Įkraunama...
Įkraunama...

Pynimas iš laikraščių - 5

Man net vyteles susukt neiseina, ka jau kalbet apie tokius grozius kaip jusu doh.gif
Lenkiu zemai galva jusu talentui mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Dar turiu klausimėlį Terra2 ax.gif Dar nebuvau tų medvilninių dažų, bet vis galvojau prie kokių prekių jų gali būt? g.gif Nu niekaip nesumąsčiau doh.gif lotuliukas.gif
Dabar bandau pasidaryt daug daug vytelių, kad paskui nepritrūkčiau... Šiandien iš ryto atsikėlus per valandžiukę susisukau 56 vyteles thumbup.gif

QUOTE(panelė Prym @ 2010 04 27, 13:23)
Čia mano pusantrinis darbas:
Iki pirmo trečdalio buvo pirmas, paskui skubiai užsireikė namelio, tai supyniau visas vyteles, todėl du aukštesni trečdaliai jau skaitosi antras darbas biggrin.gif Visa kreiva šleiva, o į pradžią ir visos brokuotos vytelės suėjo. Nepaisant to, ji man vis tiek labai patinka ax.gif

O čia vazelė:
Irgi šleivoka, bet tikiuosi, kad su laiku mano darbai išsitiesins. Vaza tikra, tinkama gėlių merkimui - tuo tikslu pasitarnavo "bambalis".

Nu tas pusantrinis darbas visai neatrodo šleivas biggrin.gif Matyt geru kampu fotkinai thumbup.gif

O dėl vazos, tai labai graži ir, beje, labai gera idėja dėl to bambalio thumbup.gif Aš vis galvojau, kaip čia pasidarius vazą, kad galėčiau merkt gėles g.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Comma @ 2010 02 06, 22:31)
Man labai i aki krito pintine siulams  thumbup.gif

Sužavėta visu šituo reikalu iš laikraščių thumbup.gif . Reiks ir man bandyt, oa tai per makulatūrą jau perlipt namie neina. Šaunumėlis šitos idėjos
Atsakyti
Dar nupyniau keletą dalykėlių. Tik niekaip neina fotkinant išgauti originalią spalvą. Gaunasi per ryškiai.
user posted image; user posted image; user posted image
Atsakyti
na viskas, savanoriskai issibraukiu is profiu sarasiuko hihihi.gif ir vieta uzleidziu isradingesnem pynejom thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2010 04 28, 13:01)
na viskas, savanoriskai issibraukiu is profiu sarasiuko hihihi.gif ir vieta uzleidziu isradingesnem pynejom  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Na, na tik nesikuklinkit! Tiek superinių darbelių pripynėt, tiek daug mus išmokėt. Kodėl neberodot savo darbelių?
Papildyta:
QUOTE(pusele33 @ 2010 04 28, 11:05)
Sveikos  4u.gif
Dar turiu klausimėlį  Terra2  ax.gif  Dar nebuvau tų medvilninių dažų, bet vis galvojau prie kokių prekių jų gali būt?  g.gif  Nu niekaip nesumąsčiau  doh.gif  lotuliukas.gif 

tie dažai yra prie virbalų, vąšelių ir visokių smulkmenų.
Atsakyti
QUOTE(Terra2 @ 2010 04 27, 08:35)
dangtis pintas paprastai, tik užlenkimą dariau iš atraminių vytelių, jas užlenkdama vieną už kitos taip, kaip darant patį krantelį.

man vis tiek neaisku kaip pinti dangti blush2.gif tas paprastai,tai matau,kad ne ant kartono suklijuotos vyteles,o pinta. Matyt teks pasisakityt temoj kaip tai daryt, uzlenkimo to irgi dar nebandzius, teks atraityt rankoves ir isbandyt

Atsakyti
QUOTE(aukselis14 @ 2010 04 28, 15:31)
man vis tiek neaisku kaip pinti dangti  blush2.gif tas paprastai,tai matau,kad ne ant kartono suklijuotos vyteles,o pinta. Matyt teks pasisakityt temoj kaip tai daryt, uzlenkimo to irgi dar nebandzius, teks atraityt rankoves ir isbandyt

Bandau paaiskinti. Pinti ratu iki reikiamo dydžio. Paprastai toliau užlenkdavote atramines vyteles ir pindavot toliau su darbine vytele. O aš darau taip: darbinę vytelę atidedu į šoną, o atramines vyteles užlenkiu vieną už kitos iki tol kol visos stovi stačios. Tada vėl pradedu pinti su darbine vytele jau į aukštį. Sunkiai man einasi paaiškinti, bet jei nesigaus, kai pinsiu sekantį dangtį, pažadu nufotkinti.
Atsakyti
QUOTE(Terra2 @ 2010 04 28, 10:53)
Dar nupyniau keletą dalykėlių. Tik niekaip neina fotkinant išgauti originalią spalvą. Gaunasi per ryškiai.
user posted image; user posted image; user posted image

thumbup.gif

o kur tiek krepsiu sutalpini namie? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pusele33 @ 2010 04 28, 10:05)
Nu tas pusantrinis darbas visai neatrodo šleivas  biggrin.gif  Matyt geru kampu fotkinai  thumbup.gif

O dėl vazos, tai labai graži ir, beje, labai gera idėja dėl to bambalio  thumbup.gif  Aš vis galvojau, kaip čia pasidarius vazą, kad galėčiau merkt gėles  g.gif  thumbup.gif

Ačiu 4u.gif Dabar kai pažiūrėjau, tai tikrai beveik tiesi atrodo, tik kiauroka ax.gif

QUOTE(Terra2 @ 2010 04 28, 10:53)

Labai gražiai atrodo, dryžiai labai pagyvina. Man rudas ypač patinka.
Atsakyti
QUOTE(laimiene @ 2010 04 28, 21:15)
thumbup.gif

o kur tiek krepsiu sutalpini namie?  smile.gif

Šiaip, tai problema pas mane. Pusė balkono jau užgriozdinta. Vyras jau kėsinasi išmesti per langą. Stengiuosi apdovanoti visus artimuosius ir pažįstamus.
Atsakyti
QUOTE(Terra2 @ 2010 04 28, 16:38)
Bandau paaiskinti. Pinti ratu iki reikiamo dydžio. Paprastai toliau užlenkdavote atramines vyteles ir pindavot toliau su darbine vytele. O aš darau taip: darbinę vytelę atidedu į šoną, o atramines vyteles užlenkiu vieną už kitos iki tol kol visos stovi stačios. Tada vėl pradedu pinti su darbine vytele jau į aukštį. Sunkiai man einasi paaiškinti, bet jei nesigaus, kai pinsiu sekantį dangtį, pažadu nufotkinti.

kai pamasciau cia vakare atsisedus,kad man reikia dangcio pailgai pintinei,o ne apvaliai,tai speju nelabai man gausis is sito ka paaiskinot,teks matyt kazkaip klijuot "vyteles" ir daryt is to dangti g.gif

Atsakyti