Įkraunama...
Įkraunama...

Išskirtiniai drabužėliai (nemasovkė - ne Lindex..)

QUOTE(KasVasa @ 2011 05 08, 19:53)
as uz p-asirinkima! Tie treningai nera naujiena Lt- pries pora metu jais prekiavo Happeak.
Tiesiog sveikinimai naujam vardui -Kruopa.Linkiu dideles sekmes ir optimizmo, kurio siam sektoriuje (turiu mintyje vaikiskus rubelius) tikrai labai prireiks!

o Jus, brangios mamos, bukit geros, palaikykit kazka darnacius zmones!
skiriasi musu skoniai, finansines galimybes ir net poreikiai, retas kuris paraso kad ju pajamom per brangus rubeliai, bando ieskoti visokiu kitokiu argumentu, kodel ju nepirkti. Na kam to reikia? Juk net nepalietet ju, neisbandet, nezinot kiek jie kainuoja uzsienyje ir t.t.

Nesu turejus (kai apie juos suzinojau, Happeak jau neturiejo man reikiamo dydzio), bet jie tikrai labai mieli- buciau juos mielai pirkus...

aisku, tada dar nebuvo nerealios Happeak laisvalaikio rubu serijos:))) dabar jau yra daug konkurentu!:)

bET KOKIU ATVEJU, SEKMES jUMS, KRUOPA!:)

Parasiau savo nuomone smile.gif Deje, tikrai neteko susidurti su Hapeak firmos drabuzeliais, nes Klaipedoje aplamai nieko gero nerasi smile.gif Vis laukiu kada pas mus nors viena padori parduotuve atsidarys smile.gif I Vilniu po gimdymo dar neteko nuvaziuoti. O labai noretusi smile.gif As asmeniskai internetu neperku daiktu, nes negaliu ju paliesti, pamatyti. Todel Klaipedoje tikrai truksta vaikisku rubu parduotuves smile.gif
Atsakyti
Perskaiciau visa tema, uzhsimaniau ikisti ir savo trigrasi smile.gif) Keistas poziuris: Lindex - masovke, o va jau shampoodle jau super duper..Arba brangus rubai geri, o va jei jau iki 100 Lt, tai visas kiemas vaikschios tokiais..Tais paciais shampoodle arba happeak rubeliais jau puse Vilniaus vaiksto (na ok ne puse, bet Uzupio, Zveryno, Senamiescio vaikai ir jei tose vietose dazniausiai buni, tai tikrai nebus vaikelis "ishskirtinis'') ir vistiek nemasuote, nes kaina ne masovkes (cia buvo kalbeti apie Kaboosia rubelius, kad kadangi brangesni tai jau liuks, nors man jie atvirai sakau visai nlb schmoll.gif ir tikrai niekuo neishsiskiriantys ir yra ta pati masovke, tik gal kiek brangesne nei tas pats Lindex)
Taip Muku rubeliai tikrai idomus ir Mummymoon puikus drabuzeliai ir tikrai nemasovke, nes jie tiesiog neuzshsiema masine gamyba..Bet Shampoodle ar Kaboosia ar tas pats Hilfingeris yra lygiai tokios pacios masovkes aukstesnem kainom ir galbut geresnia kokybe. Todel jei tikrai norit kad vaikuciai rengtusi ishskirtiniais rubeliais ir nemokat siuti ar megsti, tai sugalvojat modeliuka ir keliaujat pas siuveja, o jei jau sugalvoti sunku tada kreipetes i dizaineri ir va tada vaikutis vaikshcios ishskirtinis ir nemasovkiniais rubais 4u.gif
Cia truputi ishsiliejau 4u.gif bet cia keli postai labai i lankas nusneketi buvo, todel gal cia daugiau atsakymas i tuos postus..
O siaip man labai patinka All Saints rubeliai (tiek vaikams, tiek suaugusiems) http://www.allsaints.com/children
Atsakyti
merginos, kalba eina ne apie kaina...Tikrai nesamone lyginti Shampoodle ir Lindex...
Reikia tiesiog skirti 2 dalykus: tinklines ir populiarias parduotuves (zara, beneton, bartek next...) ir mazycius, iskirtinius brandus, (kuriems irgi tikrai priklauso shampoodle).
Koks skirtumas tarp ju? tiesipg ne tik todel, kad benetonais nextais apraengti dauguma vaiku- ateina mada, ir net vieni tinklais kitus kopijuoja, todel ir vaikai aprengti buna panasiai (as absoliuciai nekalbu apie kokybe- tik apie stiliu)
O kiti drabuzeliai skiriasi nuo aplinkiniu savo stilistika: sia ziema pirkau Oscar et Valentine kasmyro- dizainas pakankamai iskirtinis, ir labai sunku sumaisyti su kitais gamintojais.Tas pats su Momino batais- kiek uzsienyje maciau, galiu juos atskirti pagal stilistika...tokie "ne masiniai" dalykai ir formuoja KITOKI stiliu,o jei brangesni tik todel, kad tai nera masine gamyba, todel nera galimybes uzdirbt "ant kiekio" kaip tinklinese parduotuvese.

As kazkur skaiciau, kad savikainos vidurkis Zaros rubo (iskyrus paltus ir striukes) yra 2.75 euro.tai reisia tik 10 litu.
Tai reiskia, kad kai mes perkame su 70% nuolaida, vis tiek uzdarbis maziausia 100%smile.gif o nauja kolekcija? 500%??? tai ir leidzia masines gamybos rubams puikiai egzistuoti, o tie, kurie nori buti labiau iskirtiniai, reikia moketi daugiau....
Atsakyti
ai, nežinau, aš ir tam pačiam lindexe visai puikių maikių buvau pripirkusi, tik kad paskutiniu metu na visai jau jie nusigrybavo su dizainu.
lietuva mano nuomone per maža, kad prisiveistų krūvos (vaikų!) dizainerių ir mamytės, ieškančios ko nors originalesnio, turėtų tokį pasirinkimą, kad tikrai vaikai vienodi nevaikščiotų. kitas dalykas... na galima prisižvejoti norint tų rūbelių gražių. ir tam pačiam lindexe, ir zaroj, benetone, užsieny ar pas vietinius dizainerius. svarbu kaip visa tai sudėsi ant vaiko vienu metu.
galima pirkti tik pas dizainerius, o vaikas atrodys košmariškai.
Atsakyti
Ui, kokių gerų komentarų radau smile.gif KasVasa, visiškai su Jumis sutinku. Kiekvienas renkasi pagal savo galimybes ir nereikėtų burbėti ant gamintojo, pardavėjo ar pagaliau pirkėjo, kuris gali sau leisti brangesnį drabužėlį. Juk neperkame brangaus drabužio todėl, kad jis brangus, perkame dėl drabužio kokybės, dizaino ir t.t. Uch, pikčiurnos smile.gif
O tarp kitko, jei gamintojas jau kelis metus iš asortimento neišima to augančio kostiumo, matyt jis turi paklausą smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingadom: 16 gegužės 2011 - 15:29
The white company wub.gif
http://www.thewhitecompany.com/
Atsakyti
aš vis pasmalsauju šitoj parduotuvėj (UK) http://www.olivelovesalfie.co.uk/ , labai graži visa koncepcija, rūbeliai faini, tik kol kas dar nekilo rankos padauginti iš keturių kainas ir pabandyt ką nors užsisakyt biggrin.gif
Atsakyti
ateinu papostint dar foto, nes pati esu apsalus nuo paprastumo ir grozio smile.gif
Mummymoon
pavasaris/vasara
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
sita tamsiaplauke mergyte paskutinej nuotraukoj fantastiska thumbup.gif

Atsakyti
man regis, tas nemasinis stilius jau tapo masiniu tam tikram žmonių rate /visuomenės sluoksnyje biggrin.gif kalbu apie tas "klynines" kelnes, augančius treningus ir t.t. biggrin.gif

nemasofkė būtų, jei vaikus kas rengtų tarybinio stiliaus rūbeliais ar pėvėzė renesanso puošniomis suknelėmis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Karvytė Mū @ 2011 07 26, 00:54)
man regis, tas nemasinis stilius jau tapo masiniu tam tikram žmonių rate /visuomenės sluoksnyje  biggrin.gif  kalbu apie tas "klynines" kelnes, augančius treningus ir t.t.  biggrin.gif

nemasofkė būtų, jei vaikus kas rengtų tarybinio stiliaus rūbeliais ar pėvėzė renesanso puošniomis suknelėmis  biggrin.gif

masinis man atrodo taptų tik tada, kai pradėtų rengti visi, o ne tam tikras visuomenės sluoksnis wink.gif o tarybinis stilius tai būtų jėga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(blndz @ 2011 06 12, 22:12)
aš vis pasmalsauju šitoj parduotuvėj (UK) http://www.olivelovesalfie.co.uk/ , labai graži visa koncepcija, rūbeliai faini, tik kol kas dar nekilo rankos padauginti iš keturių kainas ir pabandyt ką nors užsisakyt biggrin.gif

turiu drabuziu is cia, tai stipriai mazinti jie man unsure.gif
Atsakyti