Įkraunama...
Įkraunama...

Pynimas iš laikraščių - 5

QUOTE(bubunka @ 2010 02 22, 11:17)
asiu  4u.gif nu pas mane su karkasu tai bus taip:vyro tevas dirba metalo supirktuvej,tai pas ji gausiu strypelius karkasui,paskui vyro draugas man juos suvirins,pinsiu dezes ir desiu.pagrindas kartoninis visu dezuciu ir vazonciku,nes pinti pagrindo nebandziau,ir tvirtesnis is kartono.sakiau viska darysiu su kuo mazesnem islaidom,tada palyginsiu su senukuose esancios tokios komodos kaina(ji kainuoja 215litu).

cia truputeli ne i tema,bet ziuriu,kad musu kleckiu vardai vienodi bigsmile.gif kai rinkom varda,tai sis man atrode,kad retas labai g.gif bet....
Atsakyti
QUOTE(Ciukyta @ 2010 02 22, 12:46)
cia truputeli ne i tema,bet ziuriu,kad musu kleckiu vardai vienodi  bigsmile.gif kai rinkom varda,tai sis man atrode,kad retas labai  g.gif bet....

hihihi.gif aga pastebejau ir as.
nu va jau turiu strypelius karkaso gamybai didis.gif ale jomajo plesikai 20lt nuplese,nu nieko,svarbu gavau.dabar vel suku vyteles.o tarp kitko man su vytelem vargo lyg ir nera.viena kita neiseina,siaip tai sukasi kaip pasiute.pirstai tik dirba smile.gif tik va lyg ir minkstokos g.gif o ant kokio skersmens virbalo jus jas sukate?
Atsakyti
QUOTE(bubunka @ 2010 02 22, 12:55)
hihihi.gif aga pastebejau ir as.
nu va jau turiu strypelius karkaso gamybai didis.gif ale jomajo plesikai 20lt nuplese,nu nieko,svarbu gavau.dabar vel suku vyteles.o tarp kitko man su vytelem vargo lyg ir nera.viena kita neiseina,siaip tai sukasi kaip pasiute.pirstai tik dirba smile.gif tik va lyg ir minkstokos g.gif o ant kokio skersmens virbalo jus jas sukate?

na lauksim visos spinteles mirksiukas.gif as suku ant 2nr,bet jauciu,kad reikes paimt 3nr,nes labai plonos gaunasi.
Atsakyti
QUOTE(Ciukyta @ 2010 02 22, 12:58)
na lauksim visos spinteles  mirksiukas.gif as suku ant 2nr,bet jauciu,kad reikes paimt 3nr,nes labai plonos gaunasi.

as ant 10 (toks skaiciukas ant burbuliuko uzrasytas) bet sakiau ploninsiu g.gif anytele dave visa maisa virbalu,tai galiu eksperimentuoti,pvz ta vyro irankiu deze tai ant 6,5mm vyniota vyteles,bet is ju kai pini jau reikia deze palikti viduj nes jos storos tusciavidures ir minkstos,kai daziau tai is ju beveik kose gavosi,paskui sudziuvo susitvarke.kazi kelintas tas 10 numeris,kur su mm parasyta tai viskas aisq smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciukyta @ 2010 02 22, 12:58)
na lauksim visos spinteles  mirksiukas.gif as suku ant 2nr,bet jauciu,kad reikes paimt 3nr,nes labai plonos gaunasi.

bubunka thumbup.gif .Taip jau lygiai rolleyes.gif As medziaga siuvau i vidu ax.gif ,gal ne taip idealiai, bet tiesiog matavaus ir siuvau(su siuvimu pas mane laaaabai blogai),pirmiausia susiuvau krastine,matavau pagal virsu krepsiuko,kad graziai uzsilenktu,o dugna kai siuvau(automatiskai jau per plati buna medziaga),paraukiau vienodai,besiudama,kad pritaptu prie dugniuko,biski pasiraukslejo, bet man tai nekliudo .
user posted image
O del sukimo, tai as sukau ant labai ilgo medinio iesmuko, dabar kazkoki metalini pasiemiau daikciuka,bet esme tai ne storyje virbalo.Pabandyk atsikirpti dvigubai platesne laikrascio juosta, ir pamatysi kokios storules vyteles gausis mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo muse+: 22 vasario 2010 - 12:26
QUOTE(AGkatulis @ 2010 02 21, 13:24)
Pasirodau ir as savo pirma darbeli, kol kas tai vienintelis, bet dar zadu padirbeti. Nevisai sukietejo man, tikejausi, kad bus toks kietas kaip krepsiai buna g.gif
kitaip nemoku ideti  blush2.gif
na sakykit kas blogai ????

Pirmas blynas mano buvo baisus.Cia tai kitas reikalas biggrin.gif Ar tu kasyte prilipdei,ar cia tau taip graziai gavos uzbaigt. g.gif
Papildyta:
QUOTE(bubunka @ 2010 02 22, 13:33)
sako su siuvimu blogai,o sitaip puikiai apsiuvo thumbup.gif saunuole,o kadangi ir as saunuole esu blush2.gif  hihihi.gif tj ir man turetu iseiti bigsmile.gif nu ziuresim ziuresi,jezau net spirgu,kaip noriu pasidaryti,anyta va skambino ir ji jau vyteles suka,darys sake vazoneli smile.gif ir drauge jau galvoja ka cia pasidarius,uzkreciamas labai sitas reikalas
Papildyta:
o cia pas tave dar ir krasciukai apnerti? bigsmile.gif

Taip, dar apneriau,tik paprastai,dabar tai jau turiu rastu knygute, o tada tai buvo gerai ir taip.Del uzkreciamumo, tai tikrai.Manasis stebisi, kad man taip ilgai viskas tesiasi, o su kuo kalbu, tai irgi uzsimano,bet ju kalbos dazniausiai ir lieka kalbomis blink.gif
Atsakyti
QUOTE(muse+ @ 2010 02 22, 14:38)
Pirmas blynas mano buvo baisus.Cia tai kitas reikalas biggrin.gif Ar tu kasyte prilipdei,ar cia tau taip graziai gavos uzbaigt. g.gif
Papildyta:

Kasyte ant virsaus ispyniau. Jau pinu kita dezute, tik pritrukau siauduku doh.gif dabar prisisuksiu ir pasirodysiu, o pirmiau rodau kaip sugalvojau dugna tiesiai papinti thumbup.gif
user posted image user posted image
Na susimaigsciau adatelemis, kad neslidinetu kaip pinsiu.
Kazkas klause kaip piniau . Tai aiskinu:
Uz kiekvienos stamenos vyteles kisu po vytele, gaunasi kiek horizontaliu, tiek ir vertikaliu, man taip greiciau pinasi ir geriau prisitraukia bei palaiko forma. Nes ta pirma pyniau be formos doh.gif . Dabar as klausiu pas jus biggrin.gif kodel man nesuketejo daminys. g.gif Jis ir liko toks minkstas, nors jau para praejo po lakavimo, lakavau du kartus g.gif
Papildyta:
QUOTE(bubunka @ 2010 02 22, 11:30)
kazko neleidzia foto ideti,raso dinaminiai psl neleidziami,kazka gal ne taip darau.
Papildyta:

o sia pirmoji,tokia nepabaigta,bet vyras jau konfiskavo ir irankius susidejo smile.gif

ant ko pinti tie apvalus krepsiukai, (ant vazono ar ................. lotuliukas.gif ) nes irankiu deze tai matau ant dezutes.
As tai kazkodel pinu ore thumbup.gif po to rankas skauda nuo itempimo, o jus gudresnes
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 23 vasario 2010 - 08:41
O as ateinu, pasidziaugiu jusu darbais, pasisemiu jusu entuziazmo ir einu siuti darbo kedei uztiesalo... Nezinau ar kada atrasiu laiko pynimui doh.gif Pavasaris jau zada pasirodyti (gal iki pavasario pavyks baigti siuvima), darbai lauke prasides... Ech.... mirksiukas.gif
Atsakyti

! 
Necituokite nuotraukų !!! Visos žinutės, kuriose cituojamos nuotraukos, bus
ištrinamos!!!

Atsakyti
Sveikutes, 4u.gif
Naujas,nedidelis darbelis-kvadratine pintinele dukros gumytem i plaukus.
user posted image
Dabar pinu didesne deze zaisliukam sudet tik is baltu vyteliu.Taip pat turiu klausimeli kokiu santykiu galima skiesti beica?Noreciau sviesesnes dezes blush2.gif ,bet turiu tik tamsu- 4 ir 10nr beica.
Atsakyti
2M mama thumbup.gif
As irgi dabar pinu didesne staciakampe deze is baltu vyteliu, tiksliau,jau visai i pabaiga esu mirksiukas.gif Tureciau rytoj jau pasirodyt su nudazyta.Bet as tai tokiems baltiems pirkau sviesu beica.O dabartine deze prie interjero taikydama geltonai dazysiu su pigmentuotu laku biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki naujieji nameliai 4u.gif . Linutuke, ačiū, kad ir mano darbą įdėjai 1 psl ax.gif .
Šaunuolės visos pynėjėlės 4u.gif . Tiek gražių darbų pripynėt wub.gif . O aš šiemet neprisiruošiu prisėsti prie pynimo verysad.gif .
Sėkmės visoms 4u.gif . Nepamirškit rodytis mirksiukas.gif
Atsakyti