[quote=Pūkuotukas_,2010 03 01, 01:11]
Muse+,labai ačiū už atsakymą,bet aš truputi ne to norėjau paklaust na,gal neaiškiai parašiau,bet va nuciotkinau su telefonu kaip man gaunasi,kad neišeina gražus sujungimas
Ar tu turi galvoje patį gaminio užbaigimą. ar sujungimą pynimo eigoj?
[quote=Terra2,2010 03 01, 10:54]
Pabandžiau ir aš papuošti laiptinę vazonėliais gėlėms. Pripyniau jau virš 20. Du laiptinės aukštai jau pasipuošę. Visi vazonėliai pinti be dugno, kad būtų galima pakelti ir į lėkštutę įpilti vandens.
o čia nupyniau tokią nemažą vazą. Ji 60cm aukščio, labai tvirtai laikosi.Atraminės vytelės dvigubos.
Terra2, labai kruopštūs ir tvarkingi darbai, įdomių formų. Gražu
Pabandžiau ir aš papuošti laiptinę vazonėliais gėlėms. Pripyniau jau virš 20. Du laiptinės aukštai jau pasipuošę. Visi vazonėliai pinti be dugno, kad būtų galima pakelti ir į lėkštutę įpilti vandens.
o čia nupyniau tokią nemažą vazą. Ji 60cm aukščio, labai tvirtai laikosi.Atraminės vytelės dvigubos.
Terra2, labai kruopštūs ir tvarkingi darbai, įdomių formų. Gražu
Pmociute,darbo eigoj,kai vienas vyteles galas apipynus aplink dėžę gaunasi per ilgas ir neišeina tų galų gražiai sujungti vieno su kitu..
[quote=pmociute,2010 02 28, 16:31]
[quote=bubunka,2010 02 28, 15:48]
labai grazus darbeliai
o cia maniskiai
Liuks darbeliai. Net šviečia . Ir ant stalo nė dulkelės. Gera gaspadinė
[/quote]
cia tikriausiai is neturejimo ka veikti gaspadinauju vadinasi aciu uz pagyrimus,glosto sirdi
dabar del spalvos krepsiuku,ieskojau gi beico to vadinamo,nu ziunokit musu mieste jo nera ir visose pardese pasake kad jo ir nebus,nes jis jau skaitosi lyg ir atgyvena,niu tai kas man beliko.pirkau pinoteksa riesutmedzio spalvos.bet nepaziurejau kad jis lako pagrindu.kuo dabar labai dziaugiuosi,du kartus nudaziau ir tviska,nebereikia nei lakuoti dar karta mano zioplumas isejo man i nauda
visu darbeliai tiesiog nuostabus tikiuosi ir as jau sia savaite uzbaigti,ir pateikti jusu teismui savo issvajota kudiki
[quote=bubunka,2010 02 28, 15:48]
labai grazus darbeliai
o cia maniskiai
Liuks darbeliai. Net šviečia . Ir ant stalo nė dulkelės. Gera gaspadinė
[/quote]
cia tikriausiai is neturejimo ka veikti gaspadinauju vadinasi aciu uz pagyrimus,glosto sirdi
dabar del spalvos krepsiuku,ieskojau gi beico to vadinamo,nu ziunokit musu mieste jo nera ir visose pardese pasake kad jo ir nebus,nes jis jau skaitosi lyg ir atgyvena,niu tai kas man beliko.pirkau pinoteksa riesutmedzio spalvos.bet nepaziurejau kad jis lako pagrindu.kuo dabar labai dziaugiuosi,du kartus nudaziau ir tviska,nebereikia nei lakuoti dar karta mano zioplumas isejo man i nauda
visu darbeliai tiesiog nuostabus tikiuosi ir as jau sia savaite uzbaigti,ir pateikti jusu teismui savo issvajota kudiki
Ačiū visoms už gerus žodžius!
QUOTE(Pūkuotukas_ @ 2010 03 01, 20:56)
Pmociute,darbo eigoj,kai vienas vyteles galas apipynus aplink dėžę gaunasi per ilgas ir neišeina tų galų gražiai sujungti vieno su kitu..
Nu net nežinau, ko tu ten negali sujungt Kišk siauresvį vytelės galą į platesnį ir pink toliau. Šiaip tai jug piname lyg ir spirele, ne taip, kad pabaigi vieną eilę ir po to imiesi kitos. Pini visą laik ratu, kol pasieki reikiamą aukštį. Nežinau ar to tau reikėjo. Klausk dar.
Pmociute, būtent kad vakar tai ir supratau,kad pinu ne taip, kaip reikia o jau pusę dėžės taip padariau, bet reikės ardyti ir daryt iš naujo
ačiū už pagalbą
Jūsų visų darbai nerealūs gal aš tokius grožius kada nors irgi pinsiu
ačiū už pagalbą
Jūsų visų darbai nerealūs gal aš tokius grožius kada nors irgi pinsiu
pikuotuk, idek foto kas tau ne taip gaunasi.........
QUOTE(ausree @ 2010 03 03, 18:12)
Kol ruosiuosi vyteles komodai,labai norejau pabandyti stai toki pynima:
grazu labai, o smulkesni paaiskinima kaip pint kur rasti? speju pradzioj temos reikai ieskot?
QUOTE(aukselis14 @ 2010 03 03, 18:19)
grazu labai, o smulkesni paaiskinima kaip pint kur rasti? speju pradzioj temos reikai ieskot?
Man labai aisku per cia http://www.supersado...a...52389&pg=31
ten 26 psl.aprasyta
P.S. man atrodo sis saitas is 4 temos 47 pls.SM forumo(jolkutee rase),tai ir as paimiau
QUOTE(ausree @ 2010 03 03, 18:40)
Man labai aisku per cia http://www.supersado...a...52389&pg=31
ten 26 psl.aprasyta
P.S. man atrodo sis saitas is 4 temos 47 pls.SM forumo(jolkutee rase),tai ir as paimiau
ten 26 psl.aprasyta
aciu