Įkraunama...
Įkraunama...

Pynimas iš laikraščių - 5

QUOTE(_Spalvota_ @ 2010 07 14, 10:47)
Kiek visko daug!Ir kaip Jūs spėjate viską padaryti?

Mano amžius jau leidžia užsiimti megstamu darbu. O pynimas, man ne tik liga, azartas, bet ir mėgstamas ir mylimas užsiėmimas.
P.s. Prašau į mane kreiptis " tu" . Nors pagal amžių tu man tiktum į proanūkes, bet čia mes visos jaunos ir savos! O tarp savų reikia bendrauti paprastai. Sutinki?
Atsakyti
Sutinku.
Atsakyti
labas pynėjos 4u.gif

užklydau netyčiom ir labai patiko, tai ką jūs čia veikiat bigsmile.gif
rodausi ir savo pirmąjį darbuką, tikiuos nepaskutinį, yra kur tobulėt ir ko mokytis ax.gif dėželė nutūps ko gero virtuvėje, bus prieskoninė, nes žemoka kam nors kitam ir dar nelakuota smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Radė: 15 liepos 2010 - 12:34
QUOTE(-Radė @ 2010 07 15, 13:33)
labas pynėjos  4u.gif

užklydau netyčiom ir labai patiko, tai ką jūs čia veikiat  bigsmile.gif
rodausi ir savo pirmąjį darbuką, tikiuos nepaskutinį, yra kur tobulėt ir ko mokytis  ax.gif  dėželė nutūps ko gero virtuvėje, bus prieskoninė, nes žemoka kam nors kitam ir dar nelakuota  smile.gif

user posted image

Sveika!
Smagu tave matyti! Prieskoniams tikrai patiks! Lauksim kitų darbelių!
Atsakyti
QUOTE(Terra2 @ 2010 07 15, 16:05)
Sveika!
Smagu tave matyti! Prieskoniams tikrai patiks! Lauksim kitų darbelių!

4u.gif

"auginu vyteles" dabar rolleyes.gif
Atsakyti
Labas!Graži dėžutė good.gif.
Atsakyti
[quote=Terra2,2010 07 14, 09:27]
Pinu kiekvieną dieną. Tik jau nusibodo fotkinti, nes pradėjo "streikuoti" fotoaparatas. Čia keletas darbelių:

Laba. Niekaip negaliu atsigėrėti ir atsistebėti puikiais darbais wub.gif 4u.gif thumbup.gif . Pati irgi pinu, kai yra laiko. Bet va su dažymu schmoll.gif ? Žaviuosi, pačios nudažytais darbais, bet nesiryžtu pati to daryt. Vis abejoju, kad dažant medvilniniais dažais, merkiant į vonelę, atsiklijuos galas vytelės? Juk klijuoju "sausais klijais"? O paskui šlapią, atsivyniojusią vytelę nebus lengva atgal susukti g.gif doh.gif ? O džiovinat stačius? Reikia kuo greičiau išdžiovinti, kad nepraskystų vytelės?
Dėkui
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimute7: 16 liepos 2010 - 12:59
[quote=rimute7,2010 07 16, 13:58]
[quote=Terra2,2010 07 14, 09:27]
Pinu kiekvieną dieną. Tik jau nusibodo fotkinti, nes pradėjo "streikuoti" fotoaparatas. Čia keletas darbelių:
Laba. Niekaip negaliu atsigėrėti ir atsistebėti puikiais darbais wub.gif 4u.gif thumbup.gif . Pati irgi pinu, kai yra laiko. Bet va su dažymu schmoll.gif ? Žaviuosi, pačios nudažytais darbais, bet nesiryžtu pati to daryt. Vis abejoju, kad dažant medvilniniais dažais, merkiant į vonelę, atsiklijuos galas vytelės? Juk klijuoju "sausais klijais"? O paskui šlapią, atsivyniojusią vytelę nebus lengva atgal susukti g.gif doh.gif ? O džiovinat stačius? Reikia kuo greičiau išdžiovinti, kad nepraskystų vytelės?
Dėkui
[/quote]
Sveikute!
Klijuojant su sausais klijais, beveik visos vytelės atsiklijuoja. Man taip atsitiko patį pirmą kartą dažant. Teko vargti persukant vyteles. Žinoma persukau jau išdžiūvusias. Bet dabar pasimokiau iš savo klaidos ir klijuoju vyteles tik lipalu. Šimtaprocentinė garantija, kad neatsiklijuos. O džiovinu aš ant patiestos ant žemės klijonkės, ir ne stačias, o paguldytas. Ir nebūtinai plonu sluoksniu. Kadangi dažau iškarto apie 1000 vytelių, tai jos man džiūva apie 3 dienas, nes nesigauna plonai išdėlioti. Tiesa, dabar suradau dar kitą būdą dažyti. Žymiai ekonomiškesnį ir patogesnį. Dažau ne susuktas vyteles, o sukarpytą laikraščio viršutinę dalį įmerkiu į dažus ir tokias juostas palieku džiūti. Tada jau išdžiūvusias suku. Gaunasi thumbup.gif
Atsakyti
g.gif na kaip jum gaunasi tiesiai vienodai susukti jas... gal čia tiesiog įgūdžių reikia... unsure.gif g.gif man tas galas, kur pradedu sukti, gaunasi standesnis, o į pabaigą storiau gaunasi ir pati vytelė "išskysta" ... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kiviukė @ 2010 07 19, 22:43)
g.gif  na kaip jum gaunasi tiesiai vienodai susukti jas... gal čia tiesiog įgūdžių reikia...  unsure.gif  g.gif  man tas galas, kur pradedu sukti, gaunasi standesnis, o į pabaigą storiau gaunasi ir pati vytelė "išskysta" ...  doh.gif

teisingai pastebėta - reikia įgūdžių. Visoms iš pradžių sunkiai gaunasi kokybiškai susukti vyteles. Mano pirmosios buvo tokios išplerusios, kad klaiku ir prisiminti, bet vistiek aš labai savim buvau patenkinta, kad man kažkas tai gaunasi. Ir savo pirmąjį "naujagimį" tebeturiu ir labai vertinu. Kai iš pradžių sukant gaunasi standoka, tai ir toliau sukant reikia stipriau tą pradžią prilaikyti ir viršutinę dalį vis stipriau sukti, tiesiog neleisti jai suktis, kaip jai išeina, bet stipriau prilaikyti. Nežinau, ar suprantamai paaiškinau, bet reikia nenusiminti ir tikrai su laiku viskas gausis puikiai.
Atsakyti
QUOTE(_Spalvota_ @ 2010 07 15, 22:18)
Labas!Graži dėžutė good.gif.

ačiū 4u.gif
QUOTE(Kiviukė @ 2010 07 19, 22:43)
g.gif  na kaip jum gaunasi tiesiai vienodai susukti jas... gal čia tiesiog įgūdžių reikia...  unsure.gif  g.gif  man tas galas, kur pradedu sukti, gaunasi standesnis, o į pabaigą storiau gaunasi ir pati vytelė "išskysta" ...  doh.gif

tikrai, kad reikia įgūdžių. Vat ir mano dėžiukas pirmas žiūrint matos visokių vytelių laugh.gif bet aš nenuleidžiu rankų vis toliau vynioju ir kaskart vis gražiau gaunas, tiesa iki tobulumo tai toloka blush2.gif man labai imponuoja pmociutes, Linutukes ir Terros darbai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Radė: 24 liepos 2010 - 15:41
QUOTE(-Radė @ 2010 07 24, 16:40)
ačiū  4u.gif
tikrai, kad reikia įgūdžių. Vat ir mano dėžiukas pirmas žiūrint matos visokių vytelių  laugh.gif  bet aš nenuleidžiu rankų vis toliau vynioju ir kaskart vis gražiau gaunas, tiesa iki tobulumo tai toloka  blush2.gif  man labai imponuoja pmociutes, Linutukes ir Terros darbai  4u.gif

Ačiū, kad patiko ir mano darbeliai. Šaunuolė, kad nenuleidžiat rankų ir siekiate tobulybės! Ir aš dantis sukandusi pyniau, pyniau ir kaip nekeista man ne tik kad neatsibodo, bet dar dar labiau norisi tobulėti. O tų tarpelių nebesimatys, kai išbandysit ir įvaldysit pynimą virvele. Gaminys gaunasi tvirtas ir tankus.
Atsakyti