Įkraunama...
Įkraunama...

Pynimas iš laikraščių - 5

[quote=Terra2,2010 05 10, 12:24]
Merginos, kodel pasislėpėt pogrindyje? O aš pyniau per išeigines. Štai kas gavosi:
thumbup.gif Super!!!
Atsakyti
Na štai kas gavosi ax.gif
user posted image
Čia tokie šonai:
user posted image
Čia iš nugaros:
user posted image
Bendras vaizdas:
user posted image
user posted image
Norėjau padaryti siek tiek šviesesnę spalva nei dažant su Furnicolor nr.10.Nusipirkau nr.3,bet kai nudažiau,tai gavosi raudona spalva doh.gif ,tai antrą kartą jau nudažiau su laku šiek tiek praskiestu nr.10-gavosi tamsiau,bet vis tiek kažkodėl man nelabai patinka.Jaučiu,kad dar dažysiu ir trečią kartą-vėl laką praskiedusi nr.10 blush2.gif
Atsakyti
ausree - SUPER!

O as aptingau,tik pasiziuriu kokius grozius kitos padaro...galvoju-gal vel ikvepimas ir noras atsiras?
Atsakyti
dar tokio grazio nemaciau!!! grazumelis!!! wub.gif wub.gif uzpavydejau thumbup.gif 4u.gif saunuole mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sAuLyTeA;) @ 2010 05 11, 22:21)
dar tokio grazio nemaciau!!! grazumelis!!!  wub.gif  wub.gif  uzpavydejau  thumbup.gif  4u.gif  saunuole  mirksiukas.gif

Ačiū 2M_mama ir sAuLyTeA;) už pagyras ax.gifČia ,galima sakyti pirmas toks didelis darbas...Kitos merginos daugiau ir gražiau yra nupynę thumbup.gif Tik labai jau ilgai tas darbas vyko doh.gif Viskas dar buvo normaliai,bet kai reikėjo dažyti schmoll.gif
Atsakyti
[quote=ausree,2010 05 11, 21:19]

Aš apakusi. Labai ai ai ai gražu.
Tavo kantrybės užtektų geram desėtkui. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
[quote=pmociute,2010 05 11, 22:50]
[quote=ausree,2010 05 11, 21:19]

Aš apakusi. Labai ai ai ai gražu.
Tavo kantrybės užtektų geram desėtkui. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

[/quote]

Aš buvau sužavėta pmociute darbais,kai tik pradėjau skaityti šį forumą wub.gif Na ,o štai kiek grožybių radau rusių forume:nuoroda iš lenkiško puslapio:
http://kurz-pleteniz...robku-z-papiru/
Atsakyti
QUOTE(ausree @ 2010 05 11, 21:19)
Na štai kas gavosi  ax.gif

O čia tai bent! Kokio dydžio gavosi komoda, iš ko darėte karkasą? Ar stalčiai pinti ant dėžių ar ne?
Atsakyti
[quote=ausree,2010 05 11, 23:26]
Na ,o štai kiek grožybių radau rusių forume:nuoroda iš lenkiško puslapio:
Ačiū. Puiki nuoroda mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ausree @ 2010 05 11, 21:19)
Na štai kas gavosi  ax.gif

suuper wub.gif ir as norec tokios, bet is kur karkasa gaut g.gif

QUOTE(ausree @ 2010 05 11, 23:26)
Na ,o štai kiek grožybių radau rusių forume:nuoroda iš lenkiško puslapio:

aciu uz nuoroda 4u.gif

nupyniau ir as keleta didesniu darbeliu, ikelsiu kada foto, bet nieko ypatingo lb smile.gif
Atsakyti
atsipalaidavimui nupyniau dėžutę. Tik pindama dangtį, supratau, kad padariau daug techninių klaidų. Kitąkart pinsiu gudriau. Labai sunkiai ėjosi be formos išlaikyti formą. Vot pasakiau, kad pačiai gėda!
user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
[quote=Terra2,2010 05 12, 18:21]
atsipalaidavimui nupyniau dėžutę. Tik pindama dangtį, supratau, kad padariau daug techninių klaidų. Kitąkart pinsiu gudriau. Labai sunkiai ėjosi be formos išlaikyti formą. Vot pasakiau, kad pačiai gėda!

Labai gražu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif .Turėtų būti nelengva išpinti tokią formą?

O čia tai bent! Kokio dydžio gavosi komoda, iš ko darėte karkasą? Ar stalčiai pinti ant dėžių ar ne?

Na ,karkasą aš pati sukonstravau ax.gif.Vyras parnešė tokių pagaliukų apie 2.5cm pločio,nusipirkau metalinių kampukų,medvarsčių...Tiesa,buvo sunkoka,bet per pora savaičių padariau karkasą.Kažkuriam puslapyje esu įkėlusi nuotraukas-dar pusfabrikačio karkasą.Stalčius dariau nepalikdama dėžių viduje.Nors labai norėjau,kad būtų su dėžėmis dėl tvirtumo,bet nesulaukiau kol vyras parneš,tai turėjau tokią vieną dėžutę panašių matmenų kokių man reikėjo,tai ir karkasą pagal ją sukaliau ir po to dėžutes apipyniau,nes turėjau vietos laisvos tik maždaug apie 45cm pločio pastatyti komodai(tarp spintos ir sofos).O į aukštį pyniau maždaug 115cm.
Atsakyti