Įkraunama...
Įkraunama...

Išskirtiniai drabužėliai (nemasovkė - ne Lindex..)

QUOTE(blndz @ 2011 11 04, 01:07)
man pirma foto su blizgančiais raišteliais ant kojų nieko bendro nei su skoniu, nei su stiliaus pojūčiu tikrai neturi. bet čia tik mano nuomonė smile.gif

Ten ne blizgančiai, jie atlasiniai . O kurie patiko?
Atsakyti
Grazu, Vaida L.. nieko nepasakysi - mergaitiskai grazu.. tik kas nepatinka, kad ir vel rozine spalva vyrauja.. dideli pliusa uz isskirtinuma deciau siam derinukui (ypac pedkelnes patiko) biggrin.gif
QUOTE(vaida L @ 2011 11 03, 16:20)
Atsakyti
QUOTE(vaida L @ 2011 11 04, 08:24)
Ten ne blizgančiai, jie atlasiniai . O kurie patiko?

gal tik tie ryškūs, jeigu išrinkti iš visų įdėtų, bet vis tiek kažkaip neįsivaizduoju kasdieną nešiojant smile.gif man labiau patinka tos mergaitės, kur nesišypso biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blndz: 04 lapkričio 2011 - 22:19
QUOTE(vaida L @ 2011 11 03, 16:20)

tik su šita galiu sutikti, kad kažkoks stilius yra, nors ir, mano akimis, neišbaigtas (batai). Visa kita nenustebino, matyta, girdėta, neįdomu. Mergaitė - Barbė, balerina, Berniukas - Gavrošas irgi pakankamai nuvalkioti įvaizdžiai, nors... iki tikro Gavrošo dvasios ten dar toli:)
QUOTE(blndz @ 2011 11 04, 22:19)
man labiau patinka tos mergaitės, kur nesišypso biggrin.gif

taip biggrin.gif
Atsakyti
kalbant apie nesišypsančius vaikus, nors ne šypsena čia svarbiausia:)
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Papildyta:
user posted image user posted image user posted image
Papildyta:
atleiskit už spam'ą, bet be muku čia niekaip:)
user posted image user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
šitas gerulis
user posted image
Atsakyti
QUOTE(vaida L @ 2011 11 05, 19:08)

šitą įdėjau specialiai jums biggrin.gif man jis labiausiai "pop" iš įkeltų. Patiko tik, kad išsisukta su žemišku koloritu, be standartinės rožinės
Atsakyti
QUOTE(flux @ 2011 11 05, 23:54)
šitą įdėjau specialiai jums biggrin.gif man jis labiausiai "pop" iš įkeltų. Patiko tik, kad išsisukta su žemišku koloritu, be standartinės rožinės

man šiaip sunkiai suprantamas tos tikros rožinės naudojimas mergaičių drabužiuose. juk yra tiek daug nuostabių violetinės atspalvių, bordo, ta pati lašišinė vadinama, nuskalbta tokia violetinė. na žodžiu, aš prieš sintetines spalvas apskritai smile.gif nebent maži akcentai - bet vis tiek ne rožiniai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(flux @ 2011 11 06, 00:24)

thumbup.gif AČIŪ už idėją, kuo daugiau stilių variantų tuo įdomiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaida L @ 2011 11 05, 20:08)

As suvargau beiskodama is kur si foto biggrin.gif
Pasirodo pernai Zara isleido nuostabia kolekcija wub.gif Ot gaila net nesidairiau i zara tuo metu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(addicted @ 2011 11 06, 12:25)
As suvargau beiskodama is kur si foto  biggrin.gif
Pasirodo pernai Zara isleido nuostabia kolekcija  wub.gif Ot gaila net nesidairiau i zara tuo metu  verysad.gif

Ne man vienai patinka tokie derinukai mirksiukas.gif Aš žiūrėjau H&M, tai nėra liemenių kailinių schmoll.gif
Atsakyti
Vaida,lygiai tokia pat liemene yra pirkti siemet Zaroje.Uzpakaline dalis megzta.
As nenoriu pirkt internetu nepaciupinejus jos ir dydzio nepaziurejus.O internetu uzsisakius labai jau keistai pas juos atgal grazinimas,jei netiktu doh.gif
Laukiu kada pasirodys parduotuveje.
Atsakyti