QUOTE(agpa @ 2011 04 05, 15:19)
vakar sereikiskese pamaciau berniuksti trikotazine kepure su stinky isnarsiau neta ieskodama tokios, niekaip neradau gal cia ne siu metu kolekcija? gal zinot?!
panasaus tipo kaip si, tik virsus nesmaileja.. tampraus trikotazo.
panasaus tipo kaip si, tik virsus nesmaileja.. tampraus trikotazo.
siandien tokia pardavineja 46-48 viena mamyte berniuku lindex'uos
bet ir parduotuvej, bent jua Kaune, ju yra
mamos, o neteko jums pastebėt, kad trikotažinės kepurės lyg ir pamažintos lindex'e nes jau kelintą kartą perku be pamatavimo ir kažkas ne taip.. pirmą kartą galvojau gal etiketės sumaišytos, bet ir vėl.. va prieš dvi savaites pirkau 46-48 dydžio, tai maniškės 44 galvai pats tas
Nu, mamukai, SALE SALE SALE
(bent jau psl. taip parasyta
(bent jau psl. taip parasyta
QUOTE(indra* @ 2011 04 07, 23:18)
man nepatiko sita visai, kazkokia keista medziaga jos ,visiskai netampri ..tokia dviguma..
nu nepatiko visai,norisi vaikui tampresnes,kad butu minskata ir graziai apglustu galvyte,nespaustu
QUOTE(RutRut @ 2011 04 08, 11:00)
mamos, o neteko jums pastebėt, kad trikotažinės kepurės lyg ir pamažintos lindex'e nes jau kelintą kartą perku be pamatavimo ir kažkas ne taip.. pirmą kartą galvojau gal etiketės sumaišytos, bet ir vėl.. va prieš dvi savaites pirkau 46-48 dydžio, tai maniškės 44 galvai pats tas
kad keistas medziaga tu kepuriu,tikriausiai del to,paciupinejau ir padejau atgal...
nesitampo ,tai reiktu imti daug dydesni dydi,kad vaikui butu patogu
Papildyta:
QUOTE(indra* @ 2011 04 07, 23:18)
man nepatiko sita visai, kazkokia keista medziaga jos ,visiskai netampri ..tokia dviguma..
nu nepatiko visai,norisi vaikui tampresnes,kad butu minskta ir graziai apglustu galvyte,nespaustu
QUOTE(RutRut @ 2011 04 08, 11:00)
kad keistas medziaga tu kepuriu,tikriausiai del to,paciupinejau ir padejau atgal...
nesitampo ,tai reiktu imti daug dydesni dydi,kad vaikui butu patogu
Ta kepure ir as vaikui matavau, tai kazkaip irgi labai aptempta buvo, nu gal ir nieko - ausys pasleptos, bet kazkokia ilga labai ir visai negraziai atrode .
O del nuolaidu, tai buvau siandien Akropoli, nuolaidos moteriskiems rubams ir siek tiek didesniems vaikams, o maziukams iki 86 tai kaip ir visuomet yra atskiras skyrelis su nukainotais rubeliais ir tiek. Tiesa, uzveze bodziuku trumpom rankovem, tu 3 uz 2, tai medvilne plonesne uz ilgom rankovem, bet aisku pasirinkimas dar menkas.
O del nuolaidu, tai buvau siandien Akropoli, nuolaidos moteriskiems rubams ir siek tiek didesniems vaikams, o maziukams iki 86 tai kaip ir visuomet yra atskiras skyrelis su nukainotais rubeliais ir tiek. Tiesa, uzveze bodziuku trumpom rankovem, tu 3 uz 2, tai medvilne plonesne uz ilgom rankovem, bet aisku pasirinkimas dar menkas.
Mums irgi patinka Lindex rūbeliai,tik kažkaip jau didesniem vaikučiams biškuti nebe tokie gražūs(virš 86ūgio)Beje mamytės ,gal kas turit pižamytes 86dydžio,ar dydžiai atitinka? turiu omenyje pižamytes kaip šliaužtukai tik be pėdučiu.
dėkui.
dėkui.
Man nesiseka su lindex internetine parduotuve. Kadangi vistik nusprendžiau, kad reikia pavasarinės striukytės, o dydžių buvo tik internete, galvojau dar pasinaudosiu tais 25 proc, uzsisakiau. Na, paskui padariau dar vieną užsakymą bodžiukų trumpom rankovėm 3/2 kainą -25 proc, nes ten vėl gi didžiausias dydžių pasirinkimas. Ir ką, gaunu būtent bodžių du patvirtinimo laiškus tuo pačiu numeriu, ir žinoma, man nuskaičiuota du kartus nuo kortelės. Parašiau 2 laiškus jokio atsakymo, vyras skambino net nurodytu telefonu į Suomiją, ten niekaip negali sujungti su reikiammu asmeniu, pralaukė 20 min Dabar laukiu, kada atveš prekes į parduotuvę , jeigu atveš tiek, kiek nuskaičiavo, tai ok, galiu grąžinti. O jeigu tik vieną, ką man tada daryti? Nes atsiuntė tik vienodus order confirmation numerius
Kaune nemaži stendai su nuolaidomis, bet aišku kai pradedi ieškot konkrečiai, tai ne tiek jau ir daug visko, kaip iš pirmo žvilgsnio atrodo bet šiaip galėtų dažniau tokių nuolaidų pametėt, negi jiem gaila
QUOTE(RutRut @ 2011 04 10, 15:55)
Kaune nemaži stendai su nuolaidomis, bet aišku kai pradedi ieškot konkrečiai, tai ne tiek jau ir daug visko, kaip iš pirmo žvilgsnio atrodo bet šiaip galėtų dažniau tokių nuolaidų pametėt, negi jiem gaila
O 86 dydzio yra nuolaidu Mole?
QUOTE(Luna888 @ 2011 04 09, 13:44)
Mums irgi patinka Lindex rūbeliai,tik kažkaip jau didesniem vaikučiams biškuti nebe tokie gražūs(virš 86ūgio)Beje mamytės ,gal kas turit pižamytes 86dydžio,ar dydžiai atitinka? turiu omenyje pižamytes kaip šliaužtukai tik be pėdučiu.
dėkui.
dėkui.
mes turim 86 dydžio pižamyčių be pėdučių. Mūsų ūgis dabar 83 cm. ir liemuo toks "prailgintas", tai pižamytės kaip tik
QUOTE(ginta1979 @ 2011 04 10, 16:37)
O 86 dydzio yra nuolaidu Mole?
kadangi ispardavimas nuo praeito savaitgalio, tai abejoju treciadieni dar buvo 86d. kelnyciu, bodziu, pizamyciu... dzemperiu jau nebegavau