Grazu, Vaida L.. nieko nepasakysi - mergaitiskai grazu.. tik kas nepatinka, kad ir vel rozine spalva vyrauja.. dideli pliusa uz isskirtinuma deciau siam derinukui (ypac pedkelnes patiko)
gal tik tie ryškūs, jeigu išrinkti iš visų įdėtų, bet vis tiek kažkaip neįsivaizduoju kasdieną nešiojant man labiau patinka tos mergaitės, kur nesišypso
tik su šita galiu sutikti, kad kažkoks stilius yra, nors ir, mano akimis, neišbaigtas (batai). Visa kita nenustebino, matyta, girdėta, neįdomu. Mergaitė - Barbė, balerina, Berniukas - Gavrošas irgi pakankamai nuvalkioti įvaizdžiai, nors... iki tikro Gavrošo dvasios ten dar toli:)
man šiaip sunkiai suprantamas tos tikros rožinės naudojimas mergaičių drabužiuose. juk yra tiek daug nuostabių violetinės atspalvių, bordo, ta pati lašišinė vadinama, nuskalbta tokia violetinė. na žodžiu, aš prieš sintetines spalvas apskritai nebent maži akcentai - bet vis tiek ne rožiniai
Vaida,lygiai tokia pat liemene yra pirkti siemet Zaroje.Uzpakaline dalis megzta. As nenoriu pirkt internetu nepaciupinejus jos ir dydzio nepaziurejus.O internetu uzsisakius labai jau keistai pas juos atgal grazinimas,jei netiktu Laukiu kada pasirodys parduotuveje.