Įkraunama...
Įkraunama...

Pynimas iš laikraščių - 5

QUOTE(Kiviukė @ 2010 05 27, 20:34)
Vis temų neskaičiau, todėl atleiskite, bet man reikia patarimo  tongue.gif  blush2.gif 
kuo didesnis laikraštis (t.y., pats lapo dydis), tuo geriau?
2. Jei laikraštis oranžinės spalvos ("Biznes Baltija"), jei bus kombinuota su paprastu laikraščiu, ar nesiskirs ten jie? ar jau kai užsimaliavoja, jokio skirtumo...  g.gif 
Nu gal tūpai paklausiau, bet vat įdomu...  blush2.gif

Na, žinoma, kad iš didesnio laikraščio bus daugiau ir ilgesnių vytelių. Pvz. iš laikraščio "15 min." ,man išeina 21 vytelė.(kai laikraštis 3 lapų). Pjaustau 6cm pločio. Vienai normalaus dydžio dėžutei reikia apie 100 vytelių. O kas liečia oranžinį laikraštį, tai aš jūsų vietoje, tokias vyteles atsidėčiau atskirai ir nemaišyčiau su kitais laikraščiais. Tokios spalvos nereikia ir dažyti. Gausis super.
Čia toks niekutis - aš einu pas jus į svečius!
user posted image user posted image
Atsakyti
bigsmile.gif Terra2, labai tau ačiū už atsakymą drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Jau senokai susidomėjau pynimu iš laikraščių, bet nieko kol kas labai nedariau blush2.gif Tik prisisukau nemažai vytelių biggrin.gif Bet artėjant vaikiuko krikštynoms sugalvojau padaryt artimiausiems žmonėms atminimui rėmėlius. ax.gif Nusidažiau vyteles kaip Terra2 pasiūlė, tai labai puikiai gavosi thumbup.gif 4u.gif Nu ir dabar įdedu kelis rėmėlius jūsų teismui ir šiaip gal kam pravers pavyzdžiai ax.gif
user posted image

Čia aišku dar nebaigti, bet didžiausia dalis jau padaryta ax.gif
Atsakyti
nu merginos jus saunuoles kad tokius grozius atrodo is nieko padarote thumbup.gif
as prisimenu mokyklos laikais irgi pyniau, bet ne tiek.. dabar galvoju vel papinti bet neturim laiksrasciu tongue.gif o tie reklaminiai prekybcentriu lankstinukai tinka?
ir ar jus pinate ant kokio nors daikto? va man pagrintas, kampai atrodo kazkokia mistika blink.gif
Atsakyti
QUOTE(pusele33 @ 2010 06 28, 12:01)
Nu ir dabar įdedu kelis rėmėlius jūsų teismui ir šiaip gal kam pravers pavyzdžiai 

Šaunuolė, labai kruopščiai padaryta! O kodėl dar nepabaigta, ką žadat dar daryti?

Papildyta:
QUOTE(Atidela @ 2010 06 28, 12:14)
nu merginos jus saunuoles kad tokius grozius atrodo is nieko padarote thumbup.gif
as prisimenu mokyklos laikais irgi pyniau, bet ne tiek.. dabar galvoju vel papinti bet neturim laiksrasciu tongue.gif o tie reklaminiai prekybcentriu lankstinukai tinka?
ir ar jus pinate ant kokio nors daikto? va man pagrintas, kampai atrodo kazkokia mistika  blink.gif

iš reklaminių lankstinukų galima pinti, tik jie ne tokie lankstūs, kaip laikraštiniai.
iš pradžių aš pindavau , pagrindu imdama visokias talpas( kibirus, dėžes, stiklainius), bet dabar gal jau ranka išmiklėjo, nebereikia jokio pagrindo, viskas iį akies , taip sakant.
va čia kaip pavyzdys:
user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(Terra2 @ 2010 06 28, 18:02)
Šaunuolė, labai kruopščiai padaryta! O kodėl dar nepabaigta, ką žadat dar daryti?

Papildyta:

iš reklaminių lankstinukų galima pinti, tik jie ne tokie lankstūs, kaip laikraštiniai.
iš pradžių aš pindavau , pagrindu imdama visokias talpas( kibirus, dėžes, stiklainius), bet dabar gal jau ranka išmiklėjo, nebereikia jokio pagrindo, viskas iį akies , taip sakant.
va čia kaip pavyzdys:

Aciu 4u.gif Nu dar trūksta nuotraukėlės ir kažkaip galą ir atramą padaryt biggrin.gif Bet čia tik užkulisiai biggrin.gif

Gerą ranką turit, kad iš akies thumbup.gif 4u.gif
Labai gražu bigsmile.gif

Atsakyti
drauge uzrode sita temuke....
nu nepaskaicius nepatikeciau kad tai is laikrasciu doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif fanatastika!
vakar puoliau vyniot popieriuku lotuliukas.gif labai noreciu gelem vazonelius apipint...kazi ar gausis ax.gif nelabai as prie meno doh.gif
o jus merginos saunuoles,tokiu dalyku pripinat-pagarba,lenkiu galva
Atsakyti
QUOTE(jalka @ 2010 07 02, 09:57)
drauge uzrode sita temuke....
nu nepaskaicius nepatikeciau kad tai is laikrasciu doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif fanatastika!
vakar puoliau vyniot popieriuku lotuliukas.gif labai noreciu gelem vazonelius apipint...kazi ar gausis ax.gif nelabai as prie meno doh.gif
o jus merginos saunuoles,tokiu dalyku pripinat-pagarba,lenkiu galva

Sveikutė! Malonu matyti! Čia dominuoja azartas! Svarbu pradėti ir sustoti jau bus sunku!
Atsakyti
Susigundziau ir as pabandyti, bet man niekaip neaisku is kur jus imate pynimo scemas? Nes jau nupintu daiktu tai daugybe, bet pavyzdziu kaip pinti, isskyrus ta izangine pamokele, tai kazkaip nerandu, gal nemoku ieskot blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Levereti @ 2010 07 07, 10:36)
Susigundziau ir as pabandyti, bet man niekaip neaisku is kur jus imate pynimo scemas? Nes jau nupintu daiktu tai daugybe, bet pavyzdziu kaip pinti, isskyrus ta izangine pamokele, tai kazkaip nerandu, gal nemoku ieskot blush2.gif

Sveika,
jokių schemų nėra. Galima paimti bet kokį daiktą ir aplink pinti, kad gautųsi forma, o toliau fantazijos reikalas. Pasižiūrėkit, gal padės :
http://www.youtube.c...h?v=SMUuoDMMIxM
Atsakyti
nerealiai... wub.gif visoms didziausi komplimentai...
Atsakyti
Sveikos.Man 10 metų.Perskaičiau visas temas ir nusprendžiau prisijungti prie Jūsų būrio.Primsit?Jau padariau 2 darbelius, greitai pasirodysiu.Daug kas sako jog iš lankstinukų sunku pinti, o man atvirkščiai hihihi.gif .Iš lankstinukų pinti mėgstu, o iš laikraščių -ne.Lankstinukų privalumas yra tas, kad labai lengvai (bent jau man) sukasi vytelės.Gal galėtum, Terra2 duoti,,kiaurajį'' raštą?Tokį, kaip tose tavo aukštose vazose, dabar nerandu nuotraukos.Pmociute, o man atvirkščiai-vasarą pinime pats darbymetis- žiemą atostogos.Bet žinot ką pastebėjau- kol dar nepini, tai reikia dėžių, o kaip pradedi pinti, tada jau nebereikia laugh.gif
Atsakyti