Įkraunama...
Įkraunama...

Lindex

QUOTE(agpa @ 2011 04 19, 07:39)

beje, gal kuri jau turite tokia striukyte?
user posted image
domina kaip su dydziais? manajam reiktu 80, bet ju yra tik nuo 86.. jauc, baisiai skes g.gif

as tai striukytes visada imu 1 dydziu didesnes,nei rubeliai smile.gif
Atsakyti
mamytes, o 3 uz 2 kaina taiko nuolaidas? As turbut kol issikrapstysiu vel dydziu neliks, o dar kai visko po 2 reikia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(oii @ 2011 04 20, 14:02)
mamytes, o 3 uz 2 kaina taiko nuolaidas? As turbut kol issikrapstysiu vel dydziu neliks, o dar kai visko po 2 reikia  doh.gif

netaiko, nebent pvz imtumėt vieną ar du rūbelius iš to stendo kur du už trijų kainą, t.y. atsisakytumėt to trečio nemokamo.
bet užtai taikoma tam stendui, kur jau seniau buvo nuolaida, tik kažin ar kas belikę po tokios apgulties kokią šiandien priešpiet mačiau blink.gif
nučiupau neplanuotą jūreivišką bodžiukėlį trumpomis rankovėmis iš naujos kolekcijos, nes jau toooks gražus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(RutRut @ 2011 04 20, 13:38)
netaiko, nebent pvz imtumėt vieną ar du rūbelius iš to stendo kur du už trijų kainą, t.y. atsisakytumėt to trečio nemokamo.
bet užtai taikoma tam stendui, kur jau seniau buvo nuolaida, tik kažin ar kas belikę po tokios apgulties kokią šiandien priešpiet mačiau blink.gif
nučiupau neplanuotą jūreivišką bodžiukėlį trumpomis rankovėmis iš naujos kolekcijos, nes jau toooks gražus wub.gif

as buvau 11h,tai nebuvo daug zmoniu
bet nuliudau,kad neradau naujos kolekcijos maikyciu sad.gif del ju ir ejau sad.gif
tai prigriebiau kelis bodziukus draugei, eisiu lankyti mazylio wub.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 04 20, 16:33)
as buvau 11h,tai nebuvo daug zmoniu
bet nuliudau,kad neradau naujos kolekcijos maikyciu sad.gif del ju ir ejau sad.gif
tai prigriebiau kelis bodziukus draugei, eisiu lankyti mazylio wub.gif

apie kurias maikytes cia?
Atsakyti
Nu as buvau Kauno lindexe,zmoniu vos praeit gali biggrin.gif doh.gif naujos kolekcijos jokiu bliuskuciu ner,isvis jokiu ner doh.gif mergytem dar daugiau visko smile.gif kaip visada 56-68 dydzio luzta pakabos o didesniu tai mazoka doh.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
kaip jums smagu, kad galit pereiti per lindexa, man provincijoj sunkiau, bet uztai mociute musu grizo pries 2dienas, tai rubeliu kalnas wub.gif thumbup.gif parodysiu savo ozkyte su lindexine suknyte wub.gif aisku ir pedkelnytem blush2.gif ir triusikeliais, kuriu nesimato biggrin.gif nors patinka mums jie labai labai thumbup.gif
user posted image
as taip noriu kepurytes dabartiniams orams, kazi yra lindexe, jei butu, noreciau kurios nors paprasyti blush2.gif
Atsakyti
o jau garbanos bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif aišku, suknytė irgi graži ax.gif
Atsakyti
QUOTE(...little mary... @ 2011 04 20, 21:51)
o jau garbanos  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  aišku, suknytė irgi graži  ax.gif

blush2.gif aciu blush2.gif garbanu dar nesimato, issukuotos, uztai ir pikta cia, kad pries darzeli sukavau ir pesiau plaukus doh.gif blush2.gif biggrin.gif
mamos vaikas biggrin.gif kuo toliau tuo labiau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lineva: 20 balandžio 2011 - 21:19
QUOTE(Dinelė2 @ 2011 04 20, 18:30)
Nu as buvau Kauno lindexe,zmoniu vos praeit gali biggrin.gif  doh.gif  naujos kolekcijos jokiu bliuskuciu ner,isvis jokiu ner  doh.gif  mergytem dar daugiau visko smile.gif  kaip visada 56-68 dydzio luzta pakabos o didesniu tai mazoka doh.gif

jaučiu, kad padarė nuolaidas rūbeliams išsiparduoti, o paskui naują kolekciją iškabins biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alice in wonderland @ 2011 04 20, 22:41)
jaučiu, kad padarė nuolaidas rūbeliams išsiparduoti, o paskui naują kolekciją iškabins  biggrin.gif

nu nežinau, po to ką mačiau vakar, man atrodo Kaune rimtai reikia antros parduotuvės.. nes kas antra mamytė su mažais vaikais, vežimais, o tokioooose eilėse stovėjo..
Atsakyti
QUOTE(linausius @ 2011 04 20, 13:33)
as tai striukytes visada imu 1 dydziu didesnes,nei rubeliai smile.gif

o, aciu! 4u.gif

kaip G9 laikosi per %? biggrin.gif
beje, ar aksesuarams taiko? reikia kojiniu bigsmile.gif
Atsakyti