Įkraunama...
Įkraunama...

Išskirtiniai drabužėliai (nemasovkė - ne Lindex..)

Traukiu iš už pakampės temą ir nupučiu dulkes smile.gif - gal kas užsuksite ir pasidalinsite/ pasidžiaugsite ką ir kur gražaus ir išskirtinio randate vaikams papuošti smile.gif.
Nieko pernelyg labai pati neradau, gal šiek tiek įdomesnius Ripcurl džinsus ir ROXY (net nemaniau, kad jie gamina ir kūdikiams) palaidinukę įgijau. Abejus daiktus BNWT pirkau ebay.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spengla: 25 spalio 2010 - 22:22
Na nezinau, ar miss Sixty firma yra isskirtine, bet BREND parduotuvese jau galima ir vaikams pirkti, drabuziai labai idomios, kainos, aisku, aukstokos, bet kai bus nuolaidu, galima ir nupirkti ka nors.
As cia apie Vilniu kalbu, CUPE 1 akste yra ta BREND parde. 4u.gif
Zinau, kad BREND yra ir Kaune ir Klaipedoje. 4u.gif
Atsakyti
Atradau idomiu nauju firmu gimus musu mazai panelei:

Tutto Piccolo
user posted image

Organic for Kids
user posted image

Olive&Moss
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo addicted: 26 spalio 2010 - 11:14
Nuspredziau ir as pasisakyti. Man isskirtinumas - tai ne tik garsus brendas. Gali nuo galvos iki koju aprengti vaika vien "garsiais" drabuziais, o jis vis vien atrodys neiskirtinis. Graziausiai atrodo vaikuciai, kai mamos graziai viska suderina (ne tik spalvas, bet ir medziagu teksturas, stiliu). Ir nesbvarbu, kad dauguma ju gali buti rasta padevetu drabuziu parduotuveje biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zana31: 27 spalio 2010 - 10:32
Zana, visiskai teisingai- Jus kalbate apie STILIU, taciau as labai abejoju, kad galima stilingai aprengti vaikuti perkant rubus is lenkisku (su kai kuriom isimtim) ar turkisku gamintoju etiketemis.
O temos pavadinimas "ne masovkė" tai bandymai rasti kazka, kas leistu issikirti is minios, ir tai nebutinai turi buti D&G zenklas- visiskai NE!
Tiesiog yra daug gamintoju, kurie turi puikiu rubeliu ir jie nera taip placiai paplite kaip bENETON ar Zara. (darzelyje kartais vaikai atrodo kaip su uniformuoti:))
Atsakyti
NA,matau daugumai labai norisi iskirtinumo...
Manau dabar pasirinkimas tikrai didelis ir is to didelio pasirinkimo nebezinome ko norime.
Anksciau buvo tik kelios parduotuvytes ir uztekdavo,o,kaip tevai mus rengdavo,praktiskai viska sunku budavo gauti.
Isskirtiniausi vaikai manau mamos ar mociuciu nertais,vienetiniais rubeliais.KAip ir anksciau,taip ir dabar tai labai madinga.
Atsakyti
Na, su tais nertais tai, buna, taip mamos ir mociutes "nusineria"... Kartais gaila buna i vaika ziuret. Nunert taip, kad butu tikrai stilinga, gali ne kiekviena. O bando daugelis. biggrin.gif
Del Children's Place bei Roxy. Tiesa, jie niekuo neisskirtiniai. Na, gal tik Children's Place Lietuvoje kur kas labiau zinoma nei Roxy. Bet man abi sios firmos labai patinka. Butent, svarbu suderint. drinks_cheers.gif
Tiesa, vienas pastebejimas. Su Lindex man taip nenutiko, nors temos pavadinime butent sita firma minima. Bet su La Redoute tai buvo bajeris. As nieko pries nupirkt vaikui pigu ruba, kuri jis sunesios ir negaila bus ismest. Turiu galvoj, kad man La Redoute modeliai visai nieko, apie kokybe (daugiau daiktu padevejus) jau norisi patylet. Nu bet tai ir pigu per ispardavimus. Bet, va, nuejom i gimtadieni, ten dvynukes su tokiom maikutem kaip mano vaikas turi. Nuvedziau vaika i darzeli - grupej mergaite su "musu" golfu laksto... doh.gif
Atsakyti
Mane apnerdavo,apmegzdavo mama ir mociute vaikysteje,jaunysteje,delto as nebenoooooriu
jokiu megztu drabuziu savo vaikams blush2.gif
Net kojiniu ir tu nemaunu.
Atsakyti
QUOTE(ruoniniene @ 2010 11 16, 00:35)
Tiesa, vienas pastebejimas. Su Lindex man taip nenutiko, nors temos pavadinime butent sita firma minima. Bet su La Redoute tai buvo bajeris. As nieko pries nupirkt vaikui pigu ruba, kuri jis sunesios ir negaila bus ismest. Turiu galvoj, kad man La Redoute modeliai visai nieko, apie kokybe (daugiau daiktu padevejus) jau norisi patylet. Nu bet tai ir pigu per ispardavimus. Bet, va, nuejom i gimtadieni, ten dvynukes su tokiom maikutem kaip mano vaikas turi. Nuvedziau vaika i darzeli - grupej mergaite su "musu" golfu laksto...  doh.gif

Man panašiai yra buvę su La redoute bigsmile.gif Lietuvos mamytės matyt okupavo šitą parduotuvę biggrin.gif Sūnaus grupėje dažnai matau labai gerai pažįstamus rūbelius smile.gif
Papildyta:
QUOTE(addicted @ 2010 11 16, 09:26)
Mane apnerdavo,apmegzdavo mama ir mociute vaikysteje,jaunysteje,delto as nebenoooooriu
jokiu megztu drabuziu savo vaikams  blush2.gif

Persisotinai biggrin.gif Man rankomis megzti taip pat retai būna gražūs blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(addicted @ 2010 11 16, 10:26)
jokiu megztu drabuziu savo vaikams  blush2.gif

NA idomus jusu paziuris,bet yra,kaip yra.MAne tai pat rengdavo megztais rubeliais,tai mano atsiliepimai ir prisiminimai puikus,nes is ties buvo labai graziai nunerta,ne vienas klausdavo ir pagirdavo thumbup.gif .NA zinoma reikia stilingai nerti,o ne maisa vaikui uzmauti ax.gif ax.gif ax.gif .Uzsakymu mama neatsigindavo bigsmile.gif .O dabar tik dziaugiuosi,jei ka nors nuneria mano mazyliui.
Siulau pasizvalgyti neriniu temeleje,kokiu grozybiu ten yra,matomai,net neisivaizduojate mirksiukas.gif
Atsakyti
ikeliu mamytems pvz. Argi negrazu?
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
NA kaip jums neriniukai?Nesakykite,kad nenoretumete jog jusu vaikutis butu taip papuostas.
Atsakyti
QUOTE(setute @ 2010 11 16, 12:01)
ikeliu mamytems pvz. Argi negrazu?

na man vienintelis pirmasis megztukas grazus, visa kita brrrr na tikrai taip "nepuosciau" savo vaikiuko, bet cia juk skonio reikalas rolleyes.gif
vis gi svarbiausia yra suderinti rubukai tarpusavyje mirksiukas.gif
Atsakyti