Įkraunama...
Įkraunama...

Lindex

QUOTE(rapoja @ 2010 09 05, 08:00)
Kuri mergaitė užsakinėja iš čia http://www.lindex.co...lader-och-mode/ ?Kaip kainą galutinę sužinoti?Parduotuvėse perku-man labai faini rūbukai thumbup.gif o siunčiantis turbūt pigiau gaunasi  g.gif  4u.gif

Tai, kad kainos lygiai tokios pat kaip LT sad.gif
Atsakyti
aha kainos tos pacios gaunasi drinks_cheers.gif

mes tai zadam po naujuju vaziuoti i Svedija,ten sako po nauju tokie ispardavimai,kad kokias bliuskytes vos 5lt kainuoja bigsmile.gif
Atsakyti
Mylimiausia mūsų parduotuvė wub.gif
Gal jau žieminių prekyčių atvežė, nematėt?
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2010 09 06, 12:57)
aha kainos tos pacios gaunasi  drinks_cheers.gif

mes tai zadam po naujuju vaziuoti i Svedija,ten sako po nauju tokie ispardavimai,kad kokias bliuskytes vos 5lt kainuoja  bigsmile.gif

prašom parvežti bigsmile.gif užsiprašau 4 m mergaitei 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2010 09 06, 16:03)
prašom parvežti  bigsmile.gif užsiprašau 4 m mergaitei  4u.gif  mirksiukas.gif

oki biggrin.gif
jai planai nepasikeis,tai labai noriu pati ir sali oamatyti ir pasisopinti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2010 09 06, 09:57)
mes tai zadam po naujuju vaziuoti i Svedija,ten sako po nauju tokie ispardavimai,kad kokias bliuskytes vos 5lt kainuoja  bigsmile.gif

As Sw gyvenu,tai isties thumbup.gif per ispardavimus buna.
Atsakyti
QUOTE(Zachara @ 2010 09 06, 13:24)

Jau didesniems vaikams mačiau kombinezonų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2010 09 09, 15:45)
Jau didesniems vaikams mačiau kombinezonų  4u.gif

ir kombinezonų kelnių, ir striukių? ax.gif
Atsakyti
Man irgi labai patinka Lindex rubeliai. thumbup.gif Puikiai nesiojasi, neblunka, netysta, medziagos geros kokybes. thumbup.gif
Reikes ir man kokia diena nulekti, paziureti, kas naujo ir kas gero Lindex'o naujienose. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zachara @ 2010 09 06, 12:24)
Mylimiausia mūsų parduotuvė wub.gif

yra MOLE lindexe ir striukiu ir kelniu, siltu , neperslampamu, vakar buvau, maciau
Atsakyti
pirstiniu taip pat, ir dar pedkelniu 2uz 1kaina 4u.gif
Atsakyti
gal kas nors kur nors dar matė su akcija tų berniukiškų džinsiukų su reguliuojamu juosmenėliu kaip čia buvo foto įmesta? nupirkau sūnui, fantastiški buvo, kol neapsivertėm ir nesuvarėm kelienių cray.gif vaikas tiek pergyvena, pareiškė kad prašys Kalėdų senelio tokius pačius atnešti doh.gif mielai nupirkčiau dar porą, bet kaina be akcijos man jų didoka blush2.gif
Atsakyti