Įkraunama...
Įkraunama...

Pynimas iš laikraščių - 5

QUOTE(AGkatulis @ 2010 02 13, 13:20)
Na susiruosiau pirktis beica ir laka. Dar noriu informacijos , nupinus reikai beicuoti, isdziuvus nulakuoti?

O kam akriliniai dazai? Vietoje ko jie naudojami?
Laka ir beica perkate medienai???

As pirmiau beicuoju, isdziuvus lakuoju,galima butu maisyt beica su laku, bet sunku pasakyt kokiu santykiu,todel taip ir dazau.Lakas akrilinis(blizgus, matinis, pusiau blizgus),ji reikia skiesti vandeniu 1:3(1 dalis vandens).Akriliniai dazai tai norint suteikt spalva,bet graziau man beicas.Tiesa,beicas yra nedazytiems nei karto pavirsiams,tai yra, ant pliko laikrascio dazyt.
Atsakyti
Merginos, o kaip jums štai tokios rankinės? wub.gif manau, jas drąsiai iš laikraštinių vytelių įmanoma nusipinti thumbup.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2010 02 13, 13:50)
Merginos, o kaip jums štai tokios rankinės?  wub.gif manau, jas drąsiai iš laikraštinių vytelių įmanoma nusipinti  thumbup.gif

Tu kaip visada randi kazka tokio nuo ko sirdis apsala 4u.gif
Atsakyti
Nu ragas, buvau senukuose ir tokio kaip beico jau neturi prekyboje, o tik pinoteksas, tai paemiau bet nezinau ar daryti ka nors. "PRO .DEKO"
Na ir sustojo mano darbai, o lako mazomis patuotemis ir nera tik po5l doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(AGkatulis @ 2010 02 13, 18:06)
Nu ragas, buvau senukuose ir tokio kaip beico jau neturi prekyboje, o tik pinoteksas, tai paemiau bet nezinau ar daryti ka nors. "PRO .DEKO"
Na ir sustojo mano darbai, o lako mazomis patuotemis ir nera tik po5l  doh.gif  verysad.gif

As tai pries pora savaiciu pirkau "pasidaryk pats" beica "furnocolor" ir laka akrilini-tai dar buvo po 1litra.Nors manau,kad pinoteksas irgi neturetu buti blogai(bet turbut tik brangiau gaunasi),nes turbut irgi galima skiesti vandeniu.
As tai dabar daziau pagamintas piestukines(vaikui i mokykla jau ruosiames Kaziuko mugei) is laikrastiniu siaudeliu,tai kur turejau laka sumaisiusi su beicu tai man graziau gavosi,o kur neuzteko,tai viena padariau tik su beicu-tai man nepatiko,nes kai kur siaudeliai atsiklijavo nuo pagrindo.Skiedziu is akies: mazdaug po lygiai lako ir beico pilu,o po to dar vandens dapilu gal koki trecdali :ir dazau dar karta kai isdziuna.
Atsakyti
QUOTE(ausree @ 2010 02 13, 18:24)
As tai pries pora savaiciu pirkau "pasidaryk pats" beica "furnocolor" ir laka akrilini-tai dar buvo po 1litra.Nors manau,kad pinoteksas irgi neturetu buti blogai(bet turbut tik brangiau gaunasi),nes turbut irgi galima skiesti vandeniu.
As tai dabar daziau pagamintas piestukines(vaikui i mokykla jau ruosiames Kaziuko mugei) is laikrastiniu siaudeliu,tai kur turejau laka sumaisiusi su beicu tai man graziau gavosi,o kur neuzteko,tai viena padariau tik su beicu-tai man nepatiko,nes kai kur siaudeliai atsiklijavo nuo pagrindo.Skiedziu is akies: mazdaug po lygiai lako ir beico pilu,o po to dar vandens dapilu gal koki trecdali :ir dazau dar karta kai isdziuna.

O Jus kai lakuojate ar kambaryje nesmirda?
Turiu nusipinusi pora darbeliu, bet nedristu beicuoti, lakuoti, esu jautri kvapams blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebuklinga @ 2010 02 13, 19:18)
O Jus kai lakuojate ar kambaryje nesmirda? 
Turiu nusipinusi pora darbeliu, bet nedristu beicuoti, lakuoti, esu jautri kvapams  blush2.gif

Siek tiek jauciasi,bet nieko baisaus :palieku orlaide porai valandai ir prasivedina.Zinoma nera tokio kvapo kaip aliejiniu dazu ar lako parketui,bet truputi toks specifinis jauciasi,taip,kad tikrai nieko baisaus,o jei maza daikteli dazysi tai ir nepajausi smile.gif
Atsakyti
Na,baigiau dazyti savo "pintinaite"(rytoj iskeliaus pas drauge biggrin.gif )
user posted image
Didesnis vaizdas:
http://images21.fotk...20406551-vi.jpg
Is arciau:
http://images21.fotk...P2040665-vi.jpg
http://images47.fotk...P2040673-vi.jpg
Atsakyti
nju labai jau tju dailiai padarei smile.gif galetum prekiauti biggrin.gif
Atsakyti
Graziai labai atrodo.
Na as bijau su tuo pinoteksu daryti, kad nesugadinciau g.gif Nezinau ar brangiau as uz 1L mikejau 8.60
Dabar mastau, kad geriaugal as dar pasiieskosiu to beico po svenciu g.gif
O kam skiesti vandeniu laka reikia???
Atsakyti
QUOTE(AGkatulis @ 2010 02 14, 00:58)
Graziai labai atrodo.
Na as bijau su tuo pinoteksu daryti, kad nesugadinciau  g.gif Nezinau ar brangiau as uz 1L mikejau 8.60
Dabar mastau, kad geriaugal as dar pasiieskosiu to beico po svenciu g.gif
O kam skiesti vandeniu laka reikia???

Lakas skiedziamas,kad neliptu pats gaminys ,nes jei neskiesti laka,tai po to ilgai reikia laukti ir vis tiek jis "kimba",o be to daugiau gaunasi ax.gif Man atrodo,kad pinoteksas ir pigiau gavosi negu "furnicolor"(atrodo apie 13 lt mokejau,jau nepamenu doh.gif )O tu pabandyk nupinti ka nors mazo,kad jei ka negaila butu ismesti ,bet manau,kad nieko neturetu atsitikti.As pamenu kazkada tvora daziau kaime,tai kazkaip siek mazoka buvo,tai praskiedziau su vandeniu ir viskas gerai buvo.
Atsakyti
QUOTE(muse+ @ 2010 02 13, 22:27)
Na,baigiau dazyti savo "pintinaite"(rytoj iskeliaus pas drauge biggrin.gif )

Daili pintinė. Labai "akuratniai" dangtis padarytas. O kaip užbaigta pati pintinė? Atskirai priklijuota ar pintinės vytelės taip dailiai sukaišiotos?
Atsakyti