Įkraunama...
Įkraunama...

Lindex

QUOTE(erikiuxxx @ 2011 03 31, 08:38)
aciu,parasiau i az  thumbup.gif

Jau išsiunčiau 4u.gif
Atsakyti
Aš tai dar kenčiu, kad ir kaip tas kuponas akis bado! Taip kenčiu, kad net nuėjau ir per tarpininkę iš H&M visko užsisakiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(RutRut @ 2011 03 31, 08:35)
Aš tai dar kenčiu, kad ir kaip tas kuponas akis bado! Taip kenčiu, kad net nuėjau ir per tarpininkę iš H&M visko užsisakiau lotuliukas.gif

Ar palengvejo uzsisakius H&M'u? wink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
o kaip h&m su lindex'u susije? kaikurios prekes isvis vienodos? g.gif
Atsakyti
aha, trupučiuką palengvėjo, tik dar porą sav reikės palaukt kol atsiųs:)
prieš tai bandžiau nuo lindex'o carters'ais gydytis, tai geriau nebuuuvo schmoll.gif
ir iš viso - reik stengtis ateičiai nepirkt, tik to ko reikia artimiausiu metu, nes vdrug tuoj pasakys - tadadadam! Velykų proga 50% nuolaida!

QUOTE(IndresS @ 2011 03 31, 09:46)
Ar palengvejo uzsisakius H&M'u? wink.gif  lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(indra* @ 2011 03 31, 09:50)
o kaip h&m su lindex'u susije? kaikurios prekes isvis vienodos? g.gif

kai kurios labai panašios, nes siuvėjai dažnai tie patys:) bet po teisybei įlindau į HM paįvairinimui, nes lindex'o repertuarą mintinai žinau:)
Atsakyti
QUOTE(RutRut @ 2011 03 31, 08:56)
aha, trupučiuką palengvėjo, tik dar porą sav reikės palaukt kol atsiųs:)
prieš tai bandžiau nuo lindex'o carters'ais gydytis, tai geriau nebuuuvo schmoll.gif
ir iš viso - reik stengtis ateičiai nepirkt, tik to ko reikia artimiausiu metu, nes vdrug tuoj pasakys - tadadadam! Velykų proga 50% nuolaida!
Papildyta:
kai kurios labai panašios, nes siuvėjai dažnai tie patys:) bet po teisybei įlindau į HM paįvairinimui, nes lindex'o repertuarą mintinai žinau:)

Aga, del panasumo - gariunuose uzmaciau bodiku su tokiais pat peledziukais kaip Lindexo, tik maziukais. Paklausiau koks gamintojas - sake Mothercare.. blink.gif
Kazi kuris nuo kurio kopijuoja g.gif
Atsakyti
QUOTE(RutRut @ 2011 03 31, 09:35)

lotuliukas.gif na, bent jau šitų galiu tiesiai sakytis, be jokių tarpininkų tongue.gif doh.gif kompensuoju Lindex'ą biggrin.gif
Šiaip tai panašūs. Pvz, mes turm HM džinsiukus - tokie pat kaip šiemetiniai Lindex'o mastau.gif
Dabar užsakiau maikiukų saviškiui už 8 Lt hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ...little mary...: 31 kovo 2011 - 10:54
QUOTE(Beštuliukas @ 2011 03 30, 23:17)
Na tai super, kad ledus pralaužėte, aš kaip tik galvojau su kuponu į Bigą eiti  thumbup.gif
O kaip tą kuponą atsispausdinti?  ax.gif  blush2.gif

Kazkaip tiesiai is el.pasto nedave man atspausdinti, spausdino be paveiksliuku, issaugojau WORDe ir atspausidinau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Voje @ 2011 03 31, 10:57)
Kazkaip tiesiai is el.pasto nedave man atspausdinti, spausdino be paveiksliuku, issaugojau WORDe ir atspausidinau thumbup.gif

dėkui 4u.gif
aš iš yahoo tiesiai atsispausdinau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Ricco* @ 2011 03 31, 08:21)
Jau išsiunčiau  4u.gif

aciuuu thumbup.gif
jau pasinaudojau,ta pilka megstuka nusipirkau wub.gif

ydomu ar galima tapati kupona dar karta panaudoti? g.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(RutRut @ 2011 03 31, 08:35)

hm irgi faini,bet lindex fainesni biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 03 31, 20:09)

ydomu ar galima tapati kupona dar karta panaudoti?  g.gif  biggrin.gif

manau, nors ir 100 kartu, tik pageidautina skirtingose parduotuvese, kad pardaveja nepradetu atpazint biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(indra* @ 2011 03 31, 19:28)
manau, nors ir 100 kartu, tik pageidautina skirtingose parduotuvese, kad pardaveja nepradetu atpazint biggrin.gif

lotuliukas.gif aciu,bandysime biggrin.gif
Atsakyti