Įkraunama...
Įkraunama...

Pynimas iš laikraščių - 5

QUOTE(laimiene @ 2010 04 19, 15:58)
zadinam tema  ax.gif
cia visa "auksine" kolekcija  smile.gif

Čia , kaip suprantu, nupurkšta dažais iš balonėlio? Ar lakavote po to?
Atsakyti
QUOTE(just me @ 2010 04 19, 20:36)
sveikos,pasirodau savo pirmuosius darbelius,aisku iki cia matytu darbeliu tai laaabai toli,bet kaip kitaip ismoksiu jei nebandysiu ax.gif http://public.fotki....-is-popieriaus/

labuka smile.gif .Na,is zurnalu kad ryzais pirmus darbus pint-pagirtina.Pabandyk is laikrascio.Lengviau vyteles suvaldysi biggrin.gif Sekmes pinant(tik labai nesusirk)
Atsakyti
QUOTE(Terra2 @ 2010 04 20, 07:24)
Čia , kaip suprantu, nupurkšta dažais iš balonėlio? Ar lakavote po to?

pirma nulakavau, po to nupurskiau. jei atvirksciai- reikia lako skirto tokiems dazams, as bandziau su akriliniu nulakuoti, tai pazaliavo blush2.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites, jau auksarankes esat nerealios wub.gif , lenkiu žemai galva prieš Jus thumbup.gif
Gal galit man kuri patart- svočiausiu vestuvėse ir prisižiurėjus čia visokio grožio nusprendžiau is popieriaus pasidaryti segtuvą (tą iš kurio svočia skaito viską), kaip manot ar gautusi? Gal kokiu pasiulymų/patarimų kas turit.
Labai ačiū atsakančioms.
Sekmės kūryboj 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, pynėjėlės biggrin.gif 4u.gif

Nu zinokit ilgokai skaiciau ankstesnes temas, kaupiausi kaupiausi ir pagaliau prisikaupiau pradėti biggrin.gif Pradžia buvo sunkoka, sunkiai sekėsi sukt vyteles, bet po kokiu 30 vytelių jau įkirtau sistemą thumbup.gif Jau nupyniau du mazus darbelius, nutepliojau guašu, kad pažiūrėčiau bendrą vaizdą... Šiaip vaizdelis dar nekoks doh.gif Bet po biški tobulėju ax.gif
Norėjau paklaust dėl to dažymo. Su guašu dažyt labai neapsimoka ir sunkokai dažosi. Skaičiau, kad dažot su kažkokiu beicu, bet kai pasakiau vyrui, kad žadu nusipirkt, tai jis man prigąsdino, kad beicas labai kenksmingas blink.gif unsure.gif tai net nežinau... Kažin su kuo dar galima??? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pusele33: 25 balandžio 2010 - 10:52
QUOTE(poniav @ 2010 04 20, 15:51)
Sveikos mergaites, jau auksarankes esat nerealios wub.gif , lenkiu žemai galva prieš Jus thumbup.gif
Gal galit  man kuri patart- svočiausiu vestuvėse ir prisižiurėjus čia visokio grožio nusprendžiau is popieriaus pasidaryti segtuvą (tą iš kurio svočia skaito viską), kaip manot ar gautusi? Gal kokiu pasiulymų/patarimų kas turit.
Labai ačiū atsakančioms.
Sekmės kūryboj 4u.gif

Aš knygos viršelį panašiai dariau mirksiukas.gif siūlyčiau iš kartono išsikirpt pagrindą ir jį apipinti. Bus tvirta ir kieta.
Atsakyti
QUOTE(pusele33 @ 2010 04 25, 11:42)
Sveikos, pynėjėlės  biggrin.gif  4u.gif
Nu zinokit ilgokai skaiciau ankstesnes temas, kaupiausi kaupiausi ir pagaliau prisikaupiau pradėti  biggrin.gif  Pradžia buvo sunkoka, sunkiai sekėsi sukt vyteles, bet po kokiu 30 vytelių jau įkirtau sistemą  thumbup.gif  Jau nupyniau du mazus darbelius, nutepliojau guašu, kad pažiūrėčiau bendrą vaizdą... Šiaip vaizdelis dar nekoks  doh.gif  Bet po biški tobulėju  ax.gif
Norėjau paklaust dėl to dažymo. Su guašu dažyt labai neapsimoka ir sunkokai dažosi. Skaičiau, kad dažot su kažkokiu beicu, bet kai pasakiau vyrui, kad žadu nusipirkt, tai jis man prigąsdino, kad beicas labai kenksmingas  blink.gif  unsure.gif tai net nežinau... Kažin su kuo dar galima??? g.gif

Malonu, kad sekasi! Kas dėl dažymo, tai pati su laiku viską suprasit ir pasirinksit sau tinkamiausią variantą. Jeigu beicas būtų toks kenksmingas, tai manau jo ir buityje niekas neleistų naudoti. O baldininkai jį sėkmingai naudoja. Dažyti su guašu tikrai nepatogu, o ir brangu. Aš dažiau su paprasčiausiais medvilniniais dažais, ištirpintais vandenyje. Tiesiog dideliame inde pasidariau tirpalą ir mirkiau nupintus darbus. Po išdžiūvimo tik nulakuodavau du kartus. o dabar pirmiausia nusidažau vyteles ir po to pinu.
Atsakyti
Čia mano resursai:
user posted image
O čia jau nulakuoti:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Forget @ 2010 04 25, 12:39)
Aš knygos viršelį panašiai dariau  mirksiukas.gif siūlyčiau iš kartono išsikirpt pagrindą ir jį apipinti. Bus tvirta ir kieta.

Aciu labai uz patarima. Bandysiu pasidaryt, labai, labai tikiuosi kad man pavyks igyvendint tai ka sugalvojau
Atsakyti
QUOTE(Terra2 @ 2010 04 25, 14:21)
Čia mano resursai:
user posted image
O čia jau nulakuoti:
user posted image

oho resursai, net pavydu ziureti thumbup.gif as neprisiruosiu susisukti, o pinti norisi verysad.gif tai tik cia akis paganau
Atsakyti
Čia vakar nupyniau:
user posted image; user posted image
Atsakyti
[quote=Terra2,2010 04 26, 10:22]
Čia vakar nupyniau:
labai faini jusu darbeliai!!! thumbup.gif
Atsakyti