaisiusi beica ir laka,o po to dar antra karta pakartojau su beicu ir laku(aisku siek tiek vandeniu praskiedziau).Na o man tai visai grazu kai blizga blush2.gif
Aciu uz ivertinima mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausree: 17 vasario 2010 - 21:14
QUOTE(ausree @ 2010 02 17, 21:42)
Bandau ikelti darbelius kuriuos jau rodziau,tik nebuvo iki galo pabaigti,o dabar  laukiu jusu teismo ax.gif

Labai faina.... wub.gif labai grazu, .... ypac smagiai ziurisi idekliukas. Tik noreciau pasmalsauti... o po tuo audekliuku yra pynimas ar ....ne ax.gif
Atsakyti
QUOTE(1juraciukas @ 2010 02 17, 22:15)
Labai faina.... wub.gif labai grazu, .... ypac smagiai ziurisi idekliukas. Tik noreciau pasmalsauti... o po tuo audekliuku yra pynimas ar ....ne  ax.gif

Taip yra ,gali paziureti pirmame psl. yra neuzbaigti darbai.Bet cia gera minti pametei...juk vistiek virsus uzsidengia tai galima ir nepinti g.gif
Atsakyti