Įkraunama...
Įkraunama...

Pynimas iš laikraščių - 5

AS nusipirkau Bikuvoje, EKOAKVA g.gif Riga gamintojas thumbup.gif . Nieko tokio, nusipirksim ir geresniu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(AGkatulis @ 2010 02 23, 17:50)
AS nusipirkau Bikuvoje, EKOAKVA g.gif Riga gamintojas  thumbup.gif . Nieko tokio, nusipirksim ir geresniu  bigsmile.gif

ir mano toks bigsmile.gif ale tikrai nelabai kietina,gal per daug atskiedziau
Atsakyti
As dabar paieskosiu sito kur ideta foto, na tada tikiuosi ir atsisesti ant gaminio galesiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sAuLyTeA;) @ 2010 02 23, 15:04)
o kodel jus nelakuojat su normaliu laku?
itariu lakuojat tik su akriliniu poto jis lipnus ir balksvas. as savo lakuoju su normaliu laku tai pintine kieta kaip akmuo nieko nepajudinsi jos

Man irgi jis toks baksvas,tai todel ir maisau su beicu.Viskas ok gaunasi,na bet as tai dezuciu is vidaus neisemiau,gal todel kietos dezutes gavosi g.gif
Atsakyti
QUOTE(bubunka @ 2010 02 23, 16:35)
jei galima dar trupuciuka info apie ta kasytes pynima,bandziau pinti atskirai ir tada uzdeti,bet snipstas gavosi,o cia kaip suprantu ji is tu paciu vyteliu g.gif

Kasyte pyniau atskirai ir klijavau karstais klijais,tik pyniau kasyte is keturiu juosu,o ne is triju.Taip platesne kasele gaunasi thumbup.gif ,lenkiau nupinta,kad gautusi kaip lovelis ir tada klijavau.
Atsakyti
QUOTE(muse+ @ 2010 02 23, 13:57)
Pabandyk kuo maziau skiestu laku palakuot (1:3).Arba isvidines puses ir visai neskiestu lakuok.Nelabai patirties su kvadratiniais turiu.

niekada nesu skiedusi, nieks man nelimpa ir jokiu balzganumu neliaka schmoll.gif

QUOTE(sAuLyTeA;) @ 2010 02 23, 14:04)
o kodel jus nelakuojat su normaliu laku?
itariu lakuojat tik su akriliniu poto jis lipnus ir balksvas. as savo lakuoju su normaliu laku tai pintine kieta kaip akmuo nieko nepajudinsi jos

o koks tas normalus? jis turbut smirdi? acetoninis?
Atsakyti
Sveikutes,

pasirodau ir as su savo darbeliais. Lyg ir neblogai gavos, sukietejo po nulakavimo (nors lakas irgi toks baltas, galvojau gal ne ta nusipirkau)

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
aukseli super thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(aukselis14 @ 2010 02 24, 09:41)

pasirodau ir as su savo darbeliais. Lyg ir neblogai gavos, sukietejo po nulakavimo (nors lakas irgi toks baltas, galvojau gal ne ta nusipirkau)

Ocho kokia saunuole blink.gif , nuostabus tavo darbeliai, ir beico spalva labai gera thumbup.gif tos apvalios labai dailiai gavosi bigsmile.gif
Laukiu ir as pazadetojo beico, gal gi pasieks jis mano namus ax.gif
Atsakyti
Aukselis14 oho kaip pasidarbavai! thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos super mamos 4u.gif norėčiau prisijungti i jūsų būry dvi dienas peržiūrinėjau jūsų darbelius blink.gif tokiu dalyku pamačiau kad ir aš užsimaniau pasi-žaisti su laikraščiais , tik beda ta kad esu visiška naujoke ir prašau pagalbos gal kas galėtu įdėti kokiu knygu? blush2.gif
Atsakyti
Aukseli, kokie super darbeliai ir lygus tokie 4u.gif
ant kokiu cia formu taip graziai pini, man tas apskritas patiko mirksiukas.gif
o uzbaigimus darei, tai uzlenkei statmenas vyteles ir viskas???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AGkatulis: 24 vasario 2010 - 13:54