Įkraunama...
Įkraunama...

Lindex

QUOTE(3lena @ 2011 04 01, 20:30)
o tokios kepurytes Kauno lindexe nebera... o taip norejau pavasariui... nu bet turbut ir nebeverta, juk po keliu savaiciu per silta bus jau, ar ne? (cia save bandau itikinti... smile.gif)
http://www.part.lt/i...9d27c5a0430.jpg

oi tikrai neverta,mes dabar jau plonesnes nesiojame smile.gif
man lindexe is vis nera kepuriu pavasariui,visos storos arba dvgubos doh.gif
aisku cia dar nuo tevu priklauso,kaip jie rengia vaika
QUOTE(gineituke @ 2011 04 01, 22:11)
Sveikutes,
na va si pavasari ir as pamisau del Lindex rubeliu vaikams. Praeita savaite si ta savo maziausiam su nuolaida nupirkau ir atradau pas jus info del kuponu. Tik va niekaip man ju nesiuncia, greiciausiai del to, kad dar nesu ju svetainej prisiregistravusi. g.gif
Gal nesunku butu kuriai mamytei persiust man kuponiuka, nes jau taip uzsimaniau vienu sliaustu ir megstuko, kad negaliu susilaikyt nepirkus ax.gif .

galiu atsiusti,parasykite i az savo meila mirksiukas.gif
Atsakyti
Gerai, kai pas jus šilta biggrin.gif mums ant jūros krantos nėra taip šilta. Iki plonesnės kepurės dar teks palaukt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(...little mary... @ 2011 04 02, 09:01)
Gerai, kai pas jus šilta  biggrin.gif  mums ant jūros krantos nėra taip šilta. Iki plonesnės kepurės dar teks palaukt  biggrin.gif

niu,kad ir pas mus nesilta,
aisku jaigu buna vejas,tada uzdedu kapisona,bet jai apie 0temp ir daugiau , o oras ramus,tai nededam mes siltos kepures ax.gif as pati vaikstau be kepures ir nesalta,tai vaikui vadinasi plonos uztenka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 04 02, 14:37)
aisku jaigu buna vejas,tada uzdedu kapisona,bet jai apie  0temp ir daugiau ,  o oras ramus,tai nededam mes siltos kepures ax.gif as pati vaikstau be kepures ir nesalta,tai vaikui vadinasi plonos uztenka ax.gif

sutinku, tik kad pas mus dažniausiai vėjas toookkksss pučia, kad aš pati su kepše tebevaikštau biggrin.gif jau kaip laukiu, kada pagaliau galėsim išlipt iš tų visų sunkių rūbų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 04 02, 14:37)
aisku jaigu buna vejas,tada uzdedu kapisona,bet jai apie  0temp ir daugiau ,  o oras ramus,tai nededam mes siltos kepures ax.gif as pati vaikstau be kepures ir nesalta,tai vaikui vadinasi plonos uztenka ax.gif

mes irgi taip darom drinks_cheers.gif aisku, esame ne prie juros mirksiukas.gif , mes net saliku nededam , tik tuos lindexinius ant kaklo tokius ale salikiukus, kur, kaip koks seilinukas, mano dicke, tai saliko neturejus blush2.gif

cia parodysiu savo mazaji lindexiuka, matosi ir bodis ir romperiukas tas tokis mielas wub.gif tiesa, sese net ji kartais vadina lindexiuku wub.gif biggrin.gif thumbup.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lineva: 02 balandžio 2011 - 14:26
man niekaip neatsiuncia tu nuolaidiniu kuponu, gal kuri mamyte galetu persiusti blush2.gif sandrixxxx@gmail.com
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sandrixxx: 02 balandžio 2011 - 14:49
siunciau vienai mamytei,bet negavo
idesiu tada i tema, va sita atsispausdinkite smile.gif
user posted image

LINEVA,bet grozis tavo mazylio wub.gif man ziauriai patiko sitos serijos rubeliai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 04 02, 16:19)
LINEVA,bet grozis tavo mazylio  wub.gif man ziauriai patiko sitos serijos rubeliai wub.gif

Aciu wub.gif va, parodysim ir sese su lindexine tunika wub.gif cia senoka foto, lapkricio menesio blush2.gif per ju gimtadieni blush2.gif , na dabar darziukan vaikstom su sita tunika ir leginsiukais, labai faina man wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(lineva @ 2011 04 02, 16:09)
Aciu wub.gif va, parodysim ir sese su lindexine tunika wub.gif cia senoka foto, lapkricio menesio blush2.gif per ju gimtadieni blush2.gif , na dabar darziukan vaikstom su sita tunika ir leginsiukais, labai faina man wub.gif

fainuole,o jau plaukai bigsmile.gif

mes su lindex bliuskyte ir dzinsiukai
smile.gif
user posted image

lindex marskinukai wub.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 04 02, 17:19)
fainuole,o jau plaukai  bigsmile.gif
mes su lindex bliuskyte ir dzinsiukai
smile.gif
user posted image

lindex marskinukai wub.gif

user posted image

aciuks wub.gif aga, ji pas mumis garbane, is mamos garbanas atime biggrin.gif

o tavo erikiuxxx, ne tik , kad modeliai grazus, bet ir pati ziuriu gera fotografe esi mirksiukas.gif wub.gif
Atsakyti
ai kaip gražiai čia giriatės, einam ir mes fotografuotis biggrin.gif
Atsakyti
Modeliukai pasakiski wub.gif
Atsakyti