Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimo kryželiu schemų paieška, 11 tema

QUOTE(Donalita @ 2010 02 17, 16:40)
Ar nera spalvu rakto?

Aciu labai uz pabalba, Uodegyte

Kol kas tempiuosi visus grazesnius peizazus, kokius tik aptinku, paskui rinksiuosi. Kol kas nesiskubinu, nes misko peizazas neskaitant dabartinio siuvinejamo nemazo darbo yra antras eileje.

Aš irgi turiu keletą peizažų su kalnais, schemos yra mano albume.
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Sveikos, kryžiavotojos smile.gif
Norėjau paklausti gal kas turit triptiką su gerberom?
Mačiau kažkur kažkada, bet kaip piešinį. Tai turėtų būti 3 atskiri gerberų žiedai, ar beveik toks pats vienas žiedas, tik, kad skirtingų spalvų. Gaila neturiu pavyzdžio.. Dievinu šias gėles - ir labai noriu išsiuvinėti.
Atsakyti
Gal kartais turite tokia schemute, o jei ne gal taip kokiu su drambliais, bet man reikia nedideliu, inetrnete kiek ziurejau anglu kalba tai dauguma dideli paveikslai rolleyes.gif

Drambiulkas
Atsakyti
vienoje is sm senesneje siuvinejimo schemu temoje tikrai maciau
Atsakyti
user posted image

man ir sios schemutes reiktu 4u.gif butu labai didelis aciu
rasa.pakstiene@gmail.com
Atsakyti
aš su keistu prašymuku ax.gif Teletabiuose sakė yra kažkoks baltas mažas šuniukas, gal kuri žinote jo veislę ir tikslų jo vardą? Man reiktų tokio šuniuko schemutės ax.gif
Atsakyti
kad va siunciausi ir nepastebejau g.gif
Atsakyti
Gal kas turit Vakarų Škotijos baltajį terjerą?
Atsakyti
skotu terjeras

http://s001.radikal....00944dc29c0.jpg
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2010 02 17, 13:34)

user posted image

o sita schemute butu galima? blush2.gif ax.gif
dusiukee@one.lt
Atsakyti
merginos gal kuri turite i virtuve ka nors didelio pvz. as turiu tokius obuolius, bet noreciau dar ko nors, OSINKA tame klube radau dar cesnakus....esu girdejusi, kad yra ir sumustinis g.gif gal kuri tikrai turite tokio didelio blush2.gif
o siaip vakar ziurinejau tame osinka, bet kazkaip salia paveiksliuko parasyta skacat, tai paspaudus nerodo jokios schemos...ar ten jos deda tik paveiksliukus o jei patinka kuris tai tik tada atsiuncia schemute g.gif
Atsakyti
o kas domintu natiurmortas,vaisiai darzoves?
Atsakyti