Įkraunama...
Įkraunama...

Pynimas iš laikraščių - 5

QUOTE(gb78 @ 2010 02 19, 21:09)
Liuks užsiėmimas  thumbup.gif  Man tai pynimas vietoje antidepresantų  biggrin.gif  Pinu, kad tik ką nors dirbti, tik viena bėda - kur juos dėti  g.gif  tongue.gif  bigsmile.gif

mane taip pat veikia raminanciai as pinciau ir pinciau, lotuliukas.gif o nebandet pardavineti? g.gif
Atsakyti
Manes prase bendradarbe, kad nupinciau jai ir parduociau, bet gavosi taip, kad darbe keitemes dovanomis ir as jai padovanojau ta skalbiniu pintine, bet neisivaizduoju kiek butu reikeje uzsiprasyt.Is tikruju tai jau pora draugiu dziaugiasi mano dovanotais krepsais. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(muse+ @ 2010 02 19, 11:13)
Vitalma, idedu nuoroda i staciakampi padekla(7-ta zinute,elenukes ideta)
http://www.craftladi...ka-vt65,375.htm
Tik as dugna pyniau tokiu principu:
http://images22.fotk...10_03_01-vi.jpg

Aciu Muse uz nuorodas, o ta dugna kai darei ar reikia tas triubeles viena su kita klijuoti, kazkaip keistai tvirtai atrodo g.gif Ta pynute tai suprantu, kad kazkaip reikia prilipinti... nu bandysiu nuo padekliuko prisijungti prie jusu smile.gif Man su beicais tai jokiu problemu ax.gif dirbu prie baldu, o ten viskas dazoma beicais, tai kad zinotumet koks man pasirinkimas bus assa.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitalma @ 2010 02 20, 13:03)
Aciu Muse uz nuorodas, o ta dugna kai darei ar reikia tas triubeles viena su kita klijuoti, kazkaip keistai tvirtai atrodo g.gif Ta pynute tai suprantu, kad kazkaip reikia prilipinti... nu bandysiu nuo padekliuko prisijungti prie jusu smile.gif Man su beicais tai jokiu problemu ax.gif dirbu prie baldu, o ten viskas dazoma beicais, tai kad zinotumet koks man pasirinkimas bus assa.gif

Nu tai žinosim, kur galima pigiau beico gauti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitalma @ 2010 02 20, 13:03)

Kad krastines vyteles nepasimestu visas priklijavau.Tiesiog pasiguldziau priesais 5-6 vyteles statmenai ir pyniau-1 horizontali eilute-viena vytele,antroj eilutej kita vytele emiau,o kairej ir desinej krastus paklijavau karstais klijais, protarpiais vienur kitur per viduri paklijavau rolleyes.gif ir sekiau, kad nesusikreivintu blink.gif
Atsakyti
Pagaliau pavyko ir man susukti laikrascio juosteles clap.gif ..nu ne idealiai bet nieko..tik dar ilgiai skirtingi gaunasi hihihi.gif dabar reiktu kazka pabandyti nupinti g.gif
Atsakyti
O man pagaliau pavyko akrilinio lako nusipirkti, o jisman primena emulsija g.gif toks baltas g.gif ir nesmirda g.gif
Na zodziu nulakavau ir kaip isdzius atnesiu jusu teismui blush2.gif , bet beico tai ne pro kur neradau frusty.gif
Tai kol isnaudosiu pinoteksa hah.gif gal pavyks ir beico isigyti mirksiukas.gif
Bet uz tad nusipirkau karstu kliju ir piostoletuka mirksiukas.gif pasiskaiciau temuteje, manau prireiks
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AGkatulis: 20 vasario 2010 - 23:41
QUOTE(gb78 @ 2010 02 19, 21:09)
Liuks užsiėmimas  thumbup.gif  Man tai pynimas vietoje antidepresantų  biggrin.gif  Pinu, kad tik ką nors dirbti, tik viena bėda - kur juos dėti  g.gif  tongue.gif  bigsmile.gif

Kaziuko muge visai ant nosies biggrin.gif
Atsakyti
Pasirodau ir as savo pirma darbeli, kol kas tai vienintelis, bet dar zadu padirbeti. Nevisai sukietejo man, tikejausi, kad bus toks kietas kaip krepsiai buna g.gif
user posted image
kitaip nemoku ideti blush2.gif
na sakykit kas blogai ????
Atsakyti
QUOTE(AGkatulis @ 2010 02 21, 12:24)
Pasirodau ir as savo pirma darbeli, kol kas tai vienintelis, bet dar zadu padirbeti.

kaip pirmas blynas tai ne kiek neprisviles 4u.gif

o va kas cia per pynimas? g.gif nemoku va taip istrizai ir is tu schemu sunkiai susigaudau blush2.gif
Atsakyti
[quote=AGkatulis,2010 02 21, 13:24]
Pasirodau ir as savo pirma darbeli

labai grazus darbelis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif kaip pirmas-tai thumbup.gif
Atsakyti
nu prifotkinau ir as savo krepsiu ir kitokiu nesamoniu biggrin.gif

cia skalbiniu deze, kur sakiau kad persimato laikrastis, dazysiu kitaip

user posted image
tas rastas pagaliau isejo cool.gif

user posted image

o cia siaip, nebesugalvoju ka bepint g.gif

user posted image
Atsakyti