Įkraunama...
Įkraunama...

Lindex

as cia ne i tema noriu paklaust:
mano dukryte labai susidomejo troliais mumiais, o as niekur nerandu filmuku apie juos, isskyrus youtuba, kur multikai originalo ar anglu kalba rolleyes.gif. gal zinok kur butu galima rast? g.gif
Atsakyti
QUOTE(indra* @ 2011 03 31, 20:28)
manau, nors ir 100 kartu, tik pageidautina skirtingose parduotuvese, kad pardaveja nepradetu atpazint biggrin.gif

tikrai nereikia slapstytis ir begioti po parduotuves, niekur neparasyta, kad vienas zmogus gali pirkti tik viena ruba. as siandien Panoramoj padaviau 2 kuponus ir 2 rubus, abiem be problemu, be klausimu pritaike nuolaida ir net saldainiu pasiule pasiimti vaikams thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(LejaKlp @ 2011 03 31, 20:29)
tikrai nereikia slapstytis ir begioti po parduotuves, niekur neparasyta, kad vienas zmogus gali pirkti tik viena ruba. as siandien Panoramoj padaviau 2 kuponus ir 2 rubus, abiem be problemu, be klausimu pritaike nuolaida ir net saldainiu pasiule pasiimti vaikams  thumbup.gif

ydomu,kaip akropoly sureaguos biggrin.gif
Atsakyti
erikiuxxx, o kaip tau to pilko megztuko dydis? ant kokio ugio, kuri dydi emei? Man jis irgi siaubingai biggrin.gif patinka, tik galvoju ar ilgam uzteks, ar tik tik bus g.gif
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2011 03 31, 21:57)
erikiuxxx, o kaip tau to pilko megztuko dydis? ant kokio ugio, kuri dydi emei? Man jis irgi siaubingai  biggrin.gif  patinka, tik galvoju ar ilgam uzteks, ar tik tik bus  g.gif

pasiemiau as 86-92d, tai mum dar siek tiek laisvas,vaikas mano 88cm 4u.gif
bet as nepergyvenu,man jis graziau atrodo uzraitotom rankovem,o toki ilgai nesios tikrai mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytelis. Myliu šitą parduotuvę...turim rūbų mažei iš ten, bet paskutiniu metu man labai kainos akis bado, maikytės po 49lt, kažkaip gaila pirkti. Anais metais pirkom ir nieko, nežinau, ar čia piniginė suplonėjo, ar kažkoks taupymas iš pasąmonės įsijungė g.gif
Bet...kalbat apie kuponą...kur jį gauti, nes lindex psl aš nematau g.gif Pasakykite, ar gal galite duoti nuorodą, iš kur kuponą pasiimti ax.gif Labai aš ten noriu languotos suknytės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(light blue @ 2011 04 01, 06:07)
Labas rytelis. Myliu šitą parduotuvę...turim rūbų mažei iš ten, bet paskutiniu metu man labai kainos akis bado, maikytės po 49lt, kažkaip gaila pirkti. Anais metais pirkom ir nieko, nežinau, ar čia piniginė suplonėjo, ar kažkoks taupymas iš pasąmonės įsijungė g.gif
Bet...kalbat apie kuponą...kur jį gauti, nes lindex psl aš nematau g.gif Pasakykite, ar gal galite duoti nuorodą, iš kur kuponą pasiimti ax.gif Labai aš ten noriu languotos suknytės ax.gif

http://www.lindex.co...x?c=kids_spring

uzsiprenumeruosit naujienas ir atsius kupona wink.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif O kaip jus atsispausdinat ta kupona, visa laiska spausdinat, ar tik ta kvadratuka, kur yra barkodas? Ar butina spalvotai spausdinti g.gif
Gal kas turi to koduko Wordini varijanta pasidare? Nes visai nesuprantu, kaip is gmail'o pasidaryti i Worda doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo moliugyte: 01 balandžio 2011 - 07:39
QUOTE(light blue @ 2011 04 01, 07:07)

gero apsipirkimo 4u.gif
as tai paemiau va tokia suknele dukrai:
user posted image
realiai zymiai grazesne ji, pusta, visoms progoms. emiau net 122 d., nes jos apimtis per liemeni reguliuojasi su roziniu kaspinu, o ilgis nemaiso, dabar daug zemiau keliu, atrodo kaip tikra princese thumbup.gif Uztat ne vieneriems metams uzteks.
Papildyta:
QUOTE(moliugyte @ 2011 04 01, 08:34)
Sveikutes 4u.gif  O kaip jus atsispausdinat ta kupona, visa laiska spausdinat, ar tik ta kvadratuka, kur yra barkodas? Ar butina spalvotai spausdinti g.gif
Gal kas turi to koduko Wordini varijanta pasidare? Nes visai nesuprantu, kaip is gmail'o pasidaryti i Worda doh.gif

svarbiausia, kad butu gerai matomas barkodas. spalva neturi reiksmes. parasykit man i AZ savo el. pasta-persiusiu .jpg formato kupona, nereikes jums vargti.
Atsakyti
Light blue, zinok rubeliai paprangi is tikruju, nes kronos kursas pakilo, nuo pernai metu pasikeite 6-7 cnt doh.gif
Atsakyti
Parduotuvej nepritaike 25 proc nuolaidos perkant 3uz 2 kaina sad.gif O internetu taiko smile.gif

Mamytes, gal zinot ar siu tympu apacia tamposi? Abejoju del dydzio, jei bus per dideles negraziai atrodys, o jei trumpesnes nieko tokio, bet idomu ar kojytes nespaus g.gif
user posted image

o puosimes prie sios tunikeles wub.gif
user posted image
Pagaliau ir mazom lelytem si ta grazesnio uzveze thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oii: 01 balandžio 2011 - 09:55
[quote=oii,2011 04 01, 09:54]
Parduotuvej nepritaike 25 proc nuolaidos perkant 3uz 2 kaina sad.gif O internetu taiko smile.gif

Mamytes,

Aš jau kažkaip linkusi manyti, jei internetu taiko, tai ir parduotuvėje turėtų pritaikyti. Ar kaip čia išeina g.gif Kiek čia pasiskaičiau pasisakymų, dėl nuolaidų taikymo, matau, kad kiekviena parduotuvė savaip interpretuoja nuolaidas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beštuliukas: 01 balandžio 2011 - 10:13