Įkraunama...
Įkraunama...

Pynimas iš laikraščių - 5

QUOTE(Terra2 @ 2010 03 29, 12:44)
nematavau, bet kažkur apie 40-50cm gavosi. Gal čia truputį matosi, aš porą vazų papuošiau su tom dešrom.

Aciu, Terra2 4u.gif Na, ir apimtys darbu doh.gif , ir grazumas thumbup.gif O kokiais dazais dazyta?
Ar bandet kas dazyt vyteles pries pynima? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Terra2 @ 2010 03 29, 13:34)
man atrodo, būtų geriau pakeiti lemputę į nekaitrią. Taip būtų saugiau.

nu rimtai gi ok.gif
Atsakyti
Niekaip nerandu laiko pradeti pinti, o cia pasiziuriu ir taip pavydas ima frusty.gif
Atsakyti
Nu geras, va čia tai atradimas... Niekad į galvą nešovė, kad gerą ir naudingą daiktą išvežu sudegint. doh.gif O kaip tik neturiu skalbiniam dėžės, ir pvz., siūlam schmoll.gif
Peržiūrėjau kol kas tik porą psl. - darbeliai thumbup.gif Šaunuolės.
Tik man įdomu, tos dėžės nesigauna kaip pliurzos, nestabilios? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kabarksta @ 2010 03 29, 14:16)
Aciu, Terra2 4u.gif Na, ir apimtys darbu doh.gif , ir grazumas thumbup.gif O kokiais dazais dazyta? 
Ar bandet kas dazyt vyteles pries pynima? g.gif

aš jau morališkai ruošiuosi dažyti vyteles prieš pynimą. Kai dažysiu kiaušinius, tai tų dažų neišpilsiu lauk, o panaudosiu dažyti vytelėms.
Atsakyti
QUOTE(Rinesa @ 2010 03 29, 15:36)
Nu geras, va čia tai atradimas... Niekad į galvą nešovė, kad gerą ir naudingą daiktą išvežu sudegint. doh.gif O kaip tik neturiu skalbiniam dėžės, ir pvz., siūlam  schmoll.gif
Peržiūrėjau kol kas tik porą psl. - darbeliai thumbup.gif Šaunuolės.
Tik man įdomu, tos dėžės nesigauna kaip pliurzos, nestabilios? g.gif

po dažymo ir lakavimo viskas gaunasi labai tvirtai, kad galima mėtyti!
Atsakyti
QUOTE(Terra2 @ 2010 03 29, 18:59)
aš jau morališkai ruošiuosi dažyti vyteles prieš pynimą. Kai dažysiu kiaušinius, tai tų dažų neišpilsiu lauk, o panaudosiu dažyti vytelėms.

Betgi ten grynas vanduo-ar neištiš vyteles? Gal reiks ir man paeksperimentuot:ax:
Atsakyti
QUOTE(Terra2 @ 2010 03 29, 13:44)
nematavau, bet kažkur apie 40-50cm gavosi. Gal čia truputį matosi, aš porą vazų papuošiau su tom dešrom.
user posted image
o klijuojasi labai lengvai. Nebijokit patempti.

gal gali ideti foto kaip atrodo siu vazu karkasas pagal kuri pyni, mane sudomino. Galvoju draugei i ikurtuves nupinti
Atsakyti
QUOTE(Terra2 @ 2010 03 29, 18:59)

thumbup.gif Fix idėja drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(AGkatulis @ 2010 03 29, 22:56)
gal gali ideti foto kaip atrodo siu vazu karkasas pagal kuri pyni, mane sudomino. Galvoju draugei i ikurtuves nupinti

Aš jokio karkaso nenaudoju. Pinu ant kibiro kiek leidžia aukštis. Paskui suveriu po tris tokius rutuliukus, apvyniotus ant pieštuko ir toliau iš akies. Stengiuosi kiek įmanoma vis siaurinti, t.y. atramines vyteles, lenkti į vidinę pusę. Tiesa, atraminės vytelęs pas mane dvigubos.
Atsakyti
Sveikutes. Parodisiu savo savo sena darbeli, vaza mamai dariau.
user posted image
O cia i darzeli tokia vazele dariau. Tik nuo blico labai jau laikrastis svieciasi, realiai taip nesimato. doh.gif
user posted image
Papildyta:
Vazele padaryta desros principu biggrin.gif
Atsakyti
Atsiprašau,kad ne į temą 4u.gif
Gal kas žino kas čia per technika? katės guolis
Atsakyti