Įkraunama...
Įkraunama...

Pynimas iš laikraščių - 5

QUOTE(-Radė @ 2010 07 15, 12:33)
labas pynėjos  4u.gif
užklydau netyčiom ir labai patiko, tai ką jūs čia veikiat  bigsmile.gif
rodausi ir savo pirmąjį darbuką, tikiuos nepaskutinį, yra kur tobulėt ir ko mokytis  ax.gif  dėželė nutūps ko gero virtuvėje, bus prieskoninė, nes žemoka kam nors kitam ir dar nelakuota  smile.gif
user posted image

Sveika 4u.gif

Labai gražus darbelis wub.gif thumbup.gif Mano pirmas darbas negalėtų net lygintis į šitą doh.gif lotuliukas.gif
Norėjau paklausti, kaip čia taip gražiai nudažyta? Su kuo dažei? Labai graži tamsi ruda thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(Terra2 @ 2010 07 26, 11:37)
Ačiū, kad patiko ir mano darbeliai. Šaunuolė, kad nenuleidžiat rankų ir siekiate tobulybės! Ir aš dantis sukandusi pyniau, pyniau ir kaip nekeista man ne tik kad neatsibodo, bet dar dar labiau norisi tobulėti. O tų tarpelių nebesimatys, kai išbandysit ir įvaldysit pynimą virvele. Gaminys gaunasi tvirtas ir tankus.

4u.gif

QUOTE(pusele33 @ 2010 07 26, 18:01)
Sveika  4u.gif

Labai gražus darbelis  wub.gif  thumbup.gif Mano pirmas darbas negalėtų net lygintis į šitą  doh.gif  lotuliukas.gif
Norėjau paklausti, kaip čia taip gražiai nudažyta? Su kuo dažei? Labai graži tamsi ruda  thumbup.gif

čia akriliniai dažai, rudų neturėjau tai maišiau raudoną ir juodą mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=Terra2,2010 07 19, 07:42]

Dėkui, Terra2 už pasidalijimą patirtim 4u.gif . Linkiu sėkmės toliau kuriant tokius grožius thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos darbštuolės!
per karščius geriau einasi vyteles sukti, negu pinti. Čia jau tiek prisukau per porą savaičių:
user posted image
čia jau anksčiau nupintas vazonėlis, bet gal nelabai matosi, nes katinėlis labai norėjo patekti į kadrą lotuliukas.gif
user posted image
čia iš visai baltų ir nedažytų vytelių, tik apdaila iš juodai dažytų: user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(Terra2 @ 2010 07 28, 19:02)
Sveikos darbštuolės!
per karščius geriau einasi vyteles sukti, negu pinti. Čia jau tiek prisukau per porą savaičių:

padirbėta iš peties bigsmile.gif thumbup.gif
kaip dailu rolleyes.gif o čia yra tas pynimas virvele? o kaip pinama?
gal ir turiu išsisaugojus, jei jau buvo dėta, bet jei baksteletumėt po nosim tai dėkinga būčiau 4u.gif
Atsakyti
Darbelis, žinoma, puikus - nemažai padirbėta, o ir atrodo lyg pintas iš vytelių (nejau išties čia popierius cool.gif ). Tačiau katinas - tai jau tikrai firminis ir mina rodo, kad prigimtis jo karaliska lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(-Radė @ 2010 07 28, 19:22)
padirbėta iš peties  bigsmile.gif  thumbup.gif
kaip dailu  rolleyes.gif  o čia yra tas pynimas virvele? o kaip pinama?
gal ir turiu išsisaugojus, jei jau buvo dėta, bet jei baksteletumėt po nosim tai dėkinga būčiau  4u.gif

Aš tik virvele iš dviejų vytelių ir pinu. Čia labai aiškiai aprašyta:
http://rukodelkino.c..._pletenija.html
Atsakyti
QUOTE(Terra2 @ 2010 07 29, 08:18)
Aš tik virvele iš dviejų vytelių ir pinu.  Čia labai aiškiai aprašyta:
http://rukodelkino.c..._pletenija.html

ačiū Terra2 4u.gif

vakar vaikus sumigdžius didinaus jūsų darbelius ir tyrinėjau lens.gif
labai dailu thumbup.gif
vaikams dabar bananų dėžę apipinu- bus kaladėlėm susidėt, bet įprastai, gaila, jau į pabaigą, tai nebeardysiu,o tikrai visai kitaip žiūrisi, kažkaip anksčiau labai nebuvau atkreipus dėmesio į technikos niuansus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(-Radė @ 2010 07 29, 10:22)
ačiū Terra2  4u.gif

vakar vaikus sumigdžius didinaus jūsų darbelius ir tyrinėjau  lens.gif
labai dailu  thumbup.gif
vaikams dabar bananų dėžę apipinu- bus kaladėlėm susidėt, bet įprastai, gaila, jau į pabaigą, tai nebeardysiu,o tikrai visai kitaip žiūrisi, kažkaip anksčiau labai nebuvau atkreipus dėmesio į technikos niuansus  blush2.gif

Tie niuansai gimsta su laiku. Viskas jums gausis puikiai, jei šito norėsit. Čia aš pyniau ir virvute ir paprastai. Tiesiog viename gaminyje du pynimo būdai:
user posted image user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(Terra2 @ 2010 07 29, 16:39)
Tie niuansai gimsta su laiku. Viskas jums gausis puikiai, jei šito norėsit. Čia aš pyniau ir virvute ir paprastai. Tiesiog viename gaminyje du pynimo būdai:

tiesiog širdis sala kaip dailu ir gražu wub.gif reiks man organizuotis tarą ir dažyt vyteles, jos pas jum irgi visos kaip viena.Man klausimukas į kiek dalių kerpat laikrašti ir imat tik puslapį, ar visą tą dvigubą lapą laikrasčio?
Nors pastebėjau, kad laikraštis laikrasčiui nelygus.Iš parduotuvės prigriebiau pluoštą reklamos laikrasčių, tai jie gerokai storesnio pluošto ir tarp vytelių karpytų vienodai skirtumas matyti
Atsakyti
QUOTE(-Radė @ 2010 07 29, 17:28)
tiesiog širdis sala kaip dailu ir gražu  wub.gif  reiks man organizuotis tarą ir dažyt vyteles, jos pas jum irgi visos kaip viena.Man klausimukas į kiek dalių kerpat laikrašti ir imat tik puslapį, ar visą tą dvigubą lapą laikrasčio?
Nors pastebėjau, kad laikraštis laikrasčiui nelygus.Iš parduotuvės prigriebiau pluoštą reklamos laikrasčių, tai jie gerokai storesnio pluošto ir tarp vytelių karpytų vienodai skirtumas matyti

aš imu sulenktą laikraštį, padalinu jį į lygias dalis po 6cm ir pjaustau. Pjaunu iškarto po 4 laikraščius su kanceliariniu peiliu. Gaunasi greitai. Pvz. iš laikraščio "15 min." išeina 7 juostos, kai laikraštis iš 3 lapų, tai gaunasi 21 vytelė. O dažau aš tokiam plastmasiniame lovelyje, kur sodininkai augalus daigina. Senukuose kainuoja 4lt
Atsakyti
Sveikos pynėjos 4u.gif

Aš tai dabar pradėjau kaupt atsargas žiemai biggrin.gif Suku vyteles thumbup.gif Bet tai galiu daryt tik kai vaikas pietų miega g.gif Šiandien per valandžiukę susukau apie 90 vyteliu thumbup.gif Pati vos patikėjau, kai suskaičiavau blush2.gif
Kol kas neturiu ko parodyt, bet labai smagu į jūsų darbelius paspoksot blush2.gif thumbup.gif

Atsakyti