Įkraunama...
Įkraunama...

Išskirtiniai drabužėliai (nemasovkė - ne Lindex..)

QUOTE(erikiuxxx @ 2010 03 09, 15:39)
yra,tik reikia uztaikyt
ten prekes negui,
vaikisku dydziai buna ispirkti
rubai ten tokie patys,kaip Opapa.net, tik kainytes geresnes  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif

Turit galvoj, kad buna ir paciu naujausiu kolekciju prekiu?!
Kas yra "negas"?
Atsakyti
QUOTE(ruoniniene @ 2010 03 09, 16:26)
Turit galvoj, kad buna ir paciu naujausiu kolekciju prekiu?!
Kas yra "negas"?

neguli norejau parasyti biggrin.gif
nu ir nesena kolekcija
o opapa.net irgi nepasakyciau,kad naujausia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2010 03 09, 17:55)
neguli norejau parasyti biggrin.gif
nu ir nesena kolekcija
o opapa.net irgi nepasakyciau,kad naujausia  mirksiukas.gif

Nesuprantu, kam Jus taip snekat? Ar Jum kazkuo butent ta opapa.net neitinka? Mane toks azartas pagavo, kad as pasiziurejau Tinkos saita. Ten Kaboosia prie brandu neparasyta. Kadangi azartas vis dar buvo didelis, paskambinau jiem. Patikino, kad tokiu rubu neturi. g.gif Na o opapa.net del Me Too tai tikrai nezinau, bet Kaboosios pas juos beveik naujausia kolekcija. Na, ji 2009 rudens-2010 ziemos (galima pasitikrint pagal gamintojo saita). Taip, Europoj Kaboosia jau paleido pavasario-vasaros kolekcija, bet tai Lietuvoj ta vasara dar net nekvepia, todel as matau tame logikos. Be to, opapa.net Kaboosios saite nurodoma kaip vienintelis ju atstovas Lietuvoje. Tai negi koki slamsta pardavinetu?
O siaip tai baikim jau, nes cia mamytes, kaip suprantu, norejo suzinot "nemasoviniu" Lietuvoje brandu, o ne paskaityt ginca apie dvi konkrecias parduotuves. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ruoniniene @ 2010 03 09, 17:08)
Nesuprantu, kam Jus taip snekat? Ar Jum kazkuo butent ta opapa.net neitinka? Mane toks azartas pagavo, kad as pasiziurejau Tinkos saita. Ten Kaboosia prie brandu neparasyta. Kadangi azartas vis dar buvo didelis, paskambinau jiem. Patikino, kad tokiu rubu neturi. g.gif Na o opapa.net del Me Too tai tikrai nezinau, bet Kaboosios pas juos beveik naujausia kolekcija. Na, ji 2009 rudens-2010 ziemos (galima pasitikrint pagal gamintojo saita). Taip, Europoj Kaboosia jau paleido pavasario-vasaros kolekcija, bet tai Lietuvoj ta vasara dar net nekvepia, todel as matau tame logikos. Be to, opapa.net Kaboosios saite nurodoma kaip vienintelis ju atstovas Lietuvoje. Tai negi koki slamsta pardavinetu?
O siaip tai baikim jau, nes cia mamytes, kaip suprantu, norejo suzinot "nemasoviniu" Lietuvoje brandu, o ne paskaityt ginca apie dvi konkrecias parduotuves. 4u.gif

jus nesupykite,bet per visa sm,tik opapa.net reklamuojate,kaip ir tos parduotuves savininke
siulyciau de reklamos kreiptis i supermama mirksiukas.gif
ir baigem diskusija mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2010 03 09, 18:21)
jus nesupykite,bet per visa sm,tik opapa.net reklamuojate,kaip ir tos parduotuves savininke
siulyciau de reklamos kreiptis i supermama mirksiukas.gif
ir baigem diskusija  mirksiukas.gif

Na, nezinau, kas yra savininke, niekieno zinuciu neseku. Reklamuot as nieko nereklamuoju, tiesiog diskutuoju. Jei kalbam apie isskirtinius Kaboosia rubus (kaip sitoj temoj), tai naturalu, kad miniu opapa, nes butent jie Lietuvoje tuos rubus pardavineja. Kaboosios saite kitu pardaveju as neradau.
Jeigu pasektumet visas mano zinutes, tai gal prieitumet prie isvados, kad as ir assorti.lt reklamuoju, ir lunette, ir gal dar Imigran vaistus nuo migrenos, dar gal kazka? Nes tai yra brandai, kuriuos esu minejus savo zinutese. Tai ka, negalima jokiu pavadinimu minet?! Tikrai jau atsibodo pries Jus teisintis. Nesuprantu, ka as Jum blogo padariau? smile.gif

Bet grizkim prie isskirtiniu drabuziu temos. Ar esat kas nors pirkusi is minimada.lt? As nesu, tai nieko nezinau apie kokybe, bet jie turi labai nerealiai atrodanciu skandinavisku rubeliu. Man Plastisock ten patys nerealiausi. Kazkuo panasu i eoxox.lt, labai grazu. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ruoniniene: 09 kovo 2010 - 18:34
QUOTE(ruoniniene @ 2010 03 09, 18:33)
Jei kalbam apie isskirtinius Kaboosia rubus (kaip sitoj temoj), tai naturalu, kad miniu opapa, nes butent jie Lietuvoje tuos rubus pardavineja. Kaboosios saite kitu pardaveju as neradau.

Bet grizkim prie isskirtiniu drabuziu temos. Ar esat kas nors pirkusi is minimada.lt? As nesu, tai nieko nezinau apie kokybe, bet jie turi labai nerealiai atrodanciu skandinavisku rubeliu. Man Plastisock ten patys nerealiausi. Kazkuo panasu i eoxox.lt, labai grazu. thumbup.gif

as net nepastebejau g.gif ,kad cia tema apie Kaboosia ,kazkaip tik jus sia firma paminejote
o tema ne tik apie Kaboosia,nors man Lindex ir oxox daug labiau iskirtiniai atrodo,negu Koboosia
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2010 03 10, 01:07)

as  net nepastebejau  g.gif  ,kad cia tema apie Kaboosia ,kazkaip tik jus sia firma paminejote
o tema ne tik apie Kaboosia,nors man Lindex ir oxox daug labiau iskirtiniai atrodo,negu Koboosia

Nesikabinekim prie zodziu. Visai nesakiau, kad tema TIK apie Kaboosia. Tiesiog temos pradzioje buvo klausimas apie tai, kas, kur ir kokius retesnius rubelius perka. Mano manymu, Kaboosia pakankamai reta (todel ir isskirtine) Lietuvoje. Be abejo, yra ir nemazai kitu firmu. Lindex man asmeniskai grazu, bet tik kad jie tikrai pakankamai populiarus. Be to, ir temos pavadinime buvo aiski uzuomina, kad Lindex - ganetinai masinis reiskinys Lietuvoje. Ir Oxox man daug kas grazu. Jei ne as juos paminejau, tai Jus. Kitas firmas pamines kas nors kitas. Tam juk ir kalbames, kad suzinotume kuo daugiau firmu. As sitos temos esme suprantu kaip tai, kad kiekviena pasako savo megstama isskirtine firma, o kitos to deka gauna proga pasiziuret i jos gaminius. Arba patiks, arba ne. O kad mes viena kitos skonio nepakeisim, tai cia faktas. Net nereikia bandyt. Na vkus i cvet tovarishcha net. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ruoniniene: 10 kovo 2010 - 10:45
Kas yra išskirtiniai drabužėliai? Ne Lindex, ne GAP, ne NEXT ir ne kt. panašaus lygio drabužiai.
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2010 03 10, 12:09)
Kas yra išskirtiniai drabužėliai? Ne Lindex, ne GAP, ne NEXT ir ne kt. panašaus lygio drabužiai.

Pamenu Jusu minetas firmas. Ir pamenu, kad daug perkat Kroatijoj. smile.gif O gal galit "prirodyt", kur tokius rubus perkat internetu (ir kad siustu i LT be jokiu tarpininkiu)? Nes man artimiausiu metu jokiu kelioniu nenusimato. verysad.gif
Atsakyti

i 
Jūsų pasišpilkavimus išmečiau, manau jie tikrai niekam neįdomūs, o tik be reikalo užimą vietą, kurią galėtumėt išnaudot rimtiems pokalbimas.

Geros tolesnės diskusijos.
Atsakyti
pratęsiant temą apie išskirtinius rūbelius, tai man asmeniškai tokie yra "shampoodle"... bandžiau temą apie "shampoodle" užvest, bet ryškiai nepopuliarūs rūbeliai, nes niekas net nepasisakė beveik ax.gif
žinau,kad Happeak jais prekiauja, tenigučių kaina kažkas apie 165 lt g.gif galima ir parsisiųst iš užsienio, o daugiau, kad kas prekiautų Lietuvoj nemačiau...
laukiu kol panelė paaugs ir po to griebsim tenigučius tai būtinai smile.gif
video
keli pavyzdiai :
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
sis pilkas derinukas man asmeniskai pats paciausias rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gresa: 16 kovo 2010 - 21:29
gresa, treninguciai nerealus! thumbup.gif Temoj nepasisake niekas turbut todel, kad nera girdeje apie tokius rubelius. As irgi pirma karta isgirdau. Nu labai superiniai. Ale ir kainos tokios nepigios. Aisku, tam ir rubai isskirtiniai. smile.gif O kiek mazdaug uzsieny kainuoja? Nes man tai labai pikta, kai tas pats daiktas LT kelis kartus brangiau kainuoja. Jeigu visur vienodai brangus, tada nepikta. biggrin.gif
Atsakyti