Įkraunama...
Įkraunama...

Išskirtiniai drabužėliai (nemasovkė - ne Lindex..)

QUOTE(addicted @ 2010 11 24, 15:27)
Deja Vokietijoje nera Tutto Piccolo drabuzeliu parduotuvese pirkti,jei amazone.de ideda,tai tik
viena dydi  doh.gif Pora graziu drabuzeliu ir dydziu nera  doh.gif

tai va, kad buna dazniausia ne tai, kas tinka, o tas kas tinka- nepatinka.
Uzsakyta siandien gavau dukrytei suknele Tutto picollo (nemoku idet nuotrauko, tai siunciu linka) http://www.bambizzi....104.html?lang=2
tai grozis neiūspasakytas: Gruodi daug svenciu, tai tures ka puostis.Be to sunknele tarnaus maziausia 2 sezonus, nes teisingai pasiuta.
tik va su batukais 28 problema.gal kas matet kokiu graziu iseigai?
Atsakyti
Grazi suknele,ji man ir krito i akis thumbup.gif
Atsakyti
Bet kaip mano dukrytei atrodo! tokia paprasta, bet labai geras sukirpimas- pritaikiau tamsiai mėlyną lankelį ir Kalėdom jau pasiruošusios! Na dar batukus reikia surast ir viskas.

Gal tai ir kvaila, bet man taip smagu vaikus puošt! Vyras juokauja, kad neturiu jokio hobi (turint 2 vnt. vaiku apie tai net pagalvot sunku:), tai aš dažnai "einu" į iūnternetą kažko pasižiūrėt sau, o finale....priperku vaikams. Po mano vaikučių rūbelius nešioja mano dukterėčia ir draugės sūnelis, tai stengiuosi pirkt kokybiškus, kad gyventų kelis gyvenimus:)

Gaila, kad prie suknelės "komplekte" berniukiška liemenė sūnui per didelė, būtų stilinga porelėsmile.gif)
Atsakyti
Isivaizduoju tavo dukryte su ta suknele,maciau as ja rudens ziemos kolekcijoje tutto piccolo puslapyje smile.gif

Prie tos sukneles yra svarkelis,su tuo svarkeliu ir suknyte pozuoja modeliukas.

user posted image

Oi cia turbut visu mamu problema,vaikus apipirkt,kad jie net nespeja puostis biggrin.gif
Ir dazniausiai buna,kai ieskai nerandi,o kai nereikia tai atrandi,taip ir pinigine tusteja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(addicted @ 2010 11 25, 13:12)
Isivaizduoju tavo dukryte su ta suknele,maciau as ja rudens ziemos kolekcijoje tutto piccolo puslapyje  smile.gif

Prie tos sukneles yra svarkelis,su tuo svarkeliu ir suknyte pozuoja modeliukas.

Oi cia turbut visu mamu problema,vaikus apipirkt,kad jie net nespeja puostis  biggrin.gif
Ir dazniausiai buna,kai ieskai nerandi,o kai nereikia tai atrandi,taip ir pinigine tusteja  biggrin.gif

jo, svarkelis irgi gerai butu, bijojau is kart uzsakinet- nezinojau kaip atrodys suknyte.
o del islaidu- man labiausia gaila tokiu "oro" islaidu, kaip elektra, sildymas, parkavimas, internetas... neapciuopiama, o suryja didziaja dali biudzeto.O cia nors akys dziaugias- juk tos nuotraukos paskui stovi remeliuose pas senelius, primena Kaledu nuotaika.
Is kart atsiras skeptiku, kad ne drabuziai sukuria sventine nuotaika, - tikrai taip- tai tik mielas akims priedas:)), bet man taip graziau ir viskas:))
Atsakyti
Man ir uz grazius rubus pinigu negaila biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(KasVasa @ 2010 11 25, 15:33)
jo, svarkelis irgi gerai butu, bijojau is kart uzsakinet- nezinojau kaip atrodys suknyte.
o del islaidu- man labiausia gaila tokiu "oro" islaidu, kaip elektra, sildymas, parkavimas, internetas... neapciuopiama, o suryja didziaja dali biudzeto.O cia nors akys dziaugias- juk tos nuotraukos paskui stovi remeliuose pas senelius, primena Kaledu nuotaika.
Is kart atsiras skeptiku, kad ne drabuziai sukuria sventine nuotaika, - tikrai taip- tai tik mielas akims priedas:)), bet man taip graziau ir viskas:))

Man irgi si suknele su svarkeliu krito i akis smile.gif Oj, laukiu nesulaukiu, kada mano dukrele ugtels ir prades vaiksciuoti, nes tada zymiai graziau sukneles atrodys smile.gif
Atsakyti
Sveikos, mamytės smile.gif

Kai ieškojau savo mergytei krikšto rūbelių, užtikau www.aletta.com puslapėlį.
Man patiko. smile.gif
Gal ir jums kuriai bus įdomu. 4u.gif

(Beje, jų firmos drabužėlių galima įsigyti Rumšų parduotuvėje Kaune, PC "Savas", jei neišsikraustė, seniai bebuvau, tačiau pasiūla ne itin didelė).

Vėliau užtikau, kad ALETTA drabužėlius galima siųstis iš www.yoox.com.
Kad būčiau žinojus, būčiau iš ten tikrai krikštynoms paltuką kokį atsisiuntus, man jie žavingi.
Kadangi nežinojau, teko krikštyti vasarą, tai ir pakrikštijom per pačius karščius hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Živilkinas: 30 lapkričio 2010 - 22:09
Živilkine,oi kokia faina firma uzrodei thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Živilkinas @ 2010 11 30, 23:08)
Sveikos, mamytės smile.gif
Kai ieškojau savo mergytei krikšto rūbelių, užtikau www.aletta.com puslapėlį.
Man patiko. smile.gif
Gal ir jums kuriai bus įdomu.  4u.gif

(Beje, jų firmos drabužėlių galima įsigyti Rumšų parduotuvėje Kaune, PC "Savas", jei neišsikraustė, seniai bebuvau, tačiau pasiūla ne itin didelė).

Vėliau užtikau, kad ALETTA drabužėlius galima siųstis iš www.yoox.com.
Kad būčiau žinojus, būčiau iš ten tikrai krikštynoms paltuką kokį atsisiuntus, man jie žavingi.
Kadangi nežinojau, teko krikštyti vasarą, tai ir pakrikštijom per pačius karščius  hihihi.gif

Rubai faini, bet puslapelis tai tragiskas. ax.gif Navigacija nepatogi, visai ne user-friendly. sad.gif Man paskui ir nebesinori is tokiu pirkt. Jau geriau negrazu, bet kad patogu butu (cia as apie saita.smile.gif ).
Atsakyti
Isskirtinius rubelius reikia paciai gaminti manau, tada jau tikrai niekas tokio netures smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

kiek skaiciau tema, berods, nebuvo mineti lietuviskieji MUKU
(MUKU BLOG)
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
...kuriuos galima apziureti ir gyvai
user posted image
Sevcenkos g. "Daiktu viesbutyje" arba isigyti internetu
Man jie labai labai wub.gif