Įkraunama...
Įkraunama...

Išskirtiniai drabužėliai (nemasovkė - ne Lindex..)

QUOTE(Maikutee @ 2011 12 30, 18:30)
Gal pasidalintumet kur perkate me too drabuzelius vaikuciams, nes man sunkiai sekasi surasti internetine parduotuve kuri prekiauja siais rubeliais, tinka ir uzsienio jei siuncia i lt  4u.gif

As perku mergaitei Anglijoje www.poppydoll.co.uk,bet ten ne visas asortimentas buna.
Or siuo metu nukainuota 50%
siunciuos i Vokietija,bet manau siuncia ir i LT

Berods me too turi internetine shop online
Atsakyti
bet toje parduotuveje tik mergaitems, ar tik as nerandu berniukisku g.gif
Is me too internetines parduotuves nesiuncia i lietuva.... na gal dar atsiras zinanciu kokiu internetiniu parduotuviu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maikutee @ 2011 12 30, 19:32)
bet toje parduotuveje tik mergaitems, ar tik as nerandu berniukisku g.gif
Is me too internetines parduotuves nesiuncia i lietuva.... na gal dar atsiras zinanciu kokiu internetiniu parduotuviu  smile.gif

ir mane domina,dar PO.P ir NAME IT rūbeliai.
Atsakyti
QUOTE(Luna888 @ 2011 12 31, 01:32)
ir mane domina,dar PO.P  ir NAME IT rūbeliai.

anksciau biski budavo visokiu firmu drabuziu asos, dabar ner jau vaiku skyriaus, ten pigu budavo, dabat daug geru firmu yra mytoys.de, bet kainos dideles, name it taipogi yra ax.gif
Atsakyti
Name it dabar yra ispardavimas irgi iki 50%

shop.bestseller.com

Tik nezinau ar i LT siuncia g.gif bet manau,kad taip
Atsakyti
QUOTE(Nada... @ 2011 12 31, 10:38)
anksciau biski budavo visokiu firmu drabuziu asos, dabar ner jau vaiku skyriaus, ten pigu budavo, dabat daug geru firmu yra mytoys.de, bet kainos dideles, name it taipogi yra  ax.gif

dėkui 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(addicted @ 2011 12 31, 14:43)

shop.bestseller.com

Tik nezinau ar i LT siuncia  g.gif bet manau,kad taip

dėkui,kaip tik ten radau ieškomus džinsiukus bigsmile.gif
Atsakyti
Na ar siuncia i LT?
Atsakyti
QUOTE(addicted @ 2011 12 31, 14:43)

shop.bestseller.com

Tik nezinau ar i LT siuncia  g.gif bet manau,kad taip

kazi,veliaveles LT ner rinktis, bet aciu uz nuoroda, puiki parduotuve, apsisipirksiu ir as bent per tarpininkes bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maikutee @ 2011 12 30, 17:30)
Gal pasidalintumet kur perkate me too drabuzelius vaikuciams, nes man sunkiai sekasi surasti internetine parduotuve kuri prekiauja siais rubeliais, tinka ir uzsienio jei siuncia i lt  4u.gif

daznai parduotuveje TINKA ju buna mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 31 gruodžio 2011 - 18:29
Temai pagyvinti ikeliu nuorodele. Radau ne as, bet idesiu as :)Pasizvalgykit.rubeliai wub.gif wub.gif wub.gif
bent jau man noriu beveik visu biggrin.gif

http://shwinandshwin...iss-jacket.html
Atsakyti

! 
Primenu, šio skyrelio temos skirtos dalintis naudingais patarimais, o ne rankdarbių pagyroms ar juo labiau jų platinimui, tam forume turime atskiras temas

Atsakyti
man patinka vertbaudet drabuzeliai, bet sakyciau ten, kaip ir visur kitur, daugiau mergaitem grozio pasirinkti galima, o kur ieskoti patogiu, idomiu ir graziu berniukam g.gif
Atsakyti