Įkraunama...
Įkraunama...

Išskirtiniai drabužėliai (nemasovkė - ne Lindex..)

QUOTE(Nada... @ 2011 07 30, 07:50)
turiu drabuziu is cia, tai stipriai mazinti jie man unsure.gif

ane? o kokį dydį užsakei ir koks gavosi? nes aš vis bręstu ir niekaip neužsakau. bet reiks.
Atsakyti
QUOTE(blndz @ 2011 07 30, 20:35)
ane? o kokį dydį užsakei ir koks gavosi? nes aš vis bręstu ir niekaip neužsakau. bet reiks.

uzsakinejau dzemperi 4-5 m., gavau koki 3m g.gif gal jei kudutis vaikas, ilgiau tiktu, bet ne maniskei... suknute mazinta buvo gal vienu dydziu g.gif
Atsakyti
QUOTE(agpa @ 2011 06 13, 08:08)
ateinu papostint dar foto, nes pati esu apsalus nuo paprastumo ir grozio smile.gif
Mummymoon

Visiškai pritariu wub.gif Ir nereikia toli ieškoti - net nesitiki, kad tokie grožiai čia kuriami ax.gif
Atsakyti
QUOTE(agpa @ 2011 06 13, 07:08)
ateinu papostint dar foto, nes pati esu apsalus nuo paprastumo ir grozio smile.gif
Mummymoon
pavasaris/vasara

o man pvz flaxkids ir Hapeak daug graziau uz mummymoon
Papildyta:
QUOTE(elelel @ 2011 04 25, 22:49)
Drabuzeliu dar nebandem, bet kepurytes Bug2hug nerealios!

kepures ir mum labai thumbup.gif
kas moka nerti,tai laisvai tokiu prisinertu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Karvytė Mū @ 2011 07 25, 23:54)
man regis, tas nemasinis stilius jau tapo masiniu tam tikram žmonių rate /visuomenės sluoksnyje  biggrin.gif  kalbu apie tas "klynines" kelnes, augančius treningus ir t.t.  biggrin.gif

nemasofkė būtų, jei vaikus kas rengtų tarybinio stiliaus rūbeliais ar pėvėzė renesanso puošniomis suknelėmis  biggrin.gif

kol skaičiau tą temą, lygiai tokia mintis man atėjo į galvą. Iki tol žinojau tik Muku, Hapeak, dabar paskaičiau apie ku ku, mummymoon. Peržiūrėjau kolekcijas, labai gražu, tikrai, bet ir labai...matyta. Tai vis tik yra mada, o mada yra ta pati "masovkė". Tema turėtų skambėti "kitokia masovkė":) Aš kalbu labai savikritiškai, jei ką, man tie lietuvių ir ne tik kuriami drabužėliai labai gražūs, man jie tarnauja puikia inspiracija sugalvoti/pasiūti/atrasti kažką, nes 100 eurų už vaikišką švarkiuką... na, pačios suprantat:) Beje, ieškojau kažkada visiškai baltų T marškinėlių, neįsivaizdavau, kad taip sunku rasti drabužį be piešinio:) Nėra reikalo tuos vaikus "puošti", "aplikuoti" ir "dekoruoti", paprasti, originaliai pasiūti drabužiai tik pabrėžia jų grožį ir vaikiškumąsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(flux @ 2011 09 07, 13:15)
Beje, ieškojau kažkada visiškai baltų T marškinėlių, neįsivaizdavau, kad taip sunku rasti drabužį be piešinio:) Nėra reikalo tuos vaikus "puošti", "aplikuoti" ir "dekoruoti", paprasti, originaliai pasiūti drabužiai tik pabrėžia jų grožį ir vaikiškumąsmile.gif

Cha.. beje su visiskai baltu marskineliu paieskomis ir as buvau susidurusi biggrin.gif kaip nebutu keista, bet dazniausiai tie vaikiski rubeliai buna labai primarginti ir apklijuoti visokiais mikimauzais.. pasiemi megztuka - grazus grazus, bet aplikacija ant aplikacijos.. ir pakabini atgal i vieta.. nezinau, bet asmeniskai pirmenybe teikiu vienspalviams rubeliams - nors kai mazosios paaugs, jauciu sia mano pirmenybe nustums i paskutinybe lotuliukas.gif
Man grazu ir paprasta:
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(flux @ 2011 09 07, 14:15)
kol skaičiau tą temą, lygiai tokia mintis man atėjo į galvą. Iki tol žinojau tik Muku, Hapeak, dabar paskaičiau apie ku ku, mummymoon. Peržiūrėjau kolekcijas, labai gražu, tikrai, bet ir labai...matyta. Tai vis tik yra mada, o mada yra ta pati "masovkė". Tema turėtų skambėti "kitokia masovkė":) Aš kalbu labai savikritiškai, jei ką, man tie lietuvių ir ne tik kuriami drabužėliai labai gražūs, man jie tarnauja puikia inspiracija sugalvoti/pasiūti/atrasti kažką, nes 100 eurų už vaikišką švarkiuką... na, pačios suprantat:) Beje, ieškojau kažkada visiškai baltų T marškinėlių, neįsivaizdavau, kad taip sunku rasti drabužį be piešinio:) Nėra reikalo tuos vaikus "puošti", "aplikuoti" ir "dekoruoti", paprasti, originaliai pasiūti drabužiai tik pabrėžia jų grožį ir vaikiškumąsmile.gif

teisybė thumbup.gif aš pastoviai privargstu ieškodama paprastų vienspalvių pėdkelniųsmile.gif
Atsakyti
Sveikutes. Susiduriau su viena problemele. Auginu du sunus, kurie turi stiliaus pojuti ir jiems neuzdesi eiliniu dzinsu ar paprasto megztinio. Vienas hip hopo gerbejas, o kitas labiau linksta i "Byberio" stiliu. Beda tame, kad tikrai stilingu ir idomiu drabuzeliu bei tinkamu dydziu randu tik zaroj kids (bet tenai kainos, kaip vienam sezonui nemazos doh.gif ). nejaugi tik zara gali pasiulyti dydziu, nes kitose parduotuves mano bachuriokams visi dydziai perdideli. Kartais taip apmaudu, kad mergaitems beprotiskas ir stiliu ir dydziu pasirinkimas, o berniuku toks skurdus blink.gif Gal tik man taip atrodo? Ar tik as viena susiduriu su tokia problema? unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(sticho @ 2011 09 07, 17:54)
Cha.. beje su visiskai baltu marskineliu paieskomis ir as buvau susidurusi  biggrin.gif  kaip nebutu keista, bet dazniausiai tie vaikiski rubeliai buna labai primarginti ir apklijuoti visokiais mikimauzais.. pasiemi megztuka - grazus grazus, bet aplikacija ant aplikacijos.. ir pakabini atgal i vieta.. nezinau, bet asmeniskai pirmenybe teikiu vienspalviams rubeliams - nors kai mazosios paaugs, jauciu sia mano pirmenybe nustums i paskutinybe  lotuliukas.gif
Man grazu ir paprasta:

Nu darant fotosesiją, bent jau galėjo paprašyti, kad ta mergaitė nusišypsotų. Atrodo, kad jau tokia nelaiminga su tais rūbeliais, niūrios spalvos, niūri ir vaiko nuotaika. O vaiko šypsena padarytų tą rūbelį šiltesniu wub.gif Nepirkčiau šių rūbų,net gaila į tą mergaitę žiūrėt ir esmė ne rūbuose unsure.gif

O šiaip, tai vėl manau po truputį gryžtam prie rankų darbo rūbelių ir Lietuvių gamybos, atsikandom mes tų blizgučių matyt doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(vaida L @ 2011 10 29, 09:35)
Nu darant fotosesiją, bent jau galėjo paprašyti, kad ta mergaitė nusišypsotų. Atrodo, kad jau tokia nelaiminga su tais rūbeliais, niūrios spalvos, niūri ir vaiko nuotaika. O vaiko šypsena padarytų tą rūbelį šiltesniu  wub.gif  Nepirkčiau šių rūbų,net gaila į tą mergaitę žiūrėt ir esmė ne rūbuose  unsure.gif

O šiaip, tai vėl manau po truputį gryžtam prie rankų darbo rūbelių ir Lietuvių gamybos, atsikandom mes tų blizgučių matyt  doh.gif .

drinks_cheers.gif ,tikrai niurios spalvos,vaikai turi atrodyti kiek vaikiskiau,bent jau akcentai turetu buti zaismingesni... mirksiukas.gif

RutRut, va vienspalviu pedkelniu LT tai reik gerai papluseti,kol randi nupirkti blush2.gif

http://www.bibaloo.c...59_0_0_0_0.html

,,namasovke",grazu biggrin.gif ,subtilu,auksta kokybe!Pati perku ,,gyvai" Belgijoje,arba prasau atvezti puseseres... bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Varinija: 29 spalio 2011 - 09:06
Na, aš irgi sugalvojau savo trigfrašį įkišti... smile.gif
Mano nuomonė - "ne masovkė" - tai tiesiog sugebėjimas pačiai mamai aprengti savo vaiką, t.y. suderinti rūbelius, o ne nupirkti jau suderintą parduotuvėje eilutę...
Žinoma daug paprasčiau suderinti perkant vienoje parduotuvėje, nes rūbeliai tada dera.
O va pabandykit gyvendamos minimaliai....aprengti iš kelių litų. Iššūkis. Ir aišku ne visoms gaunasi...bet yra mamyčių, kurios nerealiai tai sugeba.
Čia supermamose mačiau tokią mamą, kuri ikėlusi buvo foto. Eiliniai, patrinti, Next džinsiukai (keliukai patrinti...), pablukęs HM šverkiukas ir pablukę rudi su žydrais brūbkšniukais maršinukai (be piešinių) . Atrodytų bele kas...bet užrištas tokio pat mėlynumo šalikas ir eilinė tokio mėlynumo kepurė, šiek tiek per didelė....tai man net seilė nutysoooo.....taip buvo gražu - ir tikrai ne masovkė. biggrin.gif .
O yra tokių mano akiai neskonigų....kur rūbeliai iš prabangių kolekcijų, bet atsiprašau - kratinys kažkoks....
Aš asmeniškai nevengiu ir to, čia įvardinto LINDEX kaip masovkės...man gražu. Perku be piešinėlių. Ypač patinka paprasti dryžuoti marškinėliai. Labai nemėgstu tų aplikacijų...bet jeigu yra koks žaismingas akcentas - puiku.
Mėgstu megzti,tad vaiką puošiu savo megztais megztukais. Tegu jie būna ikvėpti matytų UCB...ar Zaros....betvisada mezgu juos savaip...ir tada toks tik vienintelis :-)

Atsakyti
QUOTE(vaida L @ 2011 10 29, 08:35)
Nepirkčiau šių rūbų,net gaila į tą mergaitę žiūrėt ir esmė ne rūbuose  unsure.gif

Na juk ir nenuostabu - manau butu visai neidomu gyventi pasaulyje kur visi vaikai vienodai aprengti biggrin.gif kiek zmoniu - tiek ir poziuriu 4u.gif ... nors savo spintoje dar nesuradom tokio rubelio nuo kurio abi mergaiciukes nustotu sypsojusios.. - man atrodo ne rubas, o pats vaikas greiciau puosia ruba.. mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti