e.meskine jei galima ir man rita.pavtelyte@gmail.com
Gal kartais turite siu schemutes?
QUOTE(Weronica @ 2010 02 12, 12:14)
angeliukė9 ir mege2
mano emeil,
weronica@inbox.lt
tinka ir suarchyvuotas ir PM
ir iš anksto ačiūūū mergaitės
mano emeil,
weronica@inbox.lt
tinka ir suarchyvuotas ir PM
ir iš anksto ačiūūū mergaitės
išsiunčiau ir aš , gražių kryžiukų ir parodyk rezultatą
QUOTE(kunigunda78 @ 2010 02 10, 21:10)
Mergytes, gal kuri turite sio zavuolio schemute
ir as noreciau
Sveikutės! Ar galetumet man padeti? Gal kuri turite afrikiečių schemučių,buciau begalo dėkinga
QUOTE(Jovitelele @ 2010 02 12, 19:20)
Sveikutės! Ar galetumet man padeti? Gal kuri turite afrikiečių schemučių,buciau begalo dėkinga
čia:
http://www.bezdelu.n...ion/12/55/5/10/
pradedant šiuo puslapiu ir iki galo.
Sveikos mergaites As su labai dideliu prasymu... MB siandien pametejo idejo, kad pas mama virtuvej reiktu kokiu vaisiu paveiksla pakabint, butu grazi dovana, ir man pirmiausia ta vaisiu pintinele, kuria pora mergaiciu jau siuvinejo. Jei nebutu labai sunku, gal galetumete pasidalinti schemute arba pameteti kokiu panasiu ideju? Buciau labai labai dekinga Mano pastas lakstuteee@hotmail.com
QUOTE(Raudona Vysnia @ 2010 02 12, 21:45)
Sveikos mergaites As su labai dideliu prasymu... MB siandien pametejo idejo, kad pas mama virtuvej reiktu kokiu vaisiu paveiksla pakabint, butu grazi dovana, ir man pirmiausia ta vaisiu pintinele, kuria pora mergaiciu jau siuvinejo. Jei nebutu labai sunku, gal galetumete pasidalinti schemute arba pameteti kokiu panasiu ideju? Buciau labai labai dekinga Mano pastas lakstuteee@hotmail.com
Čia yra idėjų virtuvei.
Siedingai dėkoju
QUOTE(Donalita @ 2010 02 12, 23:29)
QUOTE(Raudona Vysnia @ 2010 02 12, 21:45)
Dar šiokia tokia vaisių pintinė