Įkraunama...
Įkraunama...

Lindex

QUOTE(oii @ 2011 03 30, 13:05)
user posted image
Gal kas si megztinuka gyvai ciupinejo?  bigsmile.gif

tik dydziai labai idomus 86-92, 98-104 ir t.t Bijau, kad vienas dydis bus labai trumpam, o kitas baisiai didelis sad.gif

vieno likimo mes console.gif lotuliukas.gif aš ir tarp tų dydžių susimėčiau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ...little mary...: 30 kovo 2011 - 13:38
Sveikos lindex fanes biggrin.gif 4u.gif

Butu diiidelis dekui, jei kas atsakytu 4u.gif
Ar buvo kam parduotuveje online order status - payment pending? Ir kas po to atmete, ar patvirtino? ir po kurio laiko?

Kuponai manyciau vienodi, nes bent jau pas mane skirtingiems acauntams visiskai vienodi mirksiukas.gif Gal kas daretes ant to paties kupono nr kelis uzsakymus? turbut duoda, ar ne?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gute73: 30 kovo 2011 - 14:15
QUOTE(indra* @ 2011 03 30, 13:35)
viska padariau: emeila, telefona, varnele uzdejau jau kelis kartus. jau pradedu manyti, kad i gmail siuksles nusiunte ir as istryniau nepaziurejusi... verysad.gif
o kas ten per kuponas? su koduku, kuri tik karta galima panaudot? ar pvz, jei man kas persiustu emeilu, galeciau atsispausdint?  g.gif

manau kad galetumet:)
Atsakyti
QUOTE(gute73 @ 2011 03 30, 15:13)
Sveikos lindex fanes  biggrin.gif  4u.gif

Butu diiidelis dekui, jei kas atsakytu  4u.gif
Ar buvo kam parduotuveje online order status - payment pending? Ir kas po to atmete, ar patvirtino? ir po kurio laiko?

Kuponai manyciau vienodi, nes bent jau pas mane skirtingiems acauntams visiskai vienodi  mirksiukas.gif Gal kas daretes ant to paties kupono nr kelis uzsakymus? turbut duoda, ar ne?

Tikriausiai kuponas visai Lietuvai vienas ir tas pats. Galima daryti su tuo paciu kupona po kelis uzsakymus, man gavosi, jau raso, kad prekes siunciamos i parduotuve, o ryte dar buvo rasoma, kad pakuojamos.
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 03 29, 22:30)
akropolyje maciau,kad jau ju gavo,bet neciupinejau
mes tokius dievinam,bet musu nesiojami visi pilnai odiniai,o cia is foto toks jausmas,kad vidus sintetinis,jai taip tai bus nekas...manau prakaituos

ačiū, nepirksim tada 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(indra* @ 2011 03 29, 22:53)
cia ne i lindex tema ir labai atsiprasau uz reklama blush2.gif, bet negaliu nepasidalinti - pilnai odiniai bigsmile.gif
pazistama pirko, sake nerealus thumbup.gif

ačiū už nuorodą, labai fainučiai 4u.gif
Atsakyti
Atmete apmokejimus doh.gif tai kokias kortas priima??? mastercard kreditine atmete, visa kreditine atmete, net visa electron (jos kiek suprantu debetines) pabandziau, nes raso, kad priima - neeme doh.gif Kas pirkot pasakykit su kokiom patvirtino uzsakyma ax.gif
Verkiant reikia kitam zuikiui languotu marskiniu, nes pas mus buvo like tik vieni ir galvojau, kad be problemu nusipirksiu online, o snipstas koks tai gaunasi cry.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gute73: 30 kovo 2011 - 17:03
QUOTE(oii @ 2011 03 30, 10:05)
user posted image
Gal kas si megztinuka gyvai ciupinejo?  bigsmile.gif

tik dydziai labai idomus 86-92, 98-104 ir t.t Bijau, kad vienas dydis bus labai trumpam, o kitas baisiai didelis sad.gif

ciupinejau,man labai wub.gif tik nepirkau, butent del dydziu,86-92mazokas,o 98-104 gerokai per didelis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gute73 @ 2011 03 30, 18:02)
Atmete apmokejimus doh.gif  tai kokias kortas priima??? mastercard kreditine atmete, visa kreditine atmete, net visa electron (jos kiek suprantu debetines) pabandziau, nes raso, kad priima - neeme  doh.gif Kas pirkot pasakykit su kokiom patvirtino uzsakyma  ax.gif
Verkiant reikia kitam zuikiui languotu marskiniu, nes pas mus buvo like tik vieni ir galvojau, kad be problemu nusipirksiu online, o snipstas koks tai gaunasi  cry.gif

as mokejau su kreditine Visa gold kortele, del kitu nezinau blink.gif
Papildyta:
o gal jau bande kas su atspausdintais kuponais prekintis? priima parduotuvese, nera problemu?
Atsakyti
LejaKlp, kaip supratau, darei kelis užskymus ir jie buvo mažesni, nei už 150 Lt? Tai papildomo pristatymo mokesčio, jei atsiiminėsi parduotuvėje, nėra? bigsmile.gif

Beje, įdomu, ar Visa Virtuon priimtų... g.gif Gal kas jau bandė?
Atsakyti
QUOTE(linausius @ 2011 03 30, 17:13)
ciupinejau,man labai wub.gif tik nepirkau, butent del dydziu,86-92mazokas,o 98-104 gerokai per didelis doh.gif

kokioi pardei ziurejote? bigsmile.gif leksiu as,noriu tokiu saviskiams biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(LejaKlp @ 2011 03 30, 17:56)
as mokejau su kreditine Visa gold kortele, del kitu nezinau  blink.gif
Papildyta:
o gal jau bande kas su atspausdintais kuponais prekintis? priima parduotuvese, nera problemu?

kas per kuponai ax.gif is kur juos atsispausdinti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglynas9 @ 2011 03 30, 19:21)
LejaKlp, kaip supratau, darei kelis užskymus ir jie buvo mažesni, nei už 150 Lt? Tai papildomo pristatymo mokesčio, jei atsiiminėsi parduotuvėje, nėra? bigsmile.gif

na taip visi buvo mazesni nei 150 lt: du kartus pirkau po viena bodziuka, su treciu uzsakymu paemiau 3 uz 2 kaina (2 kelnes ir marskinukai, minusavo trecio rubo verte ir dar nuo vieno 25%). papildomai nieko nerase, kad reikia moketi. o atsiimti vaziuosiu i parduotuve.
Atsakyti
QUOTE(Eglynas9 @ 2011 03 30, 19:21)

va va, sitos dar nebandziau biggrin.gif bet nujauciu kad ne schmoll.gif butuparasyta kad pay pal galima atsiskaityt...o gal?
Atsakyti