Įkraunama...
Įkraunama...

Lindex

QUOTE(erikiuxxx @ 2011 03 30, 19:31)
kokioi pardei ziurejote?  bigsmile.gif leksiu as,noriu tokiu saviskiams biggrin.gif
Papildyta:

kas per kuponai  ax.gif is kur juos atsispausdinti blush2.gif

Erikiuxxx, cia nuolaidos dideja kiekviena diena, prisipirkom rubu parduotuvese su 20% nuolaida, o stai tau-lindex online siuo metu -25%. ten pagrindiniam puslapy reikia naujienlaiski uzsiprenumeruoti, atsius i pasta kupona, su kuriuo galima arba parduotuvej prekintis atsispausdinus, arba internetu pirkti
Atsakyti
QUOTE(linausius @ 2011 03 30, 18:13)
ciupinejau,man labai wub.gif tik nepirkau, butent del dydziu,86-92mazokas,o 98-104 gerokai per didelis doh.gif

seile pavarvinau ir uzteks verysad.gif patys kalti ir nepirksiu schmoll.gif
Atsakyti
Buvau as su atspausdintu kuponu Klaipedos Lindexe pc BIG. Padaviau preke ir kupona, kasininke ilgai ziurejo i mane po to i kupona, vel i mane ir t.t. paskui pakviete kita, ta jau zinojo paaiskino nezinanciai, kad cia tokia akcija, nuskenavo barkoda i gavau 25proc. nuolaidele thumbup.gif . Kaip supratau siandiena as buvau pirma su sio stebuklu bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Voje: 30 kovo 2011 - 20:43
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 03 30, 16:31)
kokioi pardei ziurejote?  bigsmile.gif leksiu as,noriu tokiu saviskiams biggrin.gif
Papildyta:

ne taip paprasta bus:reiks is Klaipedos nakti keltu plaukt ir dar 100km masina lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Voje @ 2011 03 30, 20:42)
Buvau as su atspausdintu kuponu Klaipedos Lindexe pc BIG. Padaviau preke ir kupona, kasininke ilgai ziurejo i mane po to i kupona, vel i mane ir t.t. paskui pakviete kita, ta jau zinojo paaiskino nezinanciai, kad cia tokia akcija, nuskenavo barkoda i gavau 25proc. nuolaidele thumbup.gif . Kaip supratau siandiena as buvau pirma su sio stebuklu bigsmile.gif

Na tai super, kad ledus pralaužėte, aš kaip tik galvojau su kuponu į Bigą eiti thumbup.gif
O kaip tą kuponą atsispausdinti? ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gute73 @ 2011 03 30, 18:02)
Atmete apmokejimus doh.gif  tai kokias kortas priima??? mastercard kreditine atmete, visa kreditine atmete, net visa electron (jos kiek suprantu debetines) pabandziau, nes raso, kad priima - neeme  doh.gif Kas pirkot pasakykit su kokiom patvirtino uzsakyma  ax.gif

man visa elecron prieme g.gif. ar dar gali atmesti po keletos valandu? g.gif ir dar ne savo kortele naudojau, o vyro, nors acauntas mano pavarde cool.gif. bet tikrai dar neisivaziaves online shopas, nes pvz man kupono taip ir neatsiunte, nors tikrai viska gerai padariau (aciu Voje, kad pasidalino koduku bigsmile.gif)
Atsakyti
QUOTE(indra* @ 2011 03 30, 22:27)
bet tikrai dar neisivaziaves online shopas, nes pvz man kupono taip ir neatsiunte, nors tikrai viska gerai padariau

man atrodo dar ir kaip isivaziavo prekyba, nes didesniu dydziu jau pirma diena nebeliko (kalbu apie kelnes dukrai)
Atsakyti
QUOTE(LejaKlp @ 2011 03 30, 22:32)
man atrodo dar ir kaip isivaziavo prekyba, nes didesniu dydziu jau pirma diena nebeliko (kalbu apie kelnes dukrai)

as turejau omeny, kad techniniu nesklandumu dar daug...
Atsakyti
QUOTE(LejaKlp @ 2011 03 30, 18:38)
Erikiuxxx, cia nuolaidos dideja kiekviena diena, prisipirkom rubu parduotuvese su 20% nuolaida, o stai tau-lindex online siuo metu -25%. ten pagrindiniam puslapy reikia naujienlaiski uzsiprenumeruoti, atsius i pasta kupona, su kuriuo galima arba parduotuvej prekintis atsispausdinus, arba internetu pirkti

aisku blush2.gif
jauciu,kad gauti ta kupona reikia prisiregistruoti? blush2.gif

ar kuponai visiem vienodi? pvz gal kas gali man persiusti i pasta? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 03 31, 02:23)
aisku blush2.gif
jauciu,kad gauti ta kupona reikia prisiregistruoti?  blush2.gif

ar kuponai visiem vienodi? pvz gal kas gali man persiusti i pasta? blush2.gif

Aš galiu jums persiųsti, parašykit man savo el. paštą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LejaKlp @ 2011 03 30, 18:56)
o gal jau bande kas su atspausdintais kuponais prekintis? priima parduotuvese, nera problemu?

QUOTE(Voje @ 2011 03 30, 21:42)

as vakar buvau G9, tai irgi ziurejo i mane blink.gif sake, issiaiskins, bet as tokia pirma lotuliukas.gif
QUOTE(Beštuliukas @ 2011 03 30, 22:17)
O kaip tą kuponą atsispausdinti?  ax.gif  blush2.gif

as atsispaudziau kaip laiska (ant A4), barkodas toks mazas gavos.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*Ricco* @ 2011 03 31, 07:01)
Aš galiu jums persiųsti, parašykit man savo el. paštą  smile.gif

aciu,parasiau i az thumbup.gif
Atsakyti