Įkraunama...
Įkraunama...

Išskirtiniai drabužėliai (nemasovkė - ne Lindex..)

kainos panasios, tikrai ne ka pigiau, bent kiek as buvau radus ax.gif o kas liecia isskirtinius rubukus, tai happeak turi tokiu neblogu tikrai, bet aisku kainos tokios nera labai mielos, bet grazu kaip bebutu... smile.gif gaila happeak mazas pasirinkimas shampoodle rubuku, vis laukiu gal uzsives ax.gif
http://www.shampoodle.com/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gresa: 16 kovo 2010 - 22:55
QUOTE(gresa @ 2010 03 16, 23:55)
kainos panasios, tikrai ne ka pigiau, bent kiek as buvau radus  ax.gif o kas liecia isskirtinius rubukus, tai happeak turi tokiu neblogu tikrai, bet aisku kainos tokios nera labai mielos, bet grazu kaip bebutu... smile.gif gaila happeak mazas pasirinkimas shampoodle rubuku, vis laukiu gal uzsives  ax.gif
http://www.shampoodle.com/

Aciu uz nuoroda, pasiziurinejau saita. Na, pasirodo, man tikrai ten ne viskas grazu. Bet del treningu tai seiles tista, negaliu! thumbup.gif Ir dar tos aladino kelnes. Suaugusiem kazkaip jau iprasta, bet vaikam LT nemaciau. Fainutes.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ruoniniene: 16 kovo 2010 - 23:13
QUOTE(ruoniniene @ 2010 03 16, 23:07)
Aciu uz nuoroda, pasiziurinejau saita. Na, pasirodo, man tikrai ten ne viskas grazu. Bet del treningu tai seiles tista, negaliu! thumbup.gif Ir dar tos aladino kelnes. Suaugusiem kazkaip jau iprasta, bet vaikam LT nemaciau. Fainutes.

tai taip taip ir man ne viskas grazu, pvz 2010 kolekcijos gyvates odos rubeliai nepatinka, striukes ar ten dzemperiukai blizgios medziagos irgi nepatinka, bet dauguma patinka , ypac treniguciai, aladino kelnes, na aisku tos paprastos maikutes kazi ar vertos tokiu pinigu, bet grazu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gresa @ 2010 03 16, 22:25)

Labai panasus kelnius UCB pirkau ziema, dukrai labai patiko, sako, kad patogios biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gresa @ 2010 03 17, 00:36)
tai taip taip ir man ne viskas grazu, pvz 2010 kolekcijos gyvates odos rubeliai nepatinka, striukes ar ten dzemperiukai blizgios medziagos irgi nepatinka, bet dauguma patinka  , ypac treniguciai, aladino kelnes, na aisku tos paprastos maikutes kazi ar vertos tokiu pinigu, bet grazu  ax.gif

Tai musu skoniai labai sutampa. drinks_cheers.gif
Jo, maikyciu kainas vakar litais pasiverciau, tai... tikrai nemokeciau tiek. O vat apie treningus ir kelnes, kad ir brangu, pasvarstyciau.
Papildyta:
QUOTE(olgunia_2006 @ 2010 03 17, 12:09)
Labai panasus kelnius UCB pirkau ziema, dukrai labai patiko, sako, kad patogios biggrin.gif

Gal kokia nuorodele? 4u.gif Kiek kainavo?
Atsakyti
QUOTE(ruoniniene @ 2010 03 17, 12:20)

Gal kokia nuorodele? 4u.gif Kiek kainavo?

nuorodos, deja, nebus, nes pirkau pardej Vilniuje, kainavo apie 80 lt, gal dar neispirko Oze, nes nelabai populiarios pas mus tokio tipo kelnes, kaip ir ale Aladino dzinsai, (irgi nupirkau) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ruoniniene @ 2010 03 17, 11:20)
Tai musu skoniai labai sutampa. drinks_cheers.gif
Jo, maikyciu kainas vakar litais pasiverciau, tai... tikrai nemokeciau tiek. O vat apie treningus ir kelnes, kad ir brangu, pasvarstyciau.

maniske tai dar labai maziuke, todel neskubu pirkt treniguciu, kai net nestovi tai ir jo grozio nesimato viso aladino kelniu, bet jau vasarai noreciau ka nors itaisyt tokio... siaip turiu lindexe nupirkus baltas aladino kelnes, nu fainos labai smile.gif
o kas liecia mano skoni, tai dauguma net nosis suraukia kaip as toki maza vaika migdau su juoda pizama, arba dedu rudus trenigus, o ne rozines kvarbatkes lotuliukas.gif aisku visokiu spalvu rubu turim, neissizadu ir tu roziniu, jei tik skoningas atspalvis ir siaip rubelis grazus ax.gif nors turim ir nike prenigucius labai labai ryskiai ruzavus, nu nepirkciau pati tokiu ne uz ka , bet senelis parveze, tai nesiojam karts nuo karto irnesakyk.gif ir visi giria labai biggrin.gif

QUOTE(olgunia_2006 @ 2010 03 17, 11:23)
nuorodos, deja, nebus, nes pirkau pardej Vilniuje, kainavo apie 80 lt, gal dar neispirko Oze, nes nelabai populiarios pas mus tokio tipo kelnes, kaip ir ale Aladino dzinsai, (irgi nupirkau)  smile.gif

pas mus siauliuose irgi yra ucb bet as kazkodel nesusigundziau dar ju rubeliais, mat permeciau akim is tolo, pirma paklausiau pardavejos apie dydzius, tai mum dar toli grazu buvo, o jau dabar 74 nesiojam, lyg nuo tokio ten prasideda, reikes pasizvalgyt, labai jau cia viliojanciai skamba jusiskiai pirkiniai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(olgunia_2006 @ 2010 03 17, 12:23)
nuorodos, deja, nebus, nes pirkau pardej Vilniuje, kainavo apie 80 lt, gal dar neispirko Oze, nes nelabai populiarios pas mus tokio tipo kelnes, kaip ir ale Aladino dzinsai, (irgi nupirkau)  smile.gif

Aciu, reikes pasiziuret. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(gresa @ 2010 03 17, 13:13)
maniske tai dar labai maziuke, todel neskubu pirkt treniguciu, kai net nestovi tai ir jo grozio nesimato viso aladino kelniu, bet jau vasarai noreciau ka nors itaisyt tokio... siaip turiu lindexe nupirkus baltas aladino kelnes, nu fainos labai smile.gif
o kas liecia mano skoni, tai dauguma net nosis suraukia kaip as toki maza vaika migdau su juoda pizama, arba dedu rudus trenigus, o ne rozines kvarbatkes  lotuliukas.gif  aisku visokiu spalvu rubu turim, neissizadu ir tu roziniu, jei tik skoningas atspalvis ir siaip rubelis grazus  ax.gif  nors turim ir nike prenigucius labai labai ryskiai ruzavus, nu nepirkciau pati tokiu ne uz ka , bet senelis parveze, tai nesiojam karts nuo karto irnesakyk.gif ir visi giria labai  biggrin.gif

Turim ir mes visokiu ir su gelytem, ir ruzavu (derinys ruzava + ruda tai mas isvis grazus), bet siaip as irgi megstu visokius neprikvakrliotus rubus. Kad nesviestu vaikas oranzine + salotine ir dar su kvietkais. lotuliukas.gif O Jusu juoda pizama tai man primine istorija, kaip as prasiau mamos pasiut mano vaikui patalyne. Buvo pas mus namie audinys tamsiai tamsiai melynas su tokiom nedidelem gelytem. Audinys dar is tarybiniu laiku, bet toks netarybinio stiliaus. Tai mama ir pries siuvant, ir jau siudama visa laika aimanavo, kaip cia vaikas tokioj tamsioj pagrabinej patalynej miegos. O kai galu gale pasiuvo, tai ir paciai grazu pasidare. lotuliukas.gif Maniskei jau du metai ant nosies, tai ta patalyne nebeatrodo kazkokia itin isskirtine, bet naujagimis joje atrode, mano manymu, suuuuper.
gresa, as kazkada buvau sutikus svedu seimynele, kuriu puses metu mergytes visi rubai iki pat kojiniu buvo rudi, buteliukas rudas, ciulptukas rudas. Taip stiliovai atrode! Turbut ir Jum patiktu. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ruoniniene @ 2010 03 17, 14:31)
Turbut ir Jum patiktu. mirksiukas.gif

oj jau isivaizduoju kokia grazia patalyne turit wink.gif as labai gailiuos del saviskes feretti, bet sako nesciom atkleidziama, kad nusipirkau tai nusipirkau, bent jau man spalvos ir piesinukai nepatinka, bet ka jau dabar padarysi biggrin.gif
isivaizduoju jau rudai aprengta vaika wub.gif man dar labai labai pilka spalva patinka ax.gif i ax.gif metu foto mano pana kaip menesio laiko madas demonstravo, viskas lindex, bet tas juodas bodis visiem pasipiktinima ir nuostaba kele biggrin.gif kojines ne i tema, bet ku padarysi lotuliukas.gif kelnes irgi mumiu, turejom toki pati sukomplektavus ale derinuka biggrin.gif

user posted image

cia ne i tema, bet dar kelios foto ir abi lindex rubai lotuliukas.gif
user posted image
ir musu ale nemegstama rozine biggrin.gif
user posted image
cia jau zara, beje pirkta sm'e tiek dzinsai, tiek marskinukai, labai pigiai ax.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gresa: 17 kovo 2010 - 14:42
QUOTE(gresa @ 2010 03 17, 15:38)
oj jau isivaizduoju kokia grazia patalyne turit wink.gif as labai gailiuos del saviskes feretti, bet sako nesciom atkleidziama, kad nusipirkau tai nusipirkau, bent jau man spalvos ir piesinukai nepatinka, bet ka jau dabar padarysi  biggrin.gif
isivaizduoju jau rudai aprengta vaika  wub.gif  man dar labai labai pilka spalva patinka  ax.gif i ax.gif metu foto mano pana kaip menesio laiko madas demonstravo, viskas lindex, bet tas juodas bodis visiem pasipiktinima ir nuostaba kele  biggrin.gif kojines ne i tema, bet ku padarysi  lotuliukas.gif  kelnes irgi mumiu, turejom toki pati sukomplektavus ale derinuka  biggrin.gif

Graziai Jus rengiates. Taip a-la skandinaviskai. Tik nesuprantu, KAS gali kelti pasipiktinima. Nors, as ir pati su tuo susiduriau. Pernai buvom JAV kaip tik per Halloween'a. Tai as nupirkau saviskei (beje, toj paprastoj Children's Place) juoda maikute su baltais sonkauliais ir kaulais ant rankoviu. Ta balta spalva tamsoj sviecia. Zodziu, matosi toks griauciukas. Nu ir ten ne kostiumas karnavalinis, paprasta trikotazine maike ilgom rankovem. Tai esu is keliu zmoniu girdejus, kad labai faina, o kiti tai akis ispucia, galvom pakraipo...
Atsakyti
QUOTE(ruoniniene @ 2010 03 17, 14:47)
Graziai Jus rengiates. Taip a-la skandinaviskai. Tik nesuprantu, KAS gali kelti pasipiktinima. Nors, as ir pati su tuo susiduriau. Pernai buvom JAV kaip tik per Halloween'a. Tai as nupirkau saviskei (beje, toj paprastoj Children's Place) juoda maikute su baltais sonkauliais ir kaulais ant rankoviu. Ta balta spalva tamsoj sviecia. Zodziu, matosi toks griauciukas. Nu ir ten ne kostiumas karnavalinis, paprasta trikotazine maike ilgom rankovem. Tai esu is keliu zmoniu girdejus, kad labai faina, o kiti tai akis ispucia, galvom pakraipo...

del to,kad juoda wink.gif visiem nepatinka, kad vaikam rengiami juodi rubai... ax.gif
o savo nuotraukom norejau parodyt, kad ir masofkes kartais graziai ziurisi biggrin.gif
nezinau net kaip atrodo skandinaviskas stilius, nors turi dukra seneli norvega, bet kazkaip neisigilinau i ju rubu stiliu smile.gif jei teks vasara nuvaziuot, butinai apziuresiu kaip ten vaikai rengiami biggrin.gif beje, kiek sulaukiau norvegisku lauktuviu - rubu, tai viena pizamuka labai nesiojom, aj dar gavom DEVOLD apatiniu merinosu rubeliu, tai jais patenkinta, gavom ir viena suknele kurios net nedejau blush2.gif visko ten yra kaip matau is dovanu,bet idomu butu paziuret kaip gyvai vaikai rengiami ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gresa @ 2010 03 17, 15:53)
del to,kad juoda wink.gif visiem nepatinka, kad vaikam rengiami juodi rubai...  ax.gif
o savo nuotraukom norejau parodyt, kad ir masofkes kartais graziai ziurisi  biggrin.gif
nezinau net kaip atrodo skandinaviskas stilius, nors turi dukra seneli norvega, bet kazkaip neisigilinau i ju rubu stiliu smile.gif jei teks vasara nuvaziuot, butinai apziuresiu kaip ten vaikai rengiami biggrin.gif beje, kiek sulaukiau norvegisku lauktuviu - rubu, tai viena pizamuka labai nesiojom, aj dar gavom DEVOLD apatiniu merinosu rubeliu, tai jais patenkinta, gavom ir viena suknele kurios net nedejau  blush2.gif  visko ten yra kaip matau is dovanu,bet idomu butu paziuret kaip gyvai vaikai rengiami  ax.gif

Tikrai nemanau, kad ten visi vaikai stilingai aprengti. smile.gif Pati nesubuvus Skandinavijoj. Bet kiek ziurinejau ju e-shopu ar siaip vaiku rubu gamintoju, tai tikrai faini. O kai nuvaziuosit, tai paskui papasakokit. smile.gif
Kas del masovkes, tai labai svarbu ne kas pagamino, o kaip tuos rubus suderinsi. As sakau, man Lindex siaip labai grazu, bet ju tikrai daug paskui vaiksto. Nezinau, kaip Siauliuose, bet Vilniuj, ypac vasara, yra teke matyt vaiku su tokiais pat rubais kaip ir mes turim (laimei, tuo metu kitka vilkejom lotuliukas.gif ).
Atsakyti