Na, aš irgi sugalvojau savo trigfrašį įkišti...
Mano nuomonė - "ne masovkė" - tai tiesiog sugebėjimas pačiai mamai aprengti savo vaiką, t.y. suderinti rūbelius, o ne nupirkti jau suderintą parduotuvėje eilutę...
Žinoma daug paprasčiau suderinti perkant vienoje parduotuvėje, nes rūbeliai tada dera.
O va pabandykit gyvendamos minimaliai....aprengti iš kelių litų. Iššūkis. Ir aišku ne visoms gaunasi...bet yra mamyčių, kurios nerealiai tai sugeba.
Čia supermamose mačiau tokią mamą, kuri ikėlusi buvo foto. Eiliniai, patrinti, Next džinsiukai (keliukai patrinti...), pablukęs HM šverkiukas ir pablukę rudi su žydrais brūbkšniukais maršinukai (be piešinių) . Atrodytų bele kas...bet užrištas tokio pat mėlynumo šalikas ir eilinė tokio mėlynumo kepurė, šiek tiek per didelė....tai man net seilė nutysoooo.....taip buvo gražu - ir tikrai ne masovkė.
.
O yra tokių mano akiai neskonigų....kur rūbeliai iš prabangių kolekcijų, bet atsiprašau - kratinys kažkoks....
Aš asmeniškai nevengiu ir to, čia įvardinto LINDEX kaip masovkės...man gražu. Perku be piešinėlių. Ypač patinka paprasti dryžuoti marškinėliai. Labai nemėgstu tų aplikacijų...bet jeigu yra koks žaismingas akcentas - puiku.
Mėgstu megzti,tad vaiką puošiu savo megztais megztukais. Tegu jie būna ikvėpti matytų UCB...ar Zaros....betvisada mezgu juos savaip...ir tada toks tik vienintelis :-)