Vaikisku Tommy Hilfiger drabuzeliu yra PC ,,Mandarinas'' vienoje isparduotuveje, kurioje prekiaujama TH drabuziais. Dydziai nuo 3 metu. Kainos pusetinos.
Is Jusu paminetu man niekas nepasirode isskirtiniai, isskyrus Pampolina. Kiti kad ir vadinasi dizaineriu rubai, bet man niekuo neypatingi (mano asmenine nuomone). O vat Pampolinos tai labai amerikietiskas stiliukas. JAV gal jis irgi nebutu isskirtinis, bet Lietuvoje tokiu rubu tikrai pasigendu. Na, dar Protest kai kurie rubeliai i ta puse. Aciu uz idejas. Kuo daugiau pavadinimu mes cia viena kitai prisakom, tuo daugiau galima pasiknaisiot internete, pasiziurinet. Dekui!
Beje glamour,trendy vieni graziausiu ir madingiausiu vaikisku rubu Geox parduotuveje rasit.Tiek mergaites,tiek berniukus pagal paskutini mados klyksma aprengsit. Kainos labai aukstos,kaip pvz.Tommy Hilfigerio. Labai puosnus rubai
Geox drabuziu net neieskokit internete nerasit Gaila,kad nera jokiu reklamu ar online parduotuve. Buna tik Geox didziosiose parduotuvese pirkt. Garantuoju,iesit ir nesinores iseit is tos parduotuves
Mes drabuzelius perkam Lietuvoje, nors kartais, kai isvaziuoja tevelis i uzsienio komandiruotes parveze is tos pacios vokietijos labai graziu rubeliu O siaip lietuvoje mums labiausiai patinka Vaiku mieste prekintis. Ten gan daznai buna naujos kolekcijos, kurios buna labai spalvingos. Kaip tik siandien prasidejo Kudikiu drabuzeliu savaite babycity ir vaiku miesto parduotuvese, nubekit, ivertinkit
Mes drabuzelius perkam Lietuvoje, nors kartais, kai isvaziuoja tevelis i uzsienio komandiruotes parveze is tos pacios vokietijos labai graziu rubeliu O siaip lietuvoje mums labiausiai patinka Vaiku mieste prekintis. Ten gan daznai buna naujos kolekcijos, kurios buna labai spalvingos.
Kaip tik siandien prasidejo Kudikiu drabuzeliu savaite babycity ir vaiku miesto parduotuvese, nubekit, ivertinkit
Mes drabuzelius perkam Lietuvoje, nors kartais, kai isvaziuoja tevelis i uzsienio komandiruotes parveze is tos pacios vokietijos labai graziu rubeliu O siaip lietuvoje mums labiausiai patinka Vaiku mieste prekintis. Ten gan daznai buna naujos kolekcijos, kurios buna labai spalvingos.
Kaip tik siandien prasidejo Kudikiu drabuzeliu savaite babycity ir vaiku miesto parduotuvese, nubekit, ivertinkit