Įkraunama...
Įkraunama...

Pynimas iš laikraščių - 5

QUOTE(zappy @ 2010 04 02, 15:39)
Atsiprašau,kad ne į temą  4u.gif
Gal kas žino kas čia per technika? katės guolis

labai lengvai padaroma, tie skuduriukai apsukami istrizai aplink virvute ir tada jau su mazina siuvimo susiuti zigzago siule, o siunant formuoti , kaskur skiautiniu temoje lyg maciau

Papildyta:
pasitaisysiu blush2.gif nedazlibinau, cia kaskaip kitaip daryta blush2.gif
Atsakyti
su sv.Velykom!!! 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Kaip grazu ir originalu! biggrin.gif
Atsakyti
Pasigirsiu savo pirmais darbeliais blush2.gif

http://public.fotki....u/img-1459.html

ir dar:

http://public.fotki....u/img-1456.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stebuklinga: 06 balandžio 2010 - 19:28
Nežinau ar kada rodžiausi, bet pasirodysiu dabar biggrin.gif

user posted image
user posted image

O šita skalbinių dėžė, dar nelakuota, tik beicuota:
user posted image
Atsakyti
Merginos -sauniai padirbejot 4u.gif 4u.gif 4u.gif
bubunka,Stebuklinga,Forget 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Forget labai graziai ziurisi dangtis.O pagrindas irgi tokiu rastu nupintas?

Na o stai mano velykinis krepselis(Siek tiek nukopijuotas )ax.gif user posted imageuser posted image
Na ,o cia mano pusfabrikatis -komoda.Kada bus pabaigtas-neaisku blush2.gif g.gif Kai bus gatavas butinai atiduosiu jusu teismui ax.gif user posted image user posted image user posted image user posted image

OI kazkaip cia negraziai sudejau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausree: 06 balandžio 2010 - 21:00
QUOTE(ausree @ 2010 04 06, 22:00)
Merginos -sauniai padirbejot 4u.gif  4u.gif  4u.gif
bubunka,Stebuklinga,Forget 4u.gif  4u.gif  4u.gif
Forget labai graziai ziurisi dangtis.O pagrindas irgi tokiu rastu nupintas?

Aš viską tuo raštu pinu, nes man jis labai gražiai atrodo laugh.gif

Labai graži bus komoda. Aš vis planuoju kažką panašaus padaryti.

Dabar gaminu stalą biggrin.gif na kabos staliuką, kad būtų kaip dėžė dar ir daiktus susidėti. Apipyniau dėžę, kurią dar sutvirtinau bambukiniu karkasu. Bet dangtis stovi nebaigtas jau kelis mėnesius blush2.gif
Atsakyti
Pagaliau išbandžiau pynimą iš dažytų vytelių. Labai patiko. Čia pirmi bandymai:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
[quote=Terra2,2010 04 07, 13:41]

Labai sauniai atrodo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif O tos baltos vyteles turbut is baltu laikrascio krastu?Nes nesimato raidziu.Kokiais dazais dazei ?Labai garzu 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausree: 07 balandžio 2010 - 20:07
[quote=ausree,2010 04 07, 21:06]
[quote=Terra2,2010 04 07, 13:41]
Labai sauniai atrodo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif O tos baltos vyteles turbut is baltu laikrascio krastu?Nes nesimato raidziu.Kokiais dazais dazei ?Labai garzu 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
[/quote]
tos baltos visai nedažytos. Iš tikrųjų jos gelsvos, iš "Buchalterinės apskaitos" laikraščįų pakraščiukų. O rudos tai dažytos su beicu, skiestu vandeniu. Turiu nusidažiusi žaliai(su zelionke), sodri spalva gavosi. Ruošiuosi dažyti violetine spalva (pasilikau dažus nuo margučių?.
Atsakyti
Terra2, Ausree, aš be žado. Nu, merdžinos, jūs šaunuolės. Patiko viskas: ir komoda, ir krepšiai iš dažytų vytelių, ir kiškutis, ir krepšeliai su kiaušiniais. Pasirodo tiesa, kad "kantrybė rožes užaugina". Ačiū už suteiktą malonumą 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pmociute: 10 balandžio 2010 - 11:10
QUOTE(pmociute @ 2010 04 10, 12:09)
Terra2, Ausree, aš be žado. Nu, merdžinos, jūs šaunuolės. Patiko viskas: ir komoda, ir krepšiai iš dažytų vytelių, ir kiškutis, ir krepšeliai su kiaušiniais. Pasirodo tiesa, kad "kantrybė rožes užaugina". Ačiū už suteiktą malonumą 4u.gif

Prisipažinsiu, kad tik Jūsų dėka, aš ugdžiau savo žemaitišką užsispyrimą pinti, pinti, pinti. Tai norisi jau ir kokybiškai nupinti ką nors. Bet koją pakiša elementarių žinių trūkumas, kurias turi įvaldę tie, kurie yra kažkada pynę vytelėmis. O Jums PMOCIUTE didelis ačiu ir pagarba!
Atsakyti