muse+ koks grozis
nu as tai dar neissiaiskinau tos schemos ,kaip kasele pinti aplink krasta
muse+ grazu, o man ypac tas pailgas padekliukas patiko
Ten i auksti labai mazai reikia papinti ane???
As tai siandie pabaigiau savo kasikiuka, dziusta
Tai kaip gi tuos padėklus tokiu gražiu pagrindu padaryti, pmociute? Kaip pradėti pinti?
Saunuoles O as kruva vyteliu prisisukau ir dar kaupiuosi,.Pmociutei klausimas-tas vertikalias susukat storesnes?Pas jus jos nesusiploja,todel labai graziai ziurisi
Aha, ir as klausimeli promociutei turiu
As tai ant 2.5 virbaliuko suku vyteles, o jus ant kokio? Na mane sudomino tas krepsys su dangciu, nes jo forma idomi, ant ko tokio ispinti ?
O kad prazydo rozes tai labai smagu, juk pavasaris
As tai ant 2.5 virbaliuko suku vyteles, o jus ant kokio? Na mane sudomino tas krepsys su dangciu, nes jo forma idomi, ant ko tokio ispinti ?
QUOTE(muse+ @ 2010 03 09, 17:29)
Padirbejau velykine tema.Daug kam patiko
O! Kaip grazu! O iš ko gėlytes darėt?
QUOTE(AGkatulis @ 2010 03 09, 19:04)
muse+ grazu, o man ypac tas pailgas padekliukas patiko
aciux Tas padekliukas i virsu visai nepintas.Nupyniau blyna,tada atskirai kasa ir ta kasa priklijavau prie blyno
Papildyta:
QUOTE(Terra2 @ 2010 03 10, 09:16)
O! Kaip grazu! O iš ko gėlytes darėt?
aciukas Gelytes is nailono(pedkelniu)
Papildyta:
QUOTE(bubunka @ 2010 03 09, 18:20)
muse+ koks grozis
O kas tau toj schemoj neaisku konkreciai
QUOTE(pmociute @ 2010 03 07, 18:16)
Laimieme, nu jau neraudonuok . Taip, aš mokytoja.
pasiseke jusu aukletiniams
QUOTE(gresimgy @ 2010 03 08, 11:43)
cia ne i tema bet kaip suprantu dvynukus turi? ir netrukdo tokius darbelius meistravoti?
aha dvynukus, kaip ir tu matau
dirbu kai miega, prie ju net netraukiu, nes vienas is vienos puses kitas is kitos isvogia, istaso, vyteles islauzo
QUOTE(Terra2 @ 2010 03 08, 15:29)
Čia kaip suprantu ta dešra yra atskitai priklijuota. Bet kaip ją tvirtinti, kai nėra jokios atramos. Aš nusipyniau tą dešrą ir atskirai dugną, tai va dabar suku galvą, kaip juos sujungti.
taigi su karstais klijais galima
muse, tavo darbai superiniai uzkabliavai, eisiu pint padekliuka (kai vaikai pietuku sumigs )
viskas neaisku pradedant nuo vyteliu pastorinimo,nezinau net kaip ta padaryti,ir schema ziurejau kur nubraize kazkuri is jusu,ir ir foto rusiskam forume,nedaeina kazko
QUOTE(AGkatulis @ 2010 03 10, 00:38)
Aha, ir as klausimeli promociutei turiu
Aš pinu ant medinio iešmuko, atitiktų maždaug 2,5- 3 nr. virbalą, o apipyniau molinį ąsotėlį. Pyniau iki tos vietos, kur pradeda siaurėti, tada ąsotį ištraukiau ir susiaurinau jau be formos. Nelabai lygiai gavosi, bet į fasadui parinkau lygesnį šoną. Ką darysi, jeigu darai broką, tai išmoksti ir maskituotės manevrų
Papildyta:
QUOTE(d-oncek @ 2010 03 09, 23:32)
Saunuoles O as kruva vyteliu prisisukau ir dar kaupiuosi,.Pmociutei klausimas-tas vertikalias susukat storesnes?Pas jus jos nesusiploja,todel labai graziai ziurisi
Visas vyteles suku ant vieno iešmuko. Pindama stengiuosi labai nespausti, kad statiniai nesusiplotų. Tada ir apipynimo vytelės nesusiploja. Aišku, pynimo tempas gaunasi lėtesnis. Tačiau vyteles suku smarkiai, kad gautųsi kuo standesnės.
o tai tuos šiaudukus kokio pločio juosteles reikia susikarpyti ačiu