Įkraunama...
Įkraunama...

Pynimas iš laikraščių - 5

QUOTE(Terra2 @ 2010 07 29, 17:53)
aš imu sulenktą laikraštį, padalinu jį į lygias dalis po 6cm ir pjaustau. Pjaunu iškarto po 4 laikraščius su kanceliariniu peiliu. Gaunasi greitai. Pvz. iš laikraščio "15 min." išeina 7 juostos, kai laikraštis iš 3 lapų, tai gaunasi 21 vytelė. O dažau aš tokiam plastmasiniame lovelyje, kur sodininkai augalus daigina. Senukuose kainuoja 4lt

4u.gif dėkuj už atsakymus

QUOTE(pusele33 @ 2010 07 29, 18:09)
Sveikos pynėjos  4u.gif
Aš tai dabar pradėjau kaupt atsargas žiemai  biggrin.gif  Suku vyteles thumbup.gif Bet tai galiu daryt tik kai vaikas pietų miega  g.gif Šiandien per valandžiukę susukau apie 90 vyteliu  thumbup.gif  Pati vos patikėjau, kai suskaičiavau  blush2.gif
Kol kas neturiu ko parodyt, bet labai smagu į jūsų darbelius paspoksot  blush2.gif  thumbup.gif

lauksim darbukų 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, darbstuoleles, labai suzavejo jusu darbai, ir as uzsidegiau tai isbandyt. Pradejau nuo dezutes vynui http://picasaweb.goo...864508844796082, vyteles suklijavau, tik dabar neaisku pagal piesinelius atrodo is pradziu nudazyti baltais dazais, o paskui lakuoti ar su beicu? Ar netaip supratau? Gal kas pagelbes?
Atsakyti
QUOTE(RamuteS @ 2010 08 24, 09:16)
Sveikos, darbstuoleles, labai suzavejo jusu darbai, ir as uzsidegiau tai isbandyt. Pradejau nuo dezutes vynui http://picasaweb.goo...864508844796082, vyteles suklijavau, tik dabar neaisku pagal piesinelius atrodo is pradziu nudazyti baltais dazais, o paskui lakuoti ar su beicu? Ar netaip supratau? Gal kas pagelbes?

laba,
dažo mergaitės įvairiai mirksiukas.gif
gal ten baltais nudažyta, kad nelįstų laikrasčio raštas, bet čia juk "skonio" reikalas, kaip kam patinka.Galit beicuot, paskui lakuot, galit tik lakuot.Aš esu dažius akryliniais dažais tik

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-Radė @ 2010 08 24, 08:39)
laba,
dažo mergaitės įvairiai  mirksiukas.gif
gal ten baltais nudažyta, kad nelįstų laikrasčio raštas, bet čia juk "skonio" reikalas, kaip kam patinka.Galit beicuot, paskui lakuot, galit tik lakuot.Aš esu dažius akryliniais dažais tik

4u.gif

Is kart beicuot neiseina, nes vienoje puseje vyteles suteptos klijais, tai ant ju man beicas jau nesilaiko. O ar butu gerai is pradziu nudazyt baltais dazais, o paskui nulakuot su laku sumaisytu su beicu?
Atsakyti
QUOTE(RamuteS @ 2010 08 24, 09:47)
Is kart beicuot neiseina, nes vienoje puseje vyteles suteptos klijais, tai ant ju man beicas jau nesilaiko. O ar butu gerai is pradziu nudazyt baltais dazais, o paskui nulakuot su laku sumaisytu su beicu?

g.gif nžn jei atvirai, mažoka patirties pas man dar, gal reik eksperčių palaukt, o jei nesulauksit parašykit į až, gal smarkiai dirba ir neužsuka čia 4u.gif
Atsakyti

Sveikutes smile.gif Seniai beuzsukau.Grozybiu gi visokiu papildyta biggrin.gif
Na, beicas tikrai nesilaiko ant kliju...Perziurejau as tuos paveikslelius, tai tikrai nesuprantu, kam dazyt baltais, kad veliau uzdazyt rudai blink.gif .Bet beicas ant akriliniu dazu nelimpa. Kazkada esu bandzius, neisigeria beicas , o pasiskirsto ant pavirsiaus.Gal ant akriliniu akriliniai kibtu, tik spalvos idet tektu, bet vistiek nesuprantu, kam dazyt pirmiau baltais doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo muse+: 24 rugpjūčio 2010 - 20:08
Aš tokius dariau Kalėdom, tai dažiau auksiniais dažais ir po to dar lakavau. Labai gražiai atrodė thumbup.gif
Atsakyti

Sveikutė!
Man atrodo, kad tokiems suvenyriniams darbeliams, geriausiai dažyti su purškiamais dažais iš balionėlio. Labai tolygiai pasiskirsto ir praktiškai lakuoti nebereikia. O dažyti baltais akriliniais dažais, o paskui keisti spalvą, tiesiog neekonomiška nei laiko nei pinigų atžvilgiu. Bet čia mano asmeninė nuomonė. O gal geriau į baltus dažus įpilkit buteliuką jodo(medicininio) ir pamatysit kokia ideali spalva gaunasi.
Atsakyti
Aciu visoms uz patarimus, vakar jau pabaigiau, is isores beicavau ir paskui lakavau, o is vidaus ,kadangi buvo sutepta su klijais, tai is pradziu nudaziau baltai, o paskui nulakavau su laku sumaisytu su beicu smile.gif
O siandien prisisukau nauju vyteliu ir jau bandysiu pint smile.gif Tai man atrodo zymiai sudetingiau.
Atsakyti
Vau ...
net nemaniau, kad galima tokias grožybes iš popieriaus išgauti... geras...na ir šaunuolės jūs wub.gif
visą laiką svajoju apie komodą...su krepšiais...ir kai pamačiau, kad tai galima pačiai pasigaminti - nebeturėsiu tikriausia ramybės... doh.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

senokai čia bebuvau, temelė aprimus g.gif ax.gif Nu aš nieko labai dar nedarau, bet tokią smulkmenėlę pasirodysiu... Turėjau užsilikusių tų pačių mėlynų vytelių... Rytoj eisim į krikštynas, tai vietoj puokštės va ką padariau - saldainių krūmelį biggrin.gif

user posted image

Kreivokai krepšiukas išėjo, nes labai skubėjau, bijojau, kad paskui lakas neišdžius blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(pusele33 @ 2010 09 03, 19:59)
Sveikos  4u.gif
senokai čia bebuvau, temelė aprimus  g.gif  ax.gif  Nu aš nieko labai dar nedarau, bet tokią smulkmenėlę pasirodysiu... Turėjau užsilikusių tų pačių mėlynų vytelių... Rytoj eisim į krikštynas, tai vietoj puokštės va ką padariau - saldainių krūmelį  biggrin.gif

žavus krūmelis mirksiukas.gif
Atsakyti