Įkraunama...
Įkraunama...

Išskirtiniai drabužėliai (nemasovkė - ne Lindex..)

QUOTE(olande @ 2010 03 25, 17:36)
Vaikisku Tommy Hilfiger drabuzeliu yra PC ,,Mandarinas'' vienoje isparduotuveje, kurioje prekiaujama TH drabuziais. Dydziai nuo 3 metu. Kainos pusetinos.

O Jus man papasakokit, kuo TH tokie ypatingi?
Atsakyti
QUOTE(ruoniniene @ 2010 03 25, 18:07)
O Jus man papasakokit, kuo TH tokie ypatingi?

kaina lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš jau seniai apverkiau bankrutavusią Pepe Jeans parduotuvę, jos vaikišką skyrelį verysad.gif Ten buvo tiek daug grožio ir "nemasovkės". sad.gif
Atsakyti
Nusiperkam Pampolinos,PJE,Catimini,Cakewalk,Protest drabuzius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo addicted: 26 kovo 2010 - 10:38
Kur perkate?
Atsakyti
Vokietijoje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(addicted @ 2010 03 26, 11:31)
Nusiperkam Pampolinos,PJE,Catimini,Cakewalk,Protest drabuzius.

Is Jusu paminetu man niekas nepasirode isskirtiniai, isskyrus Pampolina. Kiti kad ir vadinasi dizaineriu rubai, bet man niekuo neypatingi (mano asmenine nuomone). O vat Pampolinos tai labai amerikietiskas stiliukas. JAV gal jis irgi nebutu isskirtinis, bet Lietuvoje tokiu rubu tikrai pasigendu. Na, dar Protest kai kurie rubeliai i ta puse. Aciu uz idejas. wink.gif Kuo daugiau pavadinimu mes cia viena kitai prisakom, tuo daugiau galima pasiknaisiot internete, pasiziurinet. Dekui! 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ruoniniene: 26 kovo 2010 - 13:23
Cia Vokietijos populiariausios firmos butikuose smile.gif
Pampolina beje vokieciu firma ax.gif

Protest galima beveik visose sporto prekiu parduotuvese
rast.
Pamirsau,dar labai idomu rubu vaikams Chiemsee turi smile.gif
Atsakyti
Beje glamour,trendy vieni graziausiu ir madingiausiu vaikisku
rubu Geox parduotuveje rasit.Tiek mergaites,tiek berniukus pagal
paskutini mados klyksma aprengsit.
Kainos labai aukstos,kaip pvz.Tommy Hilfigerio.
Labai puosnus rubai smile.gif

Geox drabuziu net neieskokit internete nerasit ax.gif Gaila,kad nera jokiu reklamu
ar online parduotuve.
Buna tik Geox didziosiose parduotuvese pirkt.
Garantuoju,iesit ir nesinores iseit is tos parduotuves biggrin.gif
Atsakyti
Mes drabuzelius perkam Lietuvoje, nors kartais, kai isvaziuoja tevelis i uzsienio komandiruotes parveze is tos pacios vokietijos labai graziu rubeliu smile.gif O siaip lietuvoje mums labiausiai patinka Vaiku mieste prekintis. Ten gan daznai buna naujos kolekcijos, kurios buna labai spalvingos.
Kaip tik siandien prasidejo Kudikiu drabuzeliu savaite babycity ir vaiku miesto parduotuvese, nubekit, ivertinkit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(giedruteliux @ 2010 04 09, 18:33)
Mes drabuzelius perkam Lietuvoje, nors kartais, kai isvaziuoja tevelis i uzsienio komandiruotes parveze is tos pacios vokietijos labai graziu rubeliu smile.gif O siaip lietuvoje mums labiausiai patinka Vaiku mieste prekintis. Ten gan daznai buna naujos kolekcijos, kurios buna labai spalvingos.
Kaip tik siandien prasidejo Kudikiu drabuzeliu savaite babycity ir vaiku miesto parduotuvese, nubekit, ivertinkit smile.gif

kad paprasti rubeliai siose parduotuvese, net tas pats lindexas gerokai lenkia juos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(giedruteliux @ 2010 04 09, 18:33)

man tai visi vaiku miesto rubai tai tiesiog tragiski unsure.gif
Atsakyti