Įkraunama...
Įkraunama...

Pynimas iš laikraščių - 5

QUOTE(AGkatulis @ 2010 02 24, 14:53)
1.ant kokiu cia formu taip graziai pini, man tas apskritas patiko mirksiukas.gif
2.o uzbaigimus darei, tai uzlenkei statmenas vyteles ir viskas???

1.turejau tokia tvirta dezute apvalia, tai ja ir apipyniau
2.taipbaigus pinti iki norimo aukscio jas uzkisau nukirpus statmenai ir nieko daugiau nedariau

Jesensija, jokiu knygu kaip ir nereikia, pirmam puslapyje paziurek kaip pataria pradeti sukti "vyteles",pasipraktikuok ir pamatysi viskas gausis. Man jau normalios gana vyteles isejo po keleto pynimu, zinoma, is pradziu jos tokios storos gavosi,bet sakau viskas ismokstama, sekmes 4u.gif
Atsakyti
Noreciau konsultacijos. Mano vyteliu abu galai gaunasi beveik vienodo storio, tad sukisinedama viena i kita vargstu, kol surandu tinkamas doh.gif
Ka as ne taip darau sukdama? ax.gif
Atsakyti
Laba, turbūt ne tau vienai taip gaunasi smile.gif Kai klijuoju vyteles, aš tiesiog vienos vytelės galą suspaudžiu (jis susispaudžia) ir jį įkišu į kitą vytelę.
Atsakyti
QUOTE(jju @ 2010 02 26, 10:06)
Laba, turbūt ne tau vienai taip gaunasi smile.gif  Kai klijuoju vyteles, aš tiesiog vienos vytelės galą suspaudžiu (jis susispaudžia) ir jį įkišu į kitą vytelę.

Man taip pat panasiai gaunasi, retai kada nesusukdama sukisu vytele i vytele.
Atsakyti
QUOTE(1juraciukas @ 2010 02 26, 12:28)
Man taip pat panasiai gaunasi, retai kada nesusukdama sukisu vytele i vytele.

Aciu smile.gif Nuraminot smile.gif
Atsakyti
sunglasses2.gif
Įdedu savo naujienas(įvertinkit blush2.gif ):
Žaislų dėžė
user posted image
didesnis vaizdas: http://images9.fotki...P2180675-vi.jpg
Išbandžiau naujus pynimo būdus,labai smagiai pinasi,tik pradžioj pasiruošimo daugoka, be to, kampuose dėjau po tris storas vyteles,kad nesukreivėtų. Kartoninę dėžę išėmiau, bet dėžė išliko gana tvirta.Dugne tik pamiršau į kraštus daugiau vytelių dėt,bet rezultate viskas normaliai.Žodžiu, ši dėžė nupinta nuo dugno iki viršaus.Geltona spalva,nes vaikų kampelis geltonas mirksiukas.gif
Šioks toks krepšiukas biggrin.gif :
user posted image
Didesnis:
http://images9.fotki...21806912-vi.jpg
Maždaug 2 ltr tūrio krepšiukas,jau įsikandau ta kiaurą pynimą, tai ir vėl juo pyniau.Vyteles naudojau dvigubai storesnes bigsmile.gif Dažiau beicu nr.9 mirksiukas.gif

Atsakyti
AS ESU APSALUS NEGALIU ATSIZAVETI IR NESUPRANTU TIESIOG NES PATIKET NEGALIU KAD TAI IS POPIERIAUS VISKAS
Atsakyti
[quote=muse+,2010 02 28, 12:13]
sunglasses2.gif
Įdedu savo naujienas(įvertinkit blush2.gif ):
Žaislų dėžė

Aš žaviuosi tavo darbais. Įnešei naujo vėjo. Smagu. Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Vazonas orchdėjai user posted image
Atsakyti
labai grazus darbeliai wub.gif
o cia maniskiai ax.gif
user posted image
Atsakyti
[quote=bubunka,2010 02 28, 15:48]
labai grazus darbeliai wub.gif
o cia maniskiai ax.gif

Liuks darbeliai. Net šviečia thumbup.gif . Ir ant stalo nė dulkelės. Gera gaspadinė mirksiukas.gif
Atsakyti
pmociute,muse+ ir bubunka

labai sauniai padirbejot 4u.gif 4u.gif 4u.gif ir pynimas ir spalvos thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif zaviuosi wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausree: 28 vasario 2010 - 19:15