Įkraunama...
Įkraunama...

Pynimas iš laikraščių - 5

QUOTE(ausree @ 2010 05 11, 20:19)
Na štai kas gavosi  ax.gif
Norėjau padaryti siek tiek šviesesnę spalva nei dažant su Furnicolor nr.10.Nusipirkau nr.3,bet kai nudažiau,tai gavosi raudona spalva doh.gif ,tai antrą kartą jau nudažiau su laku šiek tiek praskiestu nr.10-gavosi tamsiau,bet vis tiek kažkodėl man nelabai patinka.Jaučiu,kad dar dažysiu ir trečią kartą-vėl laką praskiedusi nr.10 blush2.gif

bigsmile.gif thumbup.gif wub.gif wub.gif as apakus!!!! Labai grazu!!!!

As vis neprisiruosiu ka nors rimciau pint... vis dar truksta siokiu tokiu ziniu blush2.gif pvz., kaip padaryt tas rankeneles sonuose skalbiniu krepsiui, kaip graziai uzbaigt tarkim virsu (maciau kaip buna apipinta kasa, tai net neisivaizduoju kaip doh.gif )... na ir siaip... biski laiko truksta, vis su vaiku reik but,o miega trumpai, tai speju tik namuose apsitvarkyt ax.gif Bet labai noriu ka nors grazaus pasidaryt wub.gif
Atsakyti
komoda tai superine thumbup.gif , o jau Terra2 darbai tai visai super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

truputi ir as pasirodysiu, siaip tai tinginiauju blush2.gif bet pasirodymui turiu viena

user posted image
Atsakyti
[quote=LINUTUKĖ,2010 05 14, 21:27]
komoda tai superine thumbup.gif , o jau Terra2 darbai tai visai super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

truputi ir as pasirodysiu, siaip tai tinginiauju blush2.gif bet pasirodymui turiu viena

Ačiū už pagyrimus ax.gif Visai baigiu nosį užriesti lotuliukas.gif
Labai fainas darbelis:toks paprastas ir labai tvarkingai žiūrisi 4u.gif 4u.gif 4u.gif Sako visas genialumas yra paprastume thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2010 05 14, 21:27)
komoda tai superine thumbup.gif , o jau Terra2 darbai tai visai super thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

truputi ir as pasirodysiu, siaip tai tinginiauju  blush2.gif bet pasirodymui turiu viena

Mane visada žavėjo ir žavi pintinukai su įklotomis medžiagytėmis. Atrodo ir visokių medžiagų atliekų pilna namuose, juk galėčiau pritaikyti, bet niekaip negaliu ir nemoku iškirpti reikiamos formos. kaip Jums einasi taip dailiai padaryti?
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2010 05 14, 21:27)
komoda tai superine thumbup.gif , o jau Terra2 darbai tai visai super thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

truputi ir as pasirodysiu, siaip tai tinginiauju  blush2.gif bet pasirodymui turiu viena

user posted image

kaip grazu,as ir kazko aptingau,nors gal dabar visa mano laika uzima,nerimas, kaktusai ir darzas nebera,kada papint blush2.gif bet kai nunersiu panelei kepuraite prizadu prisest ir kazka grazaus nupint pioneer.gif
Papildyta:
QUOTE(ausree @ 2010 05 11, 21:19)
Na štai kas gavosi  ax.gif
user posted image
Čia tokie šonai:
user posted image
Čia iš nugaros:
user posted image
Bendras vaizdas:
user posted image
user posted image
Norėjau padaryti siek tiek šviesesnę spalva nei dažant su Furnicolor nr.10.Nusipirkau nr.3,bet kai nudažiau,tai gavosi raudona spalva doh.gif ,tai antrą kartą jau nudažiau su laku šiek tiek praskiestu nr.10-gavosi tamsiau,bet vis tiek kažkodėl man nelabai patinka.Jaučiu,kad dar dažysiu ir trečią kartą-vėl laką praskiedusi nr.10 blush2.gif

bet koks cia grozis bigsmile.gif sakykit kiek laiko ir vyteliu prireike toki grozi padaryt?
Atsakyti
QUOTE(Terra2 @ 2010 05 17, 07:21)
Mane visada žavėjo ir žavi pintinukai su įklotomis medžiagytėmis. Atrodo ir visokių medžiagų atliekų pilna namuose, juk galėčiau pritaikyti, bet niekaip negaliu ir nemoku iškirpti reikiamos formos. kaip Jums einasi taip dailiai padaryti?
artimiausiu metu zadu dar viena toki daryti, jei bus palankus nors kiek apsvietimas, pabandysiu pafotkinti darbo eiga, tikiuosi bus naudinga mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2010 05 18, 11:01)
artimiausiu metu zadu dar viena toki daryti, jei bus palankus nors kiek apsvietimas, pabandysiu pafotkinti darbo eiga, tikiuosi bus naudinga  mirksiukas.gif

clap.gif Labai lauksim!
Atsakyti
Va ir as prisijungsiu prie jusu 4u.gif Baigiu pinti dezute. Tai pasirodisiu smile.gif
Papildyta:
O jusu visu darbeliai thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
blink.gif aš apaaakus, kokius grožius jūs čia kuriat blink.gif fantastika, nerealu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif kokio maždaug kiekio reikia laikraščių didesniam rimtam darbukui g.gif
Atsakyti
superiniai darbeliai visu thumbup.gif pati sia tema skaiciau anksciau, ir buvau "uzsikabliavusi" biggrin.gif padariau du darbelius ir baigesi entuziazmas blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti

bet koks cia grozis bigsmile.gif sakykit kiek laiko ir vyteliu prireike toki grozi padaryt?
[/quote]

Gerai neskaičiavau,bet manau, kad kažkur apie 1700-2000 vyteliųg.gif Viską dariau palaipsniui,kai turėjau laiko,bet manau,kad pradedant karkaso sukalimu ,vytelių sukimu ir baigiant dažymu,tai užėmė apie 2mėn.Na,jei būčiau dariusi be sustojimo,tai gal per kokias 7-10 dienų būtų pavykę g.gif (jei būčiau turėjusi gatavų vytelių).Užtrukau netrumpai doh.gif
Atsakyti
Vis temų neskaičiau, todėl atleiskite, bet man reikia patarimo tongue.gif blush2.gif
kuo didesnis laikraštis (t.y., pats lapo dydis), tuo geriau?
2. Jei laikraštis oranžinės spalvos ("Biznes Baltija"), jei bus kombinuota su paprastu laikraščiu, ar nesiskirs ten jie? ar jau kai užsimaliavoja, jokio skirtumo... g.gif
Nu gal tūpai paklausiau, bet vat įdomu... blush2.gif
Atsakyti