Sveikos, beprotiskai noriu siu GAP drabuzeliu
vienintele vieta kur radau ebay'us , bet kainos ten daugiau nei apsurdiskos, uz nesiota ruba prasoma virs pusantro simto lt, kad bent naujas butu . Tai prasau jusu pagalbos, jei kuri kur uzmatet ar zinot kur LT galima isigyti GAP drabuzeliu, duokit, prasau, zinia, isanksto diiiidelis dekui
turiu as ta liemene, tiksliau turejau, nes atidaviau dukros puseserei.Dar prie jos buvo labai fainos timpos su obuoliukais ir maikute.
Tik ta leimene turi viena ziauru minusa- ties kakliuku kai uztrauki uztrauktuka, labai verzia, tai stengdavomes nesekt iki galo, o tada nepatogu nesiot...
todel turiu pasakyt, kad buvau ja stipriai nusivylus...
Jus nepergyvenkit, kiekviena rudeni GAP isleidzia nauja kolekcija, kur tikrai buna liemeniu ir graziu megztiniu...
nors is savo praktikos galiu pasakyti, kad musu lietuviskais orais toks megztukas irgi ne pats geriausias: jei saltoka, tai toks storesnis megztukas per siltas, o jei jau salta- visada reikia striukes.Gal tiesiog man nepavyko sutaikyti oro ir tokiu rubu nesiojimo:)
QUOTE(KasVasa @ 2010 07 04, 10:02)
nors is savo praktikos galiu pasakyti, kad musu lietuviskais orais toks megztukas irgi ne pats geriausias: jei saltoka, tai toks storesnis megztukas per siltas, o jei jau salta- visada reikia striukes.Gal tiesiog man nepavyko sutaikyti oro ir tokiu rubu nesiojimo:)
Galvojau, kad cia as viena durna. Man vaiko rubai, gaminti JAV, Ispanijai, Italijai ir pan. daznai buna labai grazus, bet nefunkcionalus. Butent: arba per karsta, arba, tarkim, per storas daiktas, kad vilktum po striuke... Bet ne visi, kas be ko! Tik su kai kuriais daiktais pastebejau.
QUOTE(KasVasa @ 2010 07 04, 17:07)
na va, musu ne tik nuomones sutampa, bet net ir patirtis vienoda:)
Smagu.
Sveikos,
mano patirtis perkant vaikiškus rūbelius dar sąlyginai nedidelė, bet bent man, pasirodė noaddedsugar šiek tiek kitokie rūbai ir labai gerai nešiojasi:
noaddedsugar
Šios firmos kūdikėlišką "playsiut" gavom dovanų, paskui pasidomėjau ir užsipirkau mergytei keletą palaidinių, megztinuką ir suknelę (pastarąją jau išaugo, labai gaila). Va tokia:
Atrodydavo tikrai šauniai, pusmetinė militaristinė boružėlė balerina .
Dabar labai tinka Queen bee palaidinukė, derinu su to masinio Lindexo (tikrai yra ten gerų dalykų) šokolado rudumo kelnėmis.
mano patirtis perkant vaikiškus rūbelius dar sąlyginai nedidelė, bet bent man, pasirodė noaddedsugar šiek tiek kitokie rūbai ir labai gerai nešiojasi:
noaddedsugar
Šios firmos kūdikėlišką "playsiut" gavom dovanų, paskui pasidomėjau ir užsipirkau mergytei keletą palaidinių, megztinuką ir suknelę (pastarąją jau išaugo, labai gaila). Va tokia:
Dabar labai tinka Queen bee palaidinukė, derinu su to masinio Lindexo (tikrai yra ten gerų dalykų) šokolado rudumo kelnėmis.
labai buciau dekinga, nes nieko grazaus tokiems vaikams nerandu.
QUOTE(419 @ 2010 07 09, 18:46)
labai buciau dekinga, nes nieko grazaus tokiems vaikams nerandu.
deja tu teisi maziems pupuliam pilna, o va jau nuo 8 m kazkaip nieko nerandu
QUOTE(spengla @ 2010 07 05, 23:23)
Fantastiskai apibudinot rubeli! Tikrai labai fainai atrodo.
Sveikos,
pasidalinkit kur pirkot ar piksit ir kokiu šiltus , stilingus kombinezonus ir batukus
pasidalinkit kur pirkot ar piksit ir kokiu šiltus , stilingus kombinezonus ir batukus
GAPo kombinzonas jau pakeliui pas mane ir šiaip dar rūbukų kad tik dydis tiktų
QUOTE(rapoja @ 2010 09 05, 15:35)
GAPo kombinzonas jau pakeliui pas mane ir šiaip dar rūbukų kad tik dydis tiktų
man kazkaip gap nelabai patinka, norisi kazko kito.