Reiks isbandyti
o kiek laiko vyteles laikot dazuose? nesusiploja jos?
QUOTE(cocci @ 2010 10 20, 18:21)
Paimu buntelį kiek telpa į saują( apie 20-30 vytelių), tik įkišu į dažus, pamurkdau, kad visas apsemtų ir iškart ištraukiu. Forma išlieka kokia ir buvo. Tik pastaba: vytelės galas turi būti suteptas su lipalu, nes pieštukiniai klijai atsiklijuoja.
QUOTE(Terra2 @ 2010 10 20, 16:25)
Paimu buntelį kiek telpa į saują( apie 20-30 vytelių), tik įkišu į dažus, pamurkdau, kad visas apsemtų ir iškart ištraukiu. Forma išlieka kokia ir buvo. Tik pastaba: vytelės galas turi būti suteptas su lipalu, nes pieštukiniai klijai atsiklijuoja.
Kaip negerai, reiks dazymui kitu pasidaryti. nes visas dariausi su klijais piestukiniais
Terra, superiniai darbai Net seilė ilgiausia nutįso....
Jūs su pmočiute super aukštai kartelę užkėlėt. Jau gal ir kokį amatų būrelį gal ruošiatės atidaryt....
Jūs su pmočiute super aukštai kartelę užkėlėt. Jau gal ir kokį amatų būrelį gal ruošiatės atidaryt....
Nu, čia tai geras
QUOTE(Kvaki @ 2010 10 26, 10:18)
Terra, superiniai darbai Net seilė ilgiausia nutįso....
Ačiū, kad patiko. O idėja apie būrelį visai nebloga. Labai norėčiau.
QUOTE(irute1984 @ 2010 10 28, 11:24)
Šaunuolė!
Tikrai sunku pasakyti, kad tai pirmi darbeliai! Apie krepšelį kalbant, tai tikrai galiu pasakyti, kad vienas iš pirmųjų, bet ne pirmas. Kad žinotumėt, kokie mano buvo pirmieji! Bet aš juos saugau ir jie man brangūs, nors atrodo klaikiai. O Jums tikrai pavyko iš pirmo karto. Gal norit, atsiųsiu MK nuorodą, kaip gražiai užbaigti gaminį?
QUOTE(Terra2 @ 2010 10 28, 15:40)
Šaunuolė!
Tikrai sunku pasakyti, kad tai pirmi darbeliai! Apie krepšelį kalbant, tai tikrai galiu pasakyti, kad vienas iš pirmųjų, bet ne pirmas. Kad žinotumėt, kokie mano buvo pirmieji! Bet aš juos saugau ir jie man brangūs, nors atrodo klaikiai. O Jums tikrai pavyko iš pirmo karto. Gal norit, atsiųsiu MK nuorodą, kaip gražiai užbaigti gaminį?
Krepselis cia buvo antrasis mano gaminukas
Atsiuskite nuoroda
QUOTE(irute1984 @ 2010 10 28, 17:55)
Prašom! Čia labai aiškiai, žingsnis po žingsnio parodyti, kaip gražiai užbaigti pynimą kasele. Bet galima užbaigti ir iki kaselės formavimo. http://www.lozahobby.ru/art/36/
QUOTE(Forget @ 2010 04 06, 21:11)
Nežinau ar kada rodžiausi, bet pasirodysiu dabar
O šita skalbinių dėžė, dar nelakuota, tik beicuota:
O šita skalbinių dėžė, dar nelakuota, tik beicuota:
Sveikos, gal padesit. Noriu ismokti sita pynima, deja nesigauna. Gal kuri galite nupiesti shema?