Įkraunama...
Įkraunama...

Pynimas iš laikraščių - 5

QUOTE(aussrrina @ 2010 09 20, 13:56)
Terra2 kokie grazus darbeliai thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Ačiukas!
Papildyta:
QUOTE(irute1984 @ 2010 09 20, 14:01)
Sveikutes smile.gif

na as ir pradejau bandyti sukti tas tuteles tai man dar nevisos tokios plonos ir grazios gaunasi, tai manau mano pirmas gaminys nebus jau toks ir grazus biggrin.gif

na tik jau nenorėkit iš karto būti mandresnė už mus visas! (juokauju). Pirmi "blynai" visada būna prisvilę, bet labiausiai įsimintini. Sėkmės, ir lauksim darbelių!
Papildyta:
Čia tokia dėžutė vyno buteliui:
user posted image
o čia šiaip tokios dėžutės:
user posted image user posted image
Atsakyti
laba 4u.gif

QUOTE(Terra2 @ 2010 09 20, 12:07)
Sveikutės!
na kodėl nerodot savo darbelių? Aš nesikuklinsiu ir parodysiu, ko pripyniau. Pakritikuokit!

nu tikrai jau "PAKRITIKUOKIT" blink.gif čia aikčioti iš grožio ir darbštumo reikia thumbup.gif nėr ką čia kritikuot cool.gif

aš tai pribaigiau savo banandėžę, tik va rodyt tai nelabai norisi, nedažyta, bet vaikų žaislus jau priglaudusi rolleyes.gif
eilėje kaip ir deželės į vonią, tik nžn kada eilė ateis joms, nes dabar siūlų gavau, reik juos realizuot rolleyes.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(-Radė @ 2010 09 20, 20:05)
laba  4u.gif
nu tikrai jau "PAKRITIKUOKIT"  blink.gif  čia aikčioti iš grožio ir darbštumo reikia  thumbup.gif  nėr ką čia kritikuot  cool.gif

aš tai pribaigiau savo banandėžę, tik va rodyt tai nelabai norisi, nedažyta, bet vaikų žaislus jau priglaudusi  rolleyes.gif
eilėje kaip ir deželės į vonią, tik nžn kada eilė ateis joms, nes dabar siūlų gavau, reik juos realizuot  rolleyes.gif  ax.gif

Nesikuklinkit ir parodykit kokią funkciją atlieka ta dėžė. Galiu pasakyti iš savo praktikos: turiu apsipynusi vieną dėžę , bet nei dažiau nei lakavau. Natūralūs laikraščiai, ir toje dėžėje laikau rulonus susuktų vytelių , paruoštų dažymui. Tai , praėjus pusei metų, pradėjo pešiotis tai vienur tai kitur ta dėžė. Taigi, patariu bent nulakuoti tą banandėžę, tada tiktai ilgai tarnaus.
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2010 09 12, 18:30)
o koks butent laikrastis smile.gif nes man paciai nepatinka naudoti  respublika  blush2.gif o siaip manau kad noreciau uzsukti smile.gif

o LRytas tiktų? mirksiukas.gif biggrin.gif prisirenka krūvos- išmetu, nes kol kas laiko vytelėms sukti nerandu biggrin.gif
Atsakyti
Kas galėjo pamanyti, kad laikraščiai pynėjų tarpe gali būti reitinguojami biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutės!
Dar keletą užbaigiau nulakuoti:
user posted image user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2010 09 21, 09:40)
prisirenka krūvos- išmetu, nes kol kas laiko vytelėms sukti nerandu  biggrin.gif

O pas mane dabar kurybinė krizė doh.gif .Prisisukau apie 1000 vytelių,taip kampe ir stovi nenaudojamos blush2.gif .
Terra2,gražūs darbukai user posted image
Atsakyti
QUOTE(_Spalvota_ @ 2010 09 22, 15:46)
O pas mane dabar kurybinė krizė doh.gif .Prisisukau apie 1000 vytelių,taip kampe ir stovi nenaudojamos blush2.gif .
Terra2,gražūs darbukai user posted image

vaje, kad pas mane būtų tas 1000 vytelių rolleyes.gif man krizė jų prisisukt doh.gif

Terra2 man - tu prašom 4u.gif
žinau, kad bent palakuota ilgiau tarnaus, dabar ta dėžė nelabai naudojama, tiesiog sudėti žaislai, kuriais mažai kada žaidžiama ax.gif va, kai "apmušiu" savo darbelius, baigsis siūlai, imsiu sukt vytukes, tai daugiau ko nusipinsiu tada ir pamaliavosiu cool.gif
žodžiu gūdžiais žiemos vakarais..................
Atsakyti
[quote=Terra2,2010 09 21, 16:25]
Sveikutės!
Dar keletą užbaigiau nulakuoti:
Labai gražūs visi darbeliai. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Seniai buvau čia užsukusi, tik kartais paskaitinėji. Per visą vasara nieko negaminau kol buvo karšta.
Dabar pasirodysiu pora darbelių: senai svajota skalbinių dėžė ax.gif ir dar per praeitas velykas užsakytas kiaušinių krepšelis (šį kartą ančiukas) - pats tas iki kitų velykų nebe daug ir liko lotuliukas.gif (dar nelakuotas)
dėžė pradinėj stadijoj: user posted image
Čia jau gatava, bandžiau išgauti tamsiai žalią, tačiau pasidarė vos ne žaliai juoda blush2.gif user posted image user posted image user posted image
O čia antytė user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(ausree @ 2010 09 23, 14:05)
Seniai buvau čia užsukusi, tik kartais paskaitinėji. Per visą vasara nieko negaminau kol buvo karšta.
Dabar pasirodysiu pora darbelių: senai svajota skalbinių dėžė ax.gif  ir  dar per praeitas velykas užsakytas kiaušinių krepšelis (šį kartą ančiukas) - pats tas iki kitų velykų nebe daug ir liko lotuliukas.gif  (dar nelakuotas)
dėžė pradinėj stadijoj: [
O čia antytė

gerai pasidarbavot thumbup.gif
antytė man wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Radė: 23 rugsėjo 2010 - 14:36
ausree kokie darbeliai wub.gif as galvoju kada man pasiryzt tokio dydzio darbui? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
sveikos,po ilgos pertraukos noriu parodyt kas isejo,tikiuos baisiai nepeiksit.Jis tikrai nera didelis ir ispudingas ,bet vistiek noriu pasirodyt ax.gif http://public.fotki....0101003136.html o jei paspausit kita nuotrauka pamatysit kaip atrodo ne tuscias lotuliukas.gif
Atsakyti