G9 striukems ir ziemos aksesuarams 40%
Kas is to, kad nera reikiamu dydziu Nuejau i Pnv Lindex'a, o ten issluota viskas
Merginos kaunietes, gal kuri galetu man uzsakyt internetu rubeli i parduotuve ten sumoket kazkokios korteles reikia Padengciau islaidas
QUOTE(Pumpuryte @ 2011 05 06, 15:40)
Merginos kaunietes, gal kuri galetu man uzsakyt internetu rubeli i parduotuve ten sumoket kazkokios korteles reikia Padengciau islaidas
na zinokit as irgi taip norejau, tai viena mamyte man paaiskino, kad reikia asmeniskai uzsisakineti, nes ten ar sutikrina duomenis su korteles, ar kazkas panasaus. Nebepamenu tiksliai, tik zinau, kad kas uzsako, tas ir pasiima
QUOTE(3lena @ 2011 05 06, 14:15)
na zinokit as irgi taip norejau, tai viena mamyte man paaiskino, kad reikia asmeniskai uzsisakineti, nes ten ar sutikrina duomenis su korteles, ar kazkas panasaus. Nebepamenu tiksliai, tik zinau, kad kas uzsako, tas ir pasiima
velnias ką daryt? mirtinai reikia vieno rubelio
QUOTE(3lena @ 2011 05 06, 15:15)
parduotuvej rubeli atsiimi su pirkimo kodu. as tiesiog ji ant lapuko uzsirasau ir paduodu pardavejai. atnesusi siuntinuka ji dar pavardes paklausia, del visa ko, bet dokumentu nepraso, taip kad tikrai gali kas nors kitas uzsakyti . mielai padeciau Pumpurytei, bet pati irgi korteles neturiu, vyro paprasau, kad sumoketu uz pirkinius . o Pumpurytei tai tikria butu paprasciau palekt iki banko ir pasidaryt kreditine. gi tai nieko nekainuoja ir nereikes niekieno paslaugos prasyt
Geguzes 13d. Klaipedos Bige Lindex 20proc. vaikiskiems rubams
QUOTE(gegne2 @ 2011 05 12, 07:57)
ačiū
jau laukiau, kada kokios nuolaidos pasirodys
QUOTE(gegne2 @ 2011 05 12, 08:57)
Cia tik Klaipedos LIndex'e nuolaidos, ogal zinote ar Vilniuje taip pat?
QUOTE(indra* @ 2011 05 07, 13:47)
.. o Pumpurytei tai tikria butu paprasciau palekt iki banko ir pasidaryt kreditine. gi tai nieko nekainuoja ir nereikes niekieno paslaugos prasyt
draugė sumokėjo. Užsakiau dviejus marškinukus su ta mintim kad vienus kurie netiks gražinsiu. O pinigus gražina atgal į tą kortlę ar duoda iš kasos į rankas?
QUOTE(Pumpuryte @ 2011 05 13, 14:19)
draugė sumokėjo. Užsakiau dviejus marškinukus su ta mintim kad vienus kurie netiks gražinsiu. O pinigus gražina atgal į tą kortlę ar duoda iš kasos į rankas?
turetu grynais grazinti