netaiko, nebent pvz imtumėt vieną ar du rūbelius iš to stendo kur du už trijų kainą, t.y. atsisakytumėt to trečio nemokamo.
bet užtai taikoma tam stendui, kur jau seniau buvo nuolaida, tik kažin ar kas belikę po tokios apgulties kokią šiandien priešpiet mačiau
nučiupau neplanuotą jūreivišką bodžiukėlį trumpomis rankovėmis iš naujos kolekcijos, nes jau toooks gražus
netaiko, nebent pvz imtumėt vieną ar du rūbelius iš to stendo kur du už trijų kainą, t.y. atsisakytumėt to trečio nemokamo.
bet užtai taikoma tam stendui, kur jau seniau buvo nuolaida, tik kažin ar kas belikę po tokios apgulties kokią šiandien priešpiet mačiau
nučiupau neplanuotą jūreivišką bodžiukėlį trumpomis rankovėmis iš naujos kolekcijos, nes jau toooks gražus
as buvau 11h,tai nebuvo daug zmoniu
bet nuliudau,kad neradau naujos kolekcijos maikyciu del ju ir ejau
tai prigriebiau kelis bodziukus draugei, eisiu lankyti mazylio
as buvau 11h,tai nebuvo daug zmoniu
bet nuliudau,kad neradau naujos kolekcijos maikyciu del ju ir ejau
tai prigriebiau kelis bodziukus draugei, eisiu lankyti mazylio
Nu as buvau Kauno lindexe,zmoniu vos praeit gali naujos kolekcijos jokiu bliuskuciu ner,isvis jokiu ner mergytem dar daugiau visko kaip visada 56-68 dydzio luzta pakabos o didesniu tai mazoka
Sveikos kaip jums smagu, kad galit pereiti per lindexa, man provincijoj sunkiau, bet uztai mociute musu grizo pries 2dienas, tai rubeliu kalnas parodysiu savo ozkyte su lindexine suknyte aisku ir pedkelnytem ir triusikeliais, kuriu nesimato nors patinka mums jie labai labai
as taip noriu kepurytes dabartiniams orams, kazi yra lindexe, jei butu, noreciau kurios nors paprasyti
Nu as buvau Kauno lindexe,zmoniu vos praeit gali naujos kolekcijos jokiu bliuskuciu ner,isvis jokiu ner mergytem dar daugiau visko kaip visada 56-68 dydzio luzta pakabos o didesniu tai mazoka
nu nežinau, po to ką mačiau vakar, man atrodo Kaune rimtai reikia antros parduotuvės.. nes kas antra mamytė su mažais vaikais, vežimais, o tokioooose eilėse stovėjo..