Įkraunama...
Įkraunama...

Lindex

QUOTE(indra* @ 2011 04 10, 17:57)
kadangi ispardavimas nuo praeito savaitgalio, tai abejoju biggrin.gif treciadieni dar buvo 86d. kelnyciu, bodziu, pizamyciu... dzemperiu jau nebegavau  schmoll.gif

Kaip mes paržiopsojom. doh.gif
Atsakyti
na šio bei to tai dar vakar buvo, pižamyčių tik nelabai ir komplektuką iš atskirų dalykų suderinti sunkoka 4u.gif
Atsakyti
mergickos, o uzsisakinejant internetu, privaloma iskart apmoketi uz prekes (jei atsiimsi parduotuvej), ar galima parduotuvej susimoketi? Jei reikia is anksto, itariu reik turet kreditine kortele? Jei galima tik kreditine susimoket, tai gal kas man galetu pagelbet, as pervesciau pinigiukus, reiktu uzsakyt ir apmoket is kreditines (del atlygio susitartume)?
Atsakyti
QUOTE(3lena @ 2011 04 13, 21:27)
mergickos, o uzsisakinejant internetu, privaloma iskart apmoketi uz prekes (jei atsiimsi parduotuvej), ar galima parduotuvej susimoketi? Jei reikia is anksto, itariu reik turet kreditine kortele? Jei galima tik kreditine susimoket, tai gal kas man galetu pagelbet, as pervesciau pinigiukus, reiktu uzsakyt ir apmoket is kreditines (del atlygio susitartume)?

taip, privaloma iškart susimokėti už prekes 4u.gif
Pasidarykite kreditinę, matau, kad dar mažiukai esat, tai gal dar ne vieną kartą lindexe internetu pirksitės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beštuliukas: 14 balandžio 2011 - 10:37
Merginos, ar buna Lindex'e vasariskiu sortuku ir kombinezonu/sortuku? Jeigu taip, kada mazdaug turetu pasirodyt prekyboje? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 04 08, 15:44)
man nepatiko sita visai, kazkokia keista medziaga jos ,visiskai netampri ..tokia dviguma..
nu nepatiko visai,norisi vaikui tampresnes,kad butu minskata ir graziai apglustu galvyte,nespaustu
g.gif kad keistas medziaga tu kepuriu,tikriausiai del to,paciupinejau ir padejau atgal...
nesitampo ,tai reiktu imti daug dydesni dydi,kad vaikui butu patogu

na va, persigalvojau as doh.gif
palauksiu kokiu vasariniu, gal bus minkstesnio trikotazo biggrin.gif

tai ka, ryt % lindexe?! bigsmile.gif
beje, gal kuri jau turite tokia striukyte?
user posted image
domina kaip su dydziais? manajam reiktu 80, bet ju yra tik nuo 86.. jauc, baisiai skes g.gif
Atsakyti
QUOTE(agpa @ 2011 04 19, 10:39)
palauksiu kokiu vasariniu, gal bus minkstesnio trikotazo biggrin.gif

tai ka, ryt % lindexe?! bigsmile.gif

o as kaip tik vakar nusipirkau ta su kepuryte su stinkiuku (nes Panevezy raau su nuolaida thumbup.gif). labai tinka mano maziukui ir kepuryte man labai faina, ir minksta ax.gif

ot velnias, vakar apsipirkom doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indra*: 19 balandžio 2011 - 11:45
QUOTE(indra* @ 2011 04 19, 12:41)
o as kaip tik vakar nusipirkau ta su kepuryte su stinkiuku (nes Panevezy raau su nuolaida thumbup.gif). labai tinka mano maziukui ir kepuryte man labai faina, ir minksta  ax.gif

hihihi.gif aš jaučiu leksiu pasižiūrėt mum jau reik bliuskučių kaip tik bigsmile.gif
Atsakyti
Kreipiuosi i Lindex ekspertes lotuliukas.gif kuri Lindex parduotuve Vilniuje jums dazniausiai pasiteisina dydziu ir asortimento prasme? As va jau pastebejau, kad bent kol kas Panoramoje neseniai atsidariusiame Lindexe tikrai mazesnis pasirinkimas nei pvz. Oze.
Atsakyti
QUOTE(Giedrai @ 2011 04 19, 13:52)
Kreipiuosi i Lindex ekspertes  lotuliukas.gif kuri Lindex parduotuve Vilniuje jums dazniausiai pasiteisina dydziu ir asortimento prasme? As va jau pastebejau, kad bent kol kas Panoramoje neseniai atsidariusiame Lindexe tikrai mazesnis pasirinkimas nei pvz. Oze.

dydziausias yra akropolyje, ir dydziu jie daugiau turi visada smile.gif
Atsakyti
QUOTE(indra* @ 2011 04 19, 11:41)
o as kaip tik vakar nusipirkau ta su kepuryte su stinkiuku (nes Panevezy raau su nuolaida thumbup.gif). labai tinka mano maziukui ir kepuryte man labai faina, ir minksta  ax.gif

Ne jūs viena tokia apsipirkusi biggrin.gif
Aš jau mąsčiau vakar priduoti ir nusipirkti paskui tą patį su nuolaida, nes penktadienį nusipirkom tokį fainutį džempiuką su kapišonu ir nespėjom dar užsidėti, dar net etiketė nenuimta. Bet paskui pagalvojau, nu durnizmas a.... Ir palikau taip kaip yra biggrin.gif
Atsakyti
man atrodo Kauno lindexe akcija baigsis anksčiau laiko, nes nebebus ką pirkti lotuliukas.gif
Atsakyti