Įkraunama...
Įkraunama...

Išskirtiniai drabužėliai (nemasovkė - ne Lindex..)

MONSOON kolekcijos tikrai ypatingos- ypač gražios suknelės ir labai gražūs aksesuarai: lankeliai, segtukai ir t.t.
praeitą pavasarį Londone išleidau toj parduotuvėj 200 svarųsad.gif(((
Tik kai pamatavau dukrai tas sukneles, kur issirinkau, jos "negulejo" taip graziai, kaip ant pakabos...O draugei parsiunte ta sampanine suknele, kur nuotrauka yra- ji savo dukryte kriksyjo su ja, tai atrode fantastiskai!

Neperku nei vaiku mieste, nei vaiku mada, nei maximoj (tik skinija kojines ir vienos firmos apatini trikotaza- kai neprisiruosiu iki Utenos trikotazo firmines nulekt:), nes seniai paskaičiavau, kad jei vaikui 3 men vasarai perki rubalius, tiesiog neapsimoka pirkt pigiu ir nekokybisku- po 2 skalbimo sunaus treningo kelnes pasidaro kaip traktoristo kalsonai...smile.gif)

kai internetu einu "pasivaiksciot" po parduotuves, visada pirmiausia einu i Ralph Lauren.Ten taip viskas minimalistiskai aristokratiskai subtilu, kad galeciau (jei galeciau:) pirkt viska:)

is europiniu patinka www.tuttopiccolo.es labai panasus i RL.(juos pirma karta pamaciau Panoramoje kai buvo Bambizzi parduotuve).Dabar ziurejau nauja www.bambizzi.lt, bet turi tik maziukams:(.Ten ir Ralpho Laureno yra, ir Guess)

O kainos Lt parduotuves panasios kaip uzsienyje, bet, galima numanyti, kiek mazai jei parduoda prekiu, tai ir galimybes atsivezt kazka isskirtinio turbut nelabai yra.....sad.gif((

Papildyta:
merginos, kaip idedate nuotraukas? man nesigauna schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(KasVasa @ 2010 06 09, 19:29)
is europiniu patinka www.tuttopiccolo.es labai panasus i RL.(juos pirma karta pamaciau Panoramoje kai buvo Bambizzi parduotuve).Dabar ziurejau nauja www.bambizzi.lt, bet turi tik maziukams:(.Ten ir Ralpho Laureno yra, ir Guess)

O kainos Lt parduotuves panasios kaip uzsienyje, bet, galima numanyti, kiek mazai jei parduoda prekiu, tai ir galimybes atsivezt kazka isskirtinio turbut nelabai yra.....sad.gif((
Papildyta:
merginos, kaip idedate nuotraukas? man nesigauna schmoll.gif

"Guess" man labai labai. smile.gif JAV uzsipirkau truputi per nuolaidas (gaila, kad per nuolaidas is "Guess" nelabai lieka, ka pasirinkt biggrin.gif).
Taip, LT beda del to, kad mazai zmoniu gyvena. Tai automatiskai ir pirkeju mazai, tai ir pasiula maza. Deja deja.
Fotkiu ir as nesugebu sukelt, nors tarsi ir viska teisigai darau. g.gif
Atsakyti
Lietuviskai pasidziaugsiu, kad ne as viena nemoku su nuotraukom elgtis ax.gif
Kazkiek Guess rubeliu yra www.bambizzi.lt:pirkau kelis dukrai ir sunui, tai super super super! Reikia tiketis, kad bus ir daugiau....jei prades lietuviai pirkt namie:))

Man tai patinka, kad Lietuvos e.pardese gali rubeli be problemu grazinti arba keisti, nes as dabar laukiu Gap ir Next siuntos ir drebu:) turiu itarima, kad dukros batu numerius sumaisiau, bet gal tiks...Uzsakiau 6 poras:(((

Atsakyti
QUOTE(KasVasa @ 2010 06 11, 17:51)
Lietuviskai pasidziaugsiu, kad ne as viena nemoku su nuotraukom elgtis ax.gif
Kazkiek Guess rubeliu yra www.bambizzi.lt:pirkau kelis dukrai ir sunui, tai super super super! Reikia tiketis, kad bus ir daugiau....jei prades lietuviai pirkt namie:))

Nu va! Kaip tik tie "Guess'ai", kur yra "Bambizzi'yje", man visai negrazus. sad.gif Ir kainos ne tokios kaip JAV per nuolaidas. sad.gif Ech... Ne visada sekasi. biggrin.gif
Atsakyti
Kaip sako kaimynai rusai: "na vkus i cvet druzei net":)
Kiekis bambizzi parduotuveje Guess prekiu nera didelis (tuo labiau kad as pati vasario menesi net 5 Guess nupirkau:), bet man tai dar ten ir pora sijonuku graziu yra, ir va sita palaidine:
http://www.bambizzi....116.html?lang=2
SORRY, NEMOKU IDET FOTKIU:(((

As tokia dukrai nupirkus, tai labai gerai prie dzinsu atrodo.Ir dzinsiukai Guess labai dailus!

Nesu buvusi JAV, todel kokios kainos per ispardavimus buna negaliu zinot, bet kai dabar $ pakilo vos ne iki 3lt, jei iskaiciuot mokesti tarpinikem, siuntima, tai labai abejoju, kad maziau nei uz 20$ galima Guess nusipirkt...

O kur jus perkat, kai norit KAZKA TOKIO vaikui nupirkt? O ka darot del batu? as jau esu praradus vilty avalynes klausimu....sad.gif(

Atsakyti
QUOTE(KasVasa @ 2010 06 12, 21:02)
Kaip sako kaimynai rusai: "na vkus i cvet druzei net":)
Kiekis bambizzi parduotuveje Guess prekiu nera didelis (tuo labiau kad as pati vasario menesi net 5 Guess nupirkau:), bet man tai dar ten ir pora sijonuku graziu yra, ir va sita palaidine:
http://www.bambizzi....116.html?lang=2
SORRY, NEMOKU IDET FOTKIU:(((

As tokia dukrai nupirkus, tai labai gerai prie dzinsu atrodo.Ir dzinsiukai Guess labai dailus!

Nesu buvusi JAV, todel kokios kainos per ispardavimus buna negaliu zinot, bet kai dabar $ pakilo vos ne iki 3lt, jei iskaiciuot mokesti tarpinikem, siuntima, tai labai abejoju, kad maziau nei uz 20$ galima Guess nusipirkt...

O kur jus perkat, kai norit KAZKA TOKIO vaikui nupirkt? O ka darot del batu? as jau esu praradus vilty avalynes klausimu....sad.gif(

Del skonio tai tikrai taip! drinks_cheers.gif Nei kam savo ipirsi, nei prades patikt tai, kas patinka kitiem. smile.gif
Maikyte grazi, bet as uz maike nesu pasiruosus moket beveik 80 Lt! Per tarpininkes pirkt nenoriu, nes visada palaikau legalu versla. Guess JAV per ispardavimus? Na, pvz., dukrytei nupirkau komplektuka (maikyte su svarkeliu) uz 7$.
Kai noriu nupirkt kazka tokio Lietuvoj, tai perku "Kaboosia". Man tik vienas dalykas nepatinka kai kuriuose ju modeliuose (bet, tiesa pasakius, ir bet kurios kitos firmos tokiuose modeliuose): jei rubas medvilninis, netrikotazinis, jis atrodo labai graziai, bet truputi sunku apvilkti vaika ir kartais varzo judesiu laisve. Kai bunu JAV, uzsiperku ir "ant isaugimo". Bet, kadangi bunu retai, o turiu ten draugu, tai jie, atvaziuodami i Lietuva, ka nors atveza. Prasyt neprasau, nesinori zmoniu trukdyt, bet kai kurios drauges ir pacios "paciuozusios" del vaikisku rubu, zino mano skoni ir ka nors nuperka. biggrin.gif O dar su draugem ir giminaitem keiciames isaugtais vaiku rubais. Tai tarp ju tokiu sedevru pasitaiko! Ne visada ir klausiu, is kur gavo. Buna, sako, kad jau trecio vaiko nesiotas, o atrodo kaip naujas. Kokybe daug reiskia! O jei man grazi kokia maikyte is "Rimi" (kaip tik neseniai viena nupirkau), tai paimu ja uz tuos kelis litus (ypac per nuolaidas kainos geros) ir del kokybes nesuku galvos: kai nusiskalbia, tai atidedu uogu valgymui vasara, paskui ismetu.
Su batais labai paprasta: arba Lietuvoj perku "See Kai Run", arba is JAV parsisiunciu "Pediped" (jie siuncia ir i Lietuva). Abi firmos amerikieciu, man amerikietiski tiek batai, tiek rubai kur kas grazesni uz europietiskus. Ypac europieciu batai baisus. Galvojau, kad cia tik su lenkiskais ir vokiskais beda. Girdejau, kad "Oze" atidaryta nauja parduotuve vaikiskos avalynes. "Vincent", jei neklystu. Svediski batai ten. Nulekiau pasiziuret. Ir ka? Fuflo, atsiprasant. Ir nelabai grazu (tik botai ju faini), ir kokybe man pasitikejimo nekelia - toks vaizdas, kad padas su paciu batu suklijuotas silpnai, visur ten klijais aptepliota. Bet, tikrai, kai atradau "Pediped" ir "See Kai Run", tai dingo visos problemos. Labai gaila, kad "See Kai Run''gamina tik iki 25 dydzio, mums jau tuoj bus mazi . sad.gif Uztat "Pediped" - iki 28 ar tai 29. Tik, aisku, jie ir taip brangesni, ir dar su siuntimu, tai jau gaunasi kaina didesne uz "SKR". Nu bet ka daryt? smile.gif Oi, prisnekejau. lotuliukas.gif
Atsakyti
rasti Guess komplekta uz 7$ man tolygu sniegui vasara:)))
Kaboosia suzinojau tik SM forume (kazkurioj kitoj temoj), tai susinervavus, kad labai stringa parduotuves paieska ir tenka stipriai padirbti klavetura, o ir nuotraukos nepasirode labai kokybiskos, tai kai supykus isdejau ka galvoju apie ta parduotuve, greiciausia uzrustinau jos savininkus:( Bet tikiuosi, kad jie tai prieme kaip konstruktyvia kritika ir pagal tai, kokias argumentais ji mane "auklejo", galiu jai parasyti 10:matosi, kad asmenys turi gera poziuri ir tik laiko klausimas, kada tuos brandus ispopuliarins.

Batai batai.......bandysiu lyst i tuos tinklapius, kur parodet.
Kai noriu pasismagint (prisipazinsiu, kad net kelieta kartu esu net ir pirkus uz ta kaina:(, einu i www.yoox.com. Nu ten man MOMINO batai berniukams- nerealus.Bet kaina irgi pagerinta (50-60euru).Ir siaip batu geru yra: svarbiausia kad BE JOKIU TARPININKIU galima tiesiai uzsisakyti ir atveza NEMOKAMAI! ir grazinti nemokamai galima- mano drauge isbande asmeniskai!

Smagu, kad pasidalinat patirtim- juk laika, sutaupyta googlinant galima praleist su vaikais:)))
Atsakyti
QUOTE(ruoniniene @ 2010 06 15, 16:51)
arba is JAV parsisiunciu "Pediped" (jie siuncia ir i Lietuva). Abi firmos amerikieciu, man amerikietiski tiek batai, tiek rubai kur kas grazesni uz europietiskus. Ypac europieciu batai baisus.

( Uztat "Pediped" - iki 28 ar tai 29. Tik, aisku, jie ir taip brangesni, ir dar su siuntimu, tai jau gaunasi kaina didesne uz "SKR". Nu bet ka daryt? smile.gif Oi, prisnekejau.  lotuliukas.gif

O kaip su muitine ?
Daug reikia primoket?
Atsakyti
Gal čia ne visai į temą, nes GAP nėra kažkuo išskirtiniai, bet labai jau noriu pasiguost:)

Vakar gavau siuntinį iš JAV: pirkau 4 daiktus (2 megztukus, batelius ir skrybele)
Uniform cardigan modern red XS 24.50
Ballet espadrilles neptune 11 27.00
Floppy printed hat neptune S/M 15.00
Twisted two-button cardigan blue galaxy 5 YRS 19.99
Summary of Charges
Order Subtotal: 86.49
Shipping & Handling: 7.00
Tax: 5.84
Order Total: 99.33

saskaitos:
Suma, 119,26 $ (cia uz tarpinikavima ir atsiuntima)
kursas (SEB) 2,8992
litais 345,00
tai kepurė iš stipriai per maža (atidaviau), batuku tikrai buciau nepirkus (gal koki karta ir uzsides dukra), medztukai pateisno lūkesčius, bet padalinus sumą iš 2DAIKTŲ, vienas megztukas kainavo...172,5lt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kazkoks kosmaras!!!!!! verysad.gif

Atsakyti
QUOTE(addicted @ 2010 06 21, 09:03)
O kaip su muitine ?
Daug reikia primoket?

Geda, bet nebepamenu. Pernai vasara pirktos "Pediped" "Originals" basutes su siuntimu ir muitu kainavo 117 Lt. Kazkodel pamenu ta kaina. biggrin.gif Tiesa, siemet ju batai kiek pabrango, bet vis tiek simta kartu pigiau negu kokie pobaisiai "Ecco".

QUOTE(KasVasa @ 2010 06 15, 18:04)
rasti Guess komplekta uz 7$ man tolygu sniegui vasara:)))

Nu va, Amerikoj sninga! biggrin.gif:D:D

QUOTE(KasVasa @ 2010 06 22, 17:08)
Gal čia ne visai į temą, nes GAP nėra kažkuo išskirtiniai, bet labai jau noriu pasiguost:)

Vakar gavau siuntinį iš JAV: pirkau 4 daiktus (2 megztukus, batelius ir skrybele)
Uniform cardigan modern red XS 24.50
  Ballet espadrilles neptune 11 27.00
Floppy printed hat neptune  S/M 15.00
  Twisted two-button cardigan blue galaxy 5 YRS  19.99
  Summary of Charges
Order Subtotal: 86.49
Shipping & Handling: 7.00
Tax: 5.84
Order Total: 99.33

saskaitos: 
Suma, 119,26 $ (cia uz tarpinikavima ir atsiuntima)
kursas (SEB)  2,8992
  litais 345,00
tai kepurė iš stipriai per maža (atidaviau), batuku tikrai buciau nepirkus (gal koki karta ir uzsides dukra), medztukai pateisno lūkesčius, bet padalinus sumą iš 2DAIKTŲ, vienas megztukas kainavo...172,5lt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kazkoks kosmaras!!!!!! verysad.gif

Uzjauciu! Galima tik pasisypsoti, kad GAP gavosi isskirtiniai, bent jau pagal kaina (juokas pro asaras). O kokia istorija su batukais?
Atsakyti
Norejau is GAP tinklapio atsiust nuoroda,bet ju jau prekyboje nera:)
Jie tokios graziai melynos spalvos, tik blogai tai, kad medziagyte baigiasi guma, tai tikimybe, kad nuspaus mano merginai kojas- didele.O ir padas... nu toks kaip Zaroj buna (toks, kokiu paprastai neperku:)

Skrybele tai gerai atrodo: tik kai ja uzsidei, vaizdas nekoks...ir jos nuorodos atsiust negaliu, nes irgi ispirkta:)

Vakar buvau ilindus i Ralph Lauren tinklapi, ten irgi jau prasidejusiso nuolaidos, tai galiu konstatuoi, kad lyginant su GAP, ten tikrai nestipriai brangiau:
pvz. sortai mergaitei:

http://www.gap.com/b...;scid=740286002 kaina 19.99$

o panasus sortai is RL :
http://www.ralphlaur...rentPage=family kaina 29.99$

taigi skirtumas tik 10$, tai as tikrai juos sumokeciau, nes skirtumas kokybes tai net nuotraukoje matosi!

ir daugeliu atveju, galiu pastebeti, kad norint rengtis išskirtiniais drabužiais tai nera taip jau ir stipriai brangiau....
Atsakyti
QUOTE(KasVasa @ 2010 06 23, 11:36)
Vakar buvau ilindus i Ralph Lauren tinklapi, ten irgi jau prasidejusiso nuolaidos, tai galiu konstatuoi, kad lyginant su GAP, ten tikrai nestipriai brangiau:
pvz. sortai mergaitei:

http://www.gap.com/b...;scid=740286002 kaina 19.99$

o panasus sortai is RL :
http://www.ralphlaur...rentPage=family kaina 29.99$
taigi skirtumas tik 10$, tai as tikrai juos sumokeciau, nes skirtumas kokybes tai net nuotraukoje matosi!

ir daugeliu atveju, galiu pastebeti, kad norint rengtis išskirtiniais drabužiais tai nera taip jau ir stipriai brangiau....

Jooo, tie RL sortai tai superiniai! Bet as nesu tokia maniake, kad pirkciau rubus, kai ir taip spinta pilna. Tai siuo atveju galiu tik asara nubraukt, kad siai vasarai sortu jau turim apsciai. biggrin.gif
O norint isskirtinai rengtis reikia dazniausiai tik gero skonio, fantazijos, drasos ir kartais idet siek tiek darbo
Atsakyti