Štai:
Tas, kur su vytelėmis pirmas blynas, o tas kur be antras blynas .Ši nuotrauka, nekokia, labai skubėjau, mat baterijos baigė išsikraut, jei rekia rytoj galėsiu perfotkinti.Pinta iš reklaminių žurnaliukų.Mano pastebėjimas:jei kas pinsite patarčiau pinti iš norfos, cento, camelijos lankstininukų, nes maxsima- tikras skystalas, ir iš jos lankstinukų sunkiai sukasi vytelės
Ar tiktų lakuoti toks lakas?Turiu likusio nuo durų lakavimo, tai noriu pasiklausti ...
QUOTE(_Spalvota_ @ 2010 07 11, 15:21)
Gal galėtum, Terra2 duoti,,kiaurajį'' raštą?
Sveika, atėjus į mūsų būrį. Tikiuosi ilgam užteks kantrybės ir noro.
Ten jokio rašto nėra. Pinu virvele su dviem vytelėm. Kai jau noriu daryti, tavo vadinamą "kiauraraštį", tai ant statmenų vytelių prisisegu segtukus drabužiams džiovinti. Ant vienos vytelės - 1 segtukas, ant antrus - du segtukai, ant trečios - trys ir taip iki norimo aukščio, paskui žemyn, vėl mažinant segtukų skaičių. tada pinu toliau ir taip gaunasi iškilimas su kiaura anga. Ar suprantamai paaiškinau?
Tas, kur su vytelėmis pirmas blynas, o tas kur be antras blynas
Šaunuolė! Tavo blynai skanūs! Kas liečia laką, tai sunaudok , žinoma, ką turi, juk nemesi lauk. O ateičiai, patarčiau naudoti laką vandens pagrindu(akrilinis lakas). Bet is praktikos galiu pasakyti, kad darbelių iš reklaminių bukletų net lakuoti nereikia - jie ir taip standūs ir blizgūs. Tiesiog lakas neduoda tokio efekto, kaip laikraštiniams darbeliams.
Taip, labai aiškiai.Ačiū .Apie lankstinukus nežinojau, dar kartą ačiū .Tiesa, jaučiu, kad užsikrėčiau greičiau ne pynimo liga, o vytelių sukimu .Sėdžiu prie kompiuterio- suku, žiūriu televizorių - suku,sėdžiu lovoj, laikas miegot-suku...Kai pirmam darbeloiui prisisukau per daug vytelių, iš jų išėjo antrras darbelis, ir dar liko, bet aš vistiek suku, nes manau kad neužteks kitam darbui .O aiškiai matyti jog vytelių liko apie 200 Labai mane ramina tas sukimas...
QUOTE(_Spalvota_ @ 2010 07 12, 09:01)
Taip, labai aiškiai.Ačiū .Apie lankstinukus nežinojau, dar kartą ačiū .Tiesa, jaučiu, kad užsikrėčiau greičiau ne pynimo liga, o vytelių sukimu .Sėdžiu prie kompiuterio- suku, žiūriu televizorių - suku,sėdžiu lovoj, laikas miegot-suku...Kai pirmam darbeloiui prisisukau per daug vytelių, iš jų išėjo antrras darbelis, ir dar liko, bet aš vistiek suku, nes manau kad neužteks kitam darbui .O aiškiai matyti jog vytelių liko apie 200 Labai mane ramina tas sukimas...
Šaunuolė! Aš irgi vyteles suku pastoviai. Per dieną prisuku apie 300-400 neskubėdama. Paskau dažau iš karto po tūkstantį. Jau turiu dažytų apie 4000. naudojuosi geru oru ir kaupiu atsargas blogesniems orams.
Oho.Aš atsikeliu apie pusę devynių,sėdu prie kompiuterio, pasėdėjusi einu vyteliu sukt maždaug iki 12 val. (kol mama atsikelia ir pusryčius paruošia )likusią dienos dalį ir vėl praleidžiu ką nors veikdama, o į pavakarę karpau juosteles ir suku vyteles.
Dabar sėdžiu ir pinu padėkliuką.Muse+ tikiuosi nesupyksi, kadangi pasivogiau idėja tavo padėklo iš pirmo psl.,nes draugės gimtadienis ant nosies o ji - pintų daiktų fanatikė.Viską turi, išskyrus padėkliukus, tai daugiau nesugalvoju ką padaryti.
Ruošiusi dažyti vieną iš dėžių.Klausimėlis:jei noriu dažyti mišiniu t.y. akriliniais dažais arba beicu sumaišytu su laku, ar man reikia skiesti ar ne?
QUOTE(_Spalvota_ @ 2010 07 12, 19:39)
Ruošiusi dažyti vieną iš dėžių.Klausimėlis:jei noriu dažyti mišiniu t.y. akriliniais dažais arba beicu sumaišytu su laku, ar man reikia skiesti ar ne?
Čia jau fantazijos dalykas ką su kuo maišyti. Paprasčiausiai galima pirmiausia galima nudažyti su beicu, o paskui nulakuoti porą kartų. Galima dažyti su akriliniais dažais, o paskui nutepti laku. Skiesti vandeniu akrilinius dažus reikia, nes per daug tirštoki. Nudažius dažais, galima į laką įpilti beico ir taip lakuoti. Jeigu lakas akrilinis, jį taip pat reikia skiesti vandeniu.
Aišku.Bandysiu.
Ruošiausi ruošiausi beicuot, o pasirodo beicas baigėsi (turėjau nuo seniau), o mūsų miestelyje beico nėra...Bet nupyniau trečią blyną, bus ir daugiau, padėkliuką, norėjau pagal musės paaiškinimą daryti, bet po to pasirodo, jog per daug vargo .
Geroji pusė
Geroji pusė iš arčiau
Blogoji pusė
Užbaigimas iš arčiau
Ką veikiate Terra2, kad darbelių nerodote, gal ką tokio super didelio pinate?
Geroji pusė
Geroji pusė iš arčiau
Blogoji pusė
Užbaigimas iš arčiau
QUOTE(_Spalvota_ @ 2010 07 13, 20:21)
Pinu kiekvieną dieną. Tik jau nusibodo fotkinti, nes pradėjo "streikuoti" fotoaparatas. Čia keletas darbelių:
[[URL=http://radikal.ru/F/s44.radikal.ru/i103/1007/b4/cbd276684bf2.jpg.html] IMG]
[URL=http://radikal.ru/F/s44.radikal.ru/i103/1007/b4/cbd276684bf2.jpg.html][IMG]
Kiek visko daug!Ir kaip Jūs spėjate viską padaryti?