Įkraunama...
Įkraunama...

Pynimas iš laikraščių - 5

QUOTE(laimiene @ 2010 02 21, 16:27)
nu prifotkinau ir as savo krepsiu ir kitokiu nesamoniu  biggrin.gif

Padirbejai is peties prie tos dezes blink.gif , nemazute thumbup.gif Tik va spalvyte blush2.gif , nebent prie bendro dizaino tinka g.gif

Mergaites, o kaip jus darote pabaiga kai mezgate ant dezes? As paprastai uzlenkiau ir priklijavau prie dezes kaip ir dariau dugna, o nupinta kasa priklijavau atskirai, ant virsaus. Ar jus kazkaip supinat, dapinat , pripinat? na zodziu, kaip pabaigti graziai ? unsure.gif
Atsakyti
labas vakarelis mergaites 4u.gif beldziuosi ir as i jusu duris,labai susidomejau siuo reikalu blush-anim-cl.gif2:labai grazus visu darbeliai thumbup.gif o pries PMOCIUTE zemai lenkiu galva uz jos uzsidegima ir kantrybe.perskaiciau jusu plepesiukus nuo pernai metu pavasario,pasinaudojau jusu patarimais vienos kitoms.ir pradejau..........sukau sukau sukau,tada po biskiuka pyniau,si ta nupyniau pabandymui.dabar taip uzsidegiau,pradejau pinti dezutes ir darysiu komoda ax.gif tik va turiu beda blush2.gif neturiu zalio supratimo,kaip tuos idekliukus medziaginius pasiuti ax.gif skaiciau viska gan idemiai,bet kazkaip neradau paaiskinimo kaip juos daryti,jus raset tik kad pasidarot juos,kad naudojat juosteles,kad krasciuku nereiketu siuti.
jei kuriai nesunku papasakokit kaip juos pasisiuti mirksiukas.gif
o ir siaip butu malonu cia su jumis paplepeti bigsmile.gif tj ar priimsit? ax.gif
Atsakyti
Aš šiandien bandžiau medžiaginį įdėkliuką siūti, bet man nesigavo sad.gif Jei viršuje užsilenkia gražiai, aptemptai, tai viduje per laisva medžiaga išeina prisibangavusi sad.gif Siuvau apvaliam krepšiukui blush2.gif Gal tikrai kas pasidalins patirtimi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gb78: 21 vasario 2010 - 21:34
QUOTE(bubunka @ 2010 02 21, 21:12)
tj ar priimsit? ax.gif

tai aisku, nagi rodyk ka pripynei mirksiukas.gif

o del tu idekliuku nesiuvau nei vieno, bet kad ten man paprasta atrodo.nu reiks pabandyt kad neprisisnekec blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(laimiene @ 2010 02 21, 22:37)
tai aisku, nagi rodyk ka pripynei  mirksiukas.gif

o del tu idekliuku nesiuvau nei vieno, bet kad ten man paprasta atrodo.nu reiks pabandyt kad neprisisnekec blush2.gif

nu ziunok ir man pasirode,kad viens du ir pasidarysiu,ale jau paemus medziagyte i rankas,supratau,kad neziunau nuo ko pradeti ax.gif drauge irgi(tokia biski ale siuveja)narpliojo narpliojo ir snipstas,numete viska.tj lauksiu info cia,o jei nedaeis,tada leksiu i siuvyklele,drauge dirba.pamokys ar pasius ir psio biggrin.gif
Atsakyti
kazko neleidzia foto ideti,raso dinaminiai psl neleidziami,kazka gal ne taip darau.
Papildyta:
user posted image
nu va pora vazonciku ir pradzia komodai.
user posted image
o sia pirmoji,tokia nepabaigta,bet vyras jau konfiskavo ir irankius susidejo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bubunka @ 2010 02 21, 22:12)
labas vakarelis mergaites 4u.gif beldziuosi ir as i jusu duris,labai susidomejau siuo reikalu blush-anim-cl.gif2:labai grazus visu darbeliai thumbup.gif o pries PMOCIUTE zemai lenkiu galva uz jos uzsidegima ir kantrybe.perskaiciau jusu plepesiukus nuo pernai metu pavasario,pasinaudojau jusu patarimais vienos kitoms.ir pradejau..........sukau sukau sukau,tada po biskiuka pyniau,si ta nupyniau pabandymui.dabar taip uzsidegiau,pradejau pinti dezutes ir darysiu komoda ax.gif tik va turiu beda blush2.gif neturiu zalio supratimo,kaip tuos idekliukus medziaginius pasiuti ax.gif skaiciau viska gan idemiai,bet kazkaip neradau paaiskinimo kaip juos daryti,jus raset tik kad pasidarot juos,kad naudojat juosteles,kad krasciuku nereiketu siuti.
jei kuriai nesunku papasakokit kaip juos pasisiuti mirksiukas.gif
o ir siaip butu malonu cia su jumis paplepeti  bigsmile.gif tj ar priimsit? ax.gif

Sveika,
prašom, prašom! Su medžiagom, tai ir man nesiseka. savarankiškai padariau tik katinėlio nameliui įsiuvą. Bet toks ten ir darnas, iškirpau pagal formą atskirus gabalus ir priklijavau.
Va čia matosi:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Terra2 @ 2010 02 22, 10:34)
Sveika,
prašom, prašom! Su medžiagom, tai ir man nesiseka. savarankiškai padariau tik katinėlio nameliui įsiuvą. Bet toks ten ir darnas, iškirpau pagal formą atskirus gabalus ir priklijavau.
Va čia matosi:
user posted image

ogo kaip fainiai,krepsas katinui ir gi pacios darbas?o salia koks simpatiskas krepsiukas smile.gif
o as tokiu mazuciu foto nemoku ideti,gal gerai bus ir dideles
Atsakyti
[quote=bubunka,2010 02 22, 10:30]
kazko neleidzia foto ideti,raso dinaminiai psl neleidziami,kazka gal ne taip darau.

Labai sauniai padirbejai 4u.gif 4u.gif 4u.gif mano irgi svajone komodele padaryti,bet vis neismastau kaip geriau karkasa daryti:ar nusipirkti Jysk arba Ermitaze metalinius karkasus su stalciais ir juos apipinti(apie 100 lt)ar paciai susikalti is mediniu pagaliuku?Bet manau,kad antras variantas daug pigiau butu ax.gif blush2.gif Bet kol kas dar reikia skalbiniu deze nupinti g.gif kazko uzstrigau su vyteliu sukimu...
Atsakyti
bubunka, labai dailus darbeliai thumbup.gif
Atsakyti
labukas,

QUOTE(bubunka @ 2010 02 22, 10:30)
nu va pora vazonciku ir pradzia komodai.

o sia pirmoji,tokia nepabaigta,bet vyras jau konfiskavo ir irankius susidejo smile.gif

norejau paklaust,o tu dezuciu pagrindas pintas ar kartotinis?

darbeliai thumbup.gif
Atsakyti
asiu 4u.gif nu pas mane su karkasu tai bus taip:vyro tevas dirba metalo supirktuvej,tai pas ji gausiu strypelius karkasui,paskui vyro draugas man juos suvirins,pinsiu dezes ir desiu.pagrindas kartoninis visu dezuciu ir vazonciku,nes pinti pagrindo nebandziau,ir tvirtesnis is kartono.sakiau viska darysiu su kuo mazesnem islaidom,tada palyginsiu su senukuose esancios tokios komodos kaina(ji kainuoja 215litu).
Atsakyti