Nupirkau tas žalias kelnytes ir galvoju, kad priminsiu, kad dar galioja nuolaida įvedus kodą LTE1111. Jos ir taip nukainuotos buvo iki 29 lt, panaudojus šį kodą sumokėjau 21,75 lt. Nepamirškit pasinaudoti
QUOTE(*Ricco* @ 2011 05 28, 19:33)
Nupirkau tas žalias kelnytes ir galvoju, kad priminsiu, kad dar galioja nuolaida įvedus kodą LTE1111. Jos ir taip nukainuotos buvo iki 29 lt, panaudojus šį kodą sumokėjau 21,75 lt. Nepamirškit pasinaudoti
Sveikutes, informuokit mane del to kodo.
Ar parduotuveje, su juo galima atsiskaityt?
Ar cia tik internetu, kiek procentu duoda nuolaida?
QUOTE(jurgilas @ 2011 05 28, 18:53)
Sveikutes, informuokit mane del to kodo.
Internetu, 25 proc
QUOTE(*Ricco* @ 2011 05 28, 17:55)
Aš kaip tik šiandien žiūrinėjau šias žalias kelnytes, ir jūs savo berniukui nupirkot. Ir dabar galvoju ar tinka ta spalva berniukui? Jos tokios fainos, bet abejoju dėl spalvos Parašykit savo nuomonę, mamos
tinka tinka
aš, pvz, savo mergai nupirkau megztinuką žalią iš berniukių skyriaus, derinau prie tų džinsiukų berniukiškų, kuriuos viena mamytė perleido mums. Ir ką - atrodo šauniai
QUOTE(jurgilas @ 2011 05 28, 21:34)
Siandien Lindexe, savo didziajam nupirkau maikutes 2 gavau beveik 50 % nuolaida.
Issirinkau preki uz 50 ir daugiau litu, uzpildziau anketa ir dave 25 Lt. nuolaida.
Reikes nuvaziuot i kita Lindex parduotuve dar nupirkt sortus. Ieskosim, kad kainuotu virs 50 Lt.
Issirinkau preki uz 50 ir daugiau litu, uzpildziau anketa ir dave 25 Lt. nuolaida.
Reikes nuvaziuot i kita Lindex parduotuve dar nupirkt sortus. Ieskosim, kad kainuotu virs 50 Lt.
Kaip super, kuriame čia Lindex'e?
QUOTE(Dangiuks @ 2011 05 28, 23:52)
Kaip super, kuriame čia Lindex'e?
Lindex parduotuveje, prie kasos yra lapelei reikia juos uzpildyti ir gauni nuolaida 25 Lt. Vienam apsipirkimui, tik turi pirkti uz 50 Lt. ir daugiau.
Vienoi parduotuvei nupirkau maikutes, kitoi zadu pirkti sortus.
Jei su vyru vaziuosit, pirkinius padalinkit per puse ir abu uzpildysit.
Cia visose parduotuvese.
tai kad iki 29d ir taip visi vaikiski rubeliai nukainuoti -25pr.
QUOTE(Dinelė2 @ 2011 05 29, 08:35)
tai kad iki 29d ir taip visi vaikiski rubeliai nukainuoti -25pr.
Jeigu uzpildai anketa ir perki uz p. v. 51 Lt. gauni 25 litu nuolaida. Moket bereikia 26 Lt. Tau gaunasi beveik 50 % nuolaida.
O gal žinote, iki kada šita 25 Lt nuolaida galioja?
Ir dar įdomu, ar pritaiko ją, net jei perki nukainuotus drabužius? Ir galioja gal ne vien vaikiškiems drabužiams... esu sau nusižiūrėjusi suknelę
Ir dar įdomu, ar pritaiko ją, net jei perki nukainuotus drabužius? Ir galioja gal ne vien vaikiškiems drabužiams... esu sau nusižiūrėjusi suknelę
QUOTE(Dinelė2 @ 2011 05 27, 16:30)
maziukam labai daug tai nebuvo Mole,bet papirkau biski vistiek
gera zinia kaunietems - nuo liepos Lindexas bus ir MEGOJ . nebereikes per visa Kauna trenktis
(tikiuosi, kad ne antis cia, nes kolkas jokios reklamos nemaciau, tik is statybos rangovu girdejau )
Papildyta:
QUOTE(jurgilas @ 2011 05 28, 23:47)
Kaune tikrai nera jokiu anketu, tik perkant uz 100Lt gauni pakvietima i boulinga
QUOTE(indra* @ 2011 05 29, 12:40)
gera zinia kaunietems - nuo liepos Lindexas bus ir MEGOJ . nebereikes per visa Kauna trenktis
(tikiuosi, kad ne antis cia, nes kolkas jokios reklamos nemaciau, tik is statybos rangovu girdejau )
oi būtų gerai