Įkraunama...
Įkraunama...

Pynimas iš laikraščių - 5

kokia faina!! 4u.gif
Atsakyti
2M mama labai grazi pintinele bigsmile.gif
nu mano darbai sustojo doh.gif strypeliai kurios nusipirkau,netinkami karkasui daryti,nuveziau vyro draugui kad suvirintu,tai sake kad is ju nieko gero nesigaus,nes metalas jau naudotas,strypeliai kreivoki.tiesiog tiesiai niekas nesigaus doh.gif taciau jis man pasiule iseiti,sian vakare jis turetu man gauti nauju geleziuku,tik jie bus ne apvalus o kvadratiniai,labai tikiuosi kad jie man tiks.tai va kolkas tiek su komodos gamyba smile.gif
dabar si ta gaminsiu,kaziuko mugei vaiko darzelyje ax.gif
Atsakyti
Mamytes. Ar jusu gaminiai kieti ir nesilanksto? Jau po lakavimo. Nes mano tai juda g.gif nors ir lakavau 2 kartus g.gif
Nes turiu pintine is vyteliu skalbiniams nesioti, tai jau 10m jai, o ji kieta kaip nazinau kas. Tvirta ir i sona jos niekaisp nepakreipri, o mano krepsiukas kreipiasi g.gif
Atsakyti
Pabandyk kuo maziau skiestu laku palakuot (1:3).Arba isvidines puses ir visai neskiestu lakuok.Nelabai patirties su kvadratiniais turiu.
Atsakyti
kad tas lakas baltas kaip emulsiniai klijai tai lieka toks balzganas g.gif
Atsakyti
o kodel jus nelakuojat su normaliu laku?
itariu lakuojat tik su akriliniu poto jis lipnus ir balksvas. as savo lakuoju su normaliu laku tai pintine kieta kaip akmuo nieko nepajudinsi jos
Atsakyti
QUOTE(AGkatulis @ 2010 02 23, 15:00)
kad tas lakas baltas kaip emulsiniai klijai tai lieka toks balzganas  g.gif

Laką būtinai reikia skiesti su vandeniu(arba su beicu maišyti), kitaip neišdžiūna ir gaunasi lipnus gaminys. Instrukcijoje yra parašyta, kad reikia skiesti.
Atsakyti
Nu skieciau ir loveli tam specialiai nusipirkau mirksiukas.gif
Na sekanti neginsiu kitaip lakuoti.
Sautytea, o normalus lakas tai parketinis???
( as apie tai ir galvojau, bet jau profes raso cia, kurios jau daug darbeliu padariusios tai ir klausausi ) 4u.gif juk as tik mokine blush2.gif
Atsakyti
Aciu visoms! 4u.gif
As naudoju va toki:
user posted image
Viskas gaunasi liuks thumbup.gif ,niekas nelimpa,graziai blizga ir ganetinai kieti darbeliai.Truputi praskiedziu vandeniu,gal koki trecdali tik pilu vandens.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 2M_mama: 23 vasario 2010 - 14:31
dekui 2M mama 4u.gif
as tuo akriliniu lakavau, bet gyveni zmogelis ir mokaisi mirksiukas.gif
Atsakyti
Dabar, kai parasei, prisiminiau,kad ir man yra buve po pakartotinio lakavimo balzganumai pasilike.Mat as viena akrilini laka buvau nusipirkus kazkoki atsparu labai, tai uztat ir neisigere antrakart lakuojant,vos nesugadinau dideles pintines.Bet dabar perku is senuku toki latviska skardineje,su situo tai ant virsaus lakuojant nepasilieka balzganumu, esu ir visai neskiestu lakavus, viskas ok buvo.
AG katuli, vandeninis lakas ir yra akrilinis lakas.Nes kai ieskojau akriliniu dazu, man dave vandeninius dazus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo muse+: 23 vasario 2010 - 15:14
QUOTE(2M_mama @ 2010 02 23, 11:22)
Sveikutes, 4u.gif
Naujas,nedidelis darbelis-kvadratine pintinele dukros gumytem i plaukus.
user posted image
Dabar pinu didesne deze zaisliukam sudet tik is baltu vyteliu.Taip pat turiu klausimeli kokiu santykiu galima skiesti beica?Noreciau sviesesnes dezes  blush2.gif ,bet turiu tik tamsu- 4 ir 10nr beica.

jei galima dar trupuciuka info apie ta kasytes pynima,bandziau pinti atskirai ir tada uzdeti,bet snipstas gavosi,o cia kaip suprantu ji is tu paciu vyteliu g.gif
Atsakyti