Įkraunama...
Įkraunama...

Išskirtiniai drabužėliai (nemasovkė - ne Lindex..)

QUOTE(gresa @ 2010 03 17, 16:53)

o savo nuotraukom norejau parodyt, kad ir masofkes kartais graziai ziurisi  biggrin.gif

teisingai mirksiukas.gif svarbu graziai suderinti rubeliai drinks_cheers.gif o kartais kaip jus sakot, ta masovke buna daug grazesne ir kokybiskesne,nei nemasovke. lotuliukas.gif as gavau siunta burbery vaikiukui iki 3 men., galiu pasakyti labai kokybiski, bet grozio isskirtinio ner. schmoll.gif
grazi jusu panelyte wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ruoniniene @ 2010 02 07, 17:17)
Mes labai megstam "Me Too" ir "Kaboosia". Perkam internetu, bet is lietuviskos e-parduotuves. "Me Too" labai spalvingi, vaikiski (bet nebanalus), toj e-parduotuvej labai pigiai kainuoja (nors uzsieny maciau, kad ju kainos ne tokios jau mazos). "Kaboosia" rimti, klasikiniai, bet nenuobodus. Kainuoja brangiau uz "Me Too", bet tiek pat, kiek ir uzsieny kainuoja "Kaboosia". Tai darau isvada, kad tikrai nepermokam. Tiek vieni, tiek kiti labai kokybiski. Ir dar kas man svarbu - vaikas neatrodo taip pat kaip visi kiti vaikai darzely ar kieme. Tarsi ir nera tie rubai kokie nors ekscentriski, kepures su zuikiu ausim ar bebrai vietoj kapisonu lotuliukas.gif , bet vat matosi, kad kazkaip kitaip tas vaikas atrodo. thumbup.gif

imeskit intern nuorodas i siu rubeliu psl 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gresa @ 2010 03 17, 14:38)
oj jau isivaizduoju kokia grazia patalyne turit wink.gif as labai gailiuos del saviskes feretti, bet sako nesciom atkleidziama, kad nusipirkau tai nusipirkau, bent jau man spalvos ir piesinukai nepatinka, bet ka jau dabar padarysi  biggrin.gif
isivaizduoju jau rudai aprengta vaika  wub.gif  man dar labai labai pilka spalva patinka  ax.gif i ax.gif metu foto mano pana kaip menesio laiko madas demonstravo, viskas lindex, bet tas juodas bodis visiem pasipiktinima ir nuostaba kele  biggrin.gif kojines ne i tema, bet ku padarysi  lotuliukas.gif  kelnes irgi mumiu, turejom toki pati sukomplektavus ale derinuka  biggrin.gif

labai grazi tavo panelyte wub.gif
man Lindex rubeliai siuo metu patys paciausi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(evutukas @ 2010 03 18, 23:56)
imeskit intern nuorodas i siu rubeliu psl 4u.gif

Lietuvoje mes perkam is http://opapa.net/
Originalus gamintoju puslapiai: http://www.metoo.dk/ ir http://kaboosia.com/
Tik man kazkaip naujausia Me Too kolekcija kazkokia... neidomi, nuobodi... Senesnes grazesnes!
Atsakyti
opapa psl. paprasti eiliniai maximiniai rubeliai,nelabai suprantu kur cia iskirtinumas g.gif meetoo tikrai nuobodi, o ir kaboosia-nesuintrigavo. schmoll.gif del kokybes nesiginciju mirksiukas.gif
Atsakyti
Man maximinius labiau primena ED arba Nexto, o Mee to tai bent spalvynas idomesnis. Cia uzsimine apie skandinaviska rengimo stiliu, tai butent ,,skandinaviski'' rubeliai pasizymi daugiau ryskiais spalvu deriniais,o ne aplikaciju skaiciumi mirksiukas.gif, o Kaboosia daugiau dekoruota subtiliom detalem ir naturaliu spalvu.Man labai patinka www.ralphlauren.com drabuziai arba tommy hilfiger. Tik jie super brangus, todel kas megsta skoningai, konservatyviai ir ne taip brangiai rengti savo atzalas, Kaboosia butu kaip alternatyva.
Atsakyti
QUOTE(kinrozyte @ 2010 03 20, 14:01)
opapa psl. paprasti eiliniai maximiniai rubeliai,nelabai suprantu kur cia iskirtinumas g.gif meetoo tikrai nuobodi, o ir kaboosia-nesuintrigavo. schmoll.gif del kokybes nesiginciju mirksiukas.gif

smile.gif Ne tai ne. 4u.gif
Man ir Maximoj kartais buna graziu rubeliu (neisskirtiniu, siaip graziu), tai esu susigundzius nupirkt. Kokybe atsiprasant... schmoll.gif Su Kaboosia ar tais paciais Me Too, kaip sakoma, greta nestovejo. Na, o del grozio tai tikrai kiekvienas turim savo gerbtina nuomone.
Atsakyti
QUOTE(ruoniniene @ 2010 03 20, 17:04)
smile.gif Ne tai ne. 4u.gif
Man ir Maximoj kartais buna graziu rubeliu (neisskirtiniu, siaip graziu), tai esu susigundzius nupirkt. Kokybe atsiprasant... schmoll.gif  Su Kaboosia ar tais paciais Me Too, kaip sakoma, greta nestovejo. Na, o del grozio tai tikrai kiekvienas turim savo gerbtina nuomone.

visiskai sutinku del nuomones drinks_cheers.gif kadangi temute isskirtiniai rubeliai-tai laukiam daugiau nuorodu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kinrozyte @ 2010 03 21, 14:09)
visiskai sutinku del nuomones drinks_cheers.gif  kadangi temute isskirtiniai rubeliai-tai laukiam daugiau nuorodu mirksiukas.gif

Va, dar tokio stiliaus Lietuvoj pasigendu: http://www.servanebarraudesigns.com/ Kad butu margumynas, bet neatrodytu pigiai.
Atsakyti
QUOTE(ruoniniene @ 2010 03 21, 15:42)
Va, dar tokio stiliaus Lietuvoj pasigendu: http://www.servanebarraudesigns.com/ Kad butu margumynas, bet neatrodytu pigiai.

labai faini drabuzeliai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kinrozyte @ 2010 03 21, 18:14)
labai faini drabuzeliai thumbup.gif

Ne tas zodis! Man tai dar visuomet truputi pavydisi siltesniu krastu gyventojam. Nes, kaip beziureciau, mano manymu, vasariniai ar pavasariniai/rudeniniai rubai yra simta kartu fainesni negu zieminiai. Kad ir kaip besuk, nu nebus striuke ar tikrai silti batai vaikui kazkokie itin stilingi. Kad ir cia: sukneles kokios!
Atsakyti
Vaikisku Tommy Hilfiger drabuzeliu yra PC ,,Mandarinas'' vienoje isparduotuveje, kurioje prekiaujama TH drabuziais. Dydziai nuo 3 metu. Kainos pusetinos.
Atsakyti