Įkraunama...
Įkraunama...

Lindex

Lindex prekės ir man superinės,labai gražios.Turime daug rūbelių ir džinsiukus tokius kaip Erikiuxx nusipirko,gražūs ir labai patogūs
Atsakyti
kažin jau ir LT yra žieminių kombinezonų atvežta? g.gif nenoriu laukti nuolaidų, kad galėtume ir dydį , ir spalvą pasirinkti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2010 08 23, 19:23)
kažin jau ir LT yra žieminių kombinezonų atvežta?  g.gif nenoriu laukti nuolaidų, kad galėtume ir dydį , ir spalvą pasirinkti  ax.gif

buvau penkatdieni,tai dar nebuvo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2010 08 23, 22:25)
buvau penkatdieni,tai dar nebuvo ax.gif

aciuks.gif nes švedų shop on line jau lyg ir rodo (gal ten ir rudeniniai, švediškai nemoku).

Atsakyti
Vakar Kauno LINDEXE buvau dar nieko žiemiško nėra
Atsakyti
Na aš jau prieš savaitėlę Lindexe šiltus kombinezoniukus mačiau (Oze ir akropolyje).
Peliuko medžiagytės (tamsiai margi) 79 Lt, o tokie rusvi languoti (medvilne berods) 89 Lt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laimuska: 24 rugpjūčio 2010 - 14:43
Man taip pat patinka Lindex kainos ir kokybes santykis. Nemazai nupirkom jau kraiteliui drabuziuku. Manau ir ateityje is cia pirksim.
Atsakyti
QUOTE(Ketė @ 2010 08 25, 08:11)
Man taip pat patinka Lindex kainos ir kokybes santykis. Nemazai nupirkom jau kraiteliui drabuziuku. Manau ir ateityje is cia pirksim.

maziukam tai is vis pasirinkimas superinis wub.gif o dar ir nuolaidu kiek buna wub.gif
Atsakyti
vakar buvau, yra dar tik rudeniniai. gal kuri esate turėjusi rudenines tas lietaus kelnes? lengvai valosi? galvoju, nupirkti vaikui (gal reikėjo vakar jau ir pirkti).
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2010 08 26, 07:43)
vakar buvau, yra dar tik rudeniniai. gal kuri esate turėjusi rudenines tas lietaus kelnes? lengvai valosi? galvoju, nupirkti vaikui (gal reikėjo vakar jau ir pirkti).

neturejau,bet girdejau,kad labai fainos ypac tos su petneselem smile.gif
norejau isbandyti,bet kazkaip netiketai reima lietaus kostiuma isigyjom
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2010 08 26, 05:43)

me turim ir labai patenkinti esam thumbup.gif
Atsakyti
vakar Kaune Molo Lindexe ieškojau sūnui tų džinsiukų su guminiu juosmeniu ir neradau...buvo tik vieni su raištuku sutraukiamu juosmeniu, mums labai aktualu nes mano kūdenukui viskas krenta, smunka. tai tik tuos ir nusipirkom, o kitokių man pardavėja aiškino kad ir neturėjo doh.gif g.gif o būtume mielai pirkę už 39 lt jei būtume radę...
Atsakyti