Sveikutes. Trumpam griztu, nes prisireike man kai ka nupint Mano katyteatsives kaciuku, taigi:
Nenudazytas
Ir nudazytas:
Namas buvo ivertintas gyventojos, erdve viduje pakankama, lauksim palikuoniu
O Terra2 tai gera ideja su dazymu pametejote, nes nebera musu mieste beico.Bandyti teks suktis is situacijos .Ir siaip jau tokiu grozybiu... As tai jau nebesergu taip kaip pernai Bet vis uzsuku pasizvalgyti is seno smalsumo Zodziu, as visada su jumis
kaip grazu jus saunuole
QUOTE(irmulia @ 2010 09 21, 07:40)
o LRytas tiktų? prisirenka krūvos- išmetu, nes kol kas laiko vytelėms sukti nerandu
nemesk labai tinka , as priglausiu kai tik galesiu
[quote=ausree,2010 09 23, 14:05]
[quote=Terra2,2010 09 21, 16:25]
Sveikutės!
Dar keletą užbaigiau nulakuoti:
Labai gražūs visi darbeliai.
Seniai buvau čia užsukusi, tik kartais paskaitinėji. Per visą vasara nieko negaminau kol buvo karšta.
Dabar pasirodysiu pora darbelių: senai svajota skalbinių dėžė ir dar per praeitas velykas užsakytas kiaušinių krepšelis (šį kartą ančiukas) - pats tas iki kitų velykų nebe daug ir liko (dar nelakuotas)
dėžė pradinėj stadijoj:
Čia jau gatava, bandžiau išgauti tamsiai žalią, tačiau pasidarė vos ne žaliai juoda
O čia antytė
[/quote]
Mano svajoniu skalbiniu deze as niekada nepagalvojau, kad is to galima pasidaryti kazko originalaus... na dabar tikrai lairasciu nemesiu
Papildyta:
o kiek mazdaug tokiam groziui pagaminti reikia lairkasciu? speju lb daug
[quote=Terra2,2010 09 21, 16:25]
Sveikutės!
Dar keletą užbaigiau nulakuoti:
Labai gražūs visi darbeliai.
Seniai buvau čia užsukusi, tik kartais paskaitinėji. Per visą vasara nieko negaminau kol buvo karšta.
Dabar pasirodysiu pora darbelių: senai svajota skalbinių dėžė ir dar per praeitas velykas užsakytas kiaušinių krepšelis (šį kartą ančiukas) - pats tas iki kitų velykų nebe daug ir liko (dar nelakuotas)
dėžė pradinėj stadijoj:
Čia jau gatava, bandžiau išgauti tamsiai žalią, tačiau pasidarė vos ne žaliai juoda
O čia antytė
[/quote]
Mano svajoniu skalbiniu deze as niekada nepagalvojau, kad is to galima pasidaryti kazko originalaus... na dabar tikrai lairasciu nemesiu
Papildyta:
QUOTE(Selga007 @ 2010 10 05, 16:33)
kaip suprantu dar jai reikia medinio karkaso ane?
QUOTE(Chera @ 2010 10 05, 17:31)
Is nuotraukos galima spresti, kad reikia medinio karkaso Na vyrelis tures darbo
QUOTE(Chera @ 2010 10 05, 17:31)
Senukuose gali bambukus nusipirkt ir susirišt. Arba kaip aš, pyniau, ant kartoninės dėžės ir ją palikau viduje.
QUOTE(Forget @ 2010 10 06, 16:28)
Senukuose gali bambukus nusipirkt ir susirišt. Arba kaip aš, pyniau, ant kartoninės dėžės ir ją palikau viduje.
itariu kad si varianta daugelis pasirinkusios, juolab kad dar kokia medziaga i vidu isiuva - tai tada atrodo
Man tai patinka be deziu viduj Todel pinu apvalius, nes jie laikosi be karkasu gerai. Ir is vidaus naturaliai atrodo
QUOTE(otema @ 2010 10 07, 08:42)
labas rytas,
įmetu "kašiką" prisikėlusį antram gyvenimui...nieko "blatno" alia vistiek šis tas. Debiutuoju su pirmąja įkelta nuotrauka..
įmetu "kašiką" prisikėlusį antram gyvenimui...nieko "blatno" alia vistiek šis tas. Debiutuoju su pirmąja įkelta nuotrauka..
tikiuosi mamyte is dekupazo skilties nesupyks jog jos ispudinga darba cia parodysiu labai superine ideja "apgrazinti" pintines
Sveikos merginos. Norėčiau ir aš prie jūsų prisijungti. Labai sudomino šis pynimo būdas (aš apie jį išgirdau tik prieš kokią savaitę ), nes tai, kaip tik tai, ko man reikia Tai yra medžiagoms nereikia išleisti pinigų (lipalo butelis stovėjo kelis metus nenaudojamas, turiu baltų dažų, kurie atliko nuo buto remonto, ir lako, kuris liko nuo medinės dėžės lakavimo. Laikraštį gaunam kas savaitę taigi ir makulatūra nebuvo problema). Paskaičiusi keletą temos puslapių, peržiūrėjus įžanginę pamokėlę iš karto puoliau prie darbų . Vyteles sukti, maniau, bus sunkiausias darbas, bet.... taip atrodė kol nepradėjau pinti Vytelės , aišku, iš pradžių irgi ne idealios išeidavo... Pradėjus pinti iškilo keletas klausimų: kaip paslepiat galus? Pamokelėj parašyta taip
"Kai jau nupynsim iki norimo aukščio, tada galą triubelės, kurią mes pynėme užlenkiame už sekančios pagrindo triubelės ir įkišame ją į vidų, įpynant į apatinius sluoksnius. Padedam sau virbalu. Ir taip su kiekviena pagrindo triubele"
Aš taip ir padariau. Bet tada iš išorės atrodo, kad vertikalių vytelių yra dvi o ne viena. Kaip jūs pasliapiat tuos galus, kad ju visai nesimto????
Ką daryti, kad būtų tiesios vertikalios vytelės? Man jos tai į vieną tai į kitą šoną pasvirusios.
Dar turiu keletą klausimų, bet šitie pagrindiniai labai laksiu atsakymo
O čia pirmas prikepęs blynas
http://picasaweb.goo...feat=directlink
laukiu pastabų iš anksto ačiū
Papildyta:
[quote=muse+,2010 10 03, 23:03]
Sveikutes. Trumpam griztu, .......
Nenudazytas
.....
Namas buvo ivertintas gyventojos, erdve viduje pakankama, lauksim palikuoniu ........
Šaunus darbas, kaip ir visų čia pasirodžiusių Klausimėlį turiu: kaip tas skyles išpinat? Šiuo atveju katytės įlindimo anga, man reikėtų mažesnės angos rankenos dėžei.
"Kai jau nupynsim iki norimo aukščio, tada galą triubelės, kurią mes pynėme užlenkiame už sekančios pagrindo triubelės ir įkišame ją į vidų, įpynant į apatinius sluoksnius. Padedam sau virbalu. Ir taip su kiekviena pagrindo triubele"
Aš taip ir padariau. Bet tada iš išorės atrodo, kad vertikalių vytelių yra dvi o ne viena. Kaip jūs pasliapiat tuos galus, kad ju visai nesimto????
Ką daryti, kad būtų tiesios vertikalios vytelės? Man jos tai į vieną tai į kitą šoną pasvirusios.
Dar turiu keletą klausimų, bet šitie pagrindiniai labai laksiu atsakymo
O čia pirmas prikepęs blynas
http://picasaweb.goo...feat=directlink
laukiu pastabų iš anksto ačiū
Papildyta:
[quote=muse+,2010 10 03, 23:03]
Sveikutes. Trumpam griztu, .......
Nenudazytas
.....
Namas buvo ivertintas gyventojos, erdve viduje pakankama, lauksim palikuoniu ........
Šaunus darbas, kaip ir visų čia pasirodžiusių Klausimėlį turiu: kaip tas skyles išpinat? Šiuo atveju katytės įlindimo anga, man reikėtų mažesnės angos rankenos dėžei.
sveika atvykusi, ginta123 , manau, tavo darbas visai vykes.Veliau tau pavyks ir geriau, zinoma.Labai sunku varianta pasirinkai, kaip pirmam kartui... Nors gal nezinojai, kad apvalus geriau pinasi.Tik pabaigima tai ne taip supratai, uztai ir kitaip tau gaunasi, bet tikrai neblogai, sakyciau.(Na, tarkim, priesais matai visas stovincias vertikalias vyteles, tai pradedi taip:pirma vytele dedi is priekio antros ir siek tiek uzlenki uz jos, ta antra pries trecia, trecia pries ketvirta ir t.t. Kai pabaigsi taip ,turetu visos vertikalios but ir taip beveik viduje pasislepusios, tik su karstais klijais dar pritvirtintum vidineje puseje, kad nelaime veliau neatsitiktu ir kad neislistu vytele atgal, o galiukus nukarpyk kuo arciau suklijavimo)Be to, kaip ir sakei,vertikalios vyteles tai i sonus tikrai vaiksto, bet mazdaug kas 10 eiliu pataisytum, ir butu tiesios. (as paskutinikart pamirsau , bet buvo per velu pataisyt).O skyle tai dariau paprastai-iki tos vietos nupynus, kur skyle prasides nustoji pint per tas vertikalias vyteles, koki ploti skyles planuoji(ateini iki tos vietos, apsisuki, ir atgal pini).O paskui , kai aukstis skyles jau tinkamas, vel per jas pini, tik, kai pabaigi pint, tas vyteles, kur skyle, nukarpai per viduri ir i vidu suklijuoji tvarkingai